Ένας γρήγορος οδηγός για τις διαφορετικές μορφές συσκευασίας ηλεκτρονικού εμπορίου

Υπάρχουν πολλοί τρόποι με τους οποίους μπορείτε να συσκευάσετε προϊόντα ηλεκτρονικού εμπορίου. Η καλύτερη επιλογή συσκευασίας θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό από τον τύπο των προϊόντων που διαθέτετε. Έτσι, θα πρέπει να ξεκινήσετε με το να σκέφτεστε την εξωτερική συσκευασία. Θα ρίξουμε τώρα μια ματιά σε μερικές συμβουλές συσκευασίας από το plastechgroup.com για εξέταση.

Θέλετε να μειώσετε τα έξοδα αποστολής σας;, Δημιουργήστε υπέροχα προϊόντα, έναν γρήγορο οδηγό για διάφορες μορφές συσκευασίας ηλεκτρονικού εμπορίου

Εξωτερική Συσκευασία

Πτυσσόμενα χαρτοκιβώτια: Αυτοί οι τύποι χαρτοκιβωτίων όχι μόνο παρέχουν πρόσθετη προστασία αλλά και κάνουν το προϊόν σας να φαίνεται πιο ελκυστικό. Μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να εμφανίσετε εύκολα σημαντικές πληροφορίες προϊόντος. Μπορείτε ακόμη να χρησιμοποιήσετε τη συσκευασία και την ετικέτα για να επιδείξετε τη δημιουργικότητά σας.

Χάρτινοι σωλήνες: Αυτοί οι τύποι σωλήνων είναι μοναδικοί και σίγουρα προσθέτουν ένα στρώμα ενδιαφέροντος. Υπάρχουν εταιρείες όπως η Paper Tube Co. που πραγματικά κατασκευάζουν αυτούς τους σωλήνες σε πολλά διαφορετικά μεγέθη. Δεν βοηθούν μόνο στην προστασία του προϊόντος σας, αλλά είναι πολύ διασκεδαστικό για τον πελάτη σας να αποσυσκευάσει. Υπάρχουν επίσης πλαστικοί σωλήνες όπως μπορείτε να δείτε εδώ – https://www.plastechgroup.com/plastic-tubes/tubes-and-containers

Υφασμάτινες τσάντες: Η χρήση μιας υφασμάτινης τσάντας για το προϊόν σας μπορεί να κάνει το προϊόν σας να αισθάνεται πολύ πιο premium και ελκυστικό. Είναι σίγουρα αξέχαστο για τους πελάτες σας και πιθανότατα θα το κρατήσουν.

Τώρα θα ρίξουμε μια ματιά στην επιλογή των υλικών αποστολής. Ο τύπος των υλικών αποστολής που θα επιλέξετε θα πρέπει να εξαρτάται από το πόσο εύθραυστα είναι τα προϊόντα σας. Θα πρέπει να ρίξετε μια ματιά σε μερικά από τα πιο ευρέως χρησιμοποιούμενα υλικά αποστολής για πακέτα.

Συσκευασία αποστολής

Χαρτόνι γκοφρέ: Αυτός είναι ο ισχυρότερος τύπος υλικού συσκευασίας, καθώς μπορεί να χειριστεί πολλές ζημιές και να προστατεύει το προϊόν μέσα σε αυτό. Υπάρχουν κουτιά από κυματοειδές χαρτόνι διπλού και τριπλού τοιχώματος που χρησιμοποιούνται συνήθως για την αποστολή διαφόρων προϊόντων. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν για σχεδόν κάθε τύπο προϊόντος και είναι ιδιαίτερα χρήσιμα για προϊόντα που χρειάζονται επιπλέον προστασία από σπάσιμο.

Επενδυμένα mailers: Αυτό είναι καλό για αντικείμενα που δεν θα σπάσουν αν πέσουν, αλλά εξακολουθούν να χρειάζονται λίγη επένδυση. Για παράδειγμα, ρούχα, βιβλία, κοσμήματα κ.λπ. Αυτοί οι τύποι φακέλων με επένδυση είναι φθηνότεροι από τα κυματοειδές κουτιά και είναι επίσης φθηνότεροι στην κατασκευή τους.

Poly mailers: Αυτός είναι ο πιο ελαφρύς και προσιτός τύπος συσκευασίας ηλεκτρονικού εμπορίου. Ωστόσο, να έχετε κατά νου ότι δεν προσφέρουν μεγάλη προστασία κατά τον χειρισμό και την αποστολή του προϊόντος. Έτσι, εάν τα προϊόντα σας είναι είδη που είναι ευέλικτα, όπως ρούχα, τότε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πολυ ταχυδρομεία. Αυτό θα μείωνε δραστικά το κόστος αποστολής του ιστότοπου ηλεκτρονικού εμπορίου σας, καθώς τα πολυ mailers είναι τόσο φθηνά.

Στη συνέχεια, θα πρέπει να σκεφτείτε τη συμπλήρωση. Η λήψη της σωστής πλήρωσης είναι απαραίτητη, καθώς αυτό είναι απαραίτητο για την προστασία του προϊόντος και τη διασφάλιση ότι δεν μετακινείται πολύ κατά την αποστολή. Πιθανότατα έχετε πέσει θύμα κακής συσκευασίας, εάν έχετε πάρει ποτέ ένα προϊόν που είναι συσκευασμένο σε ένα κουτί που είναι πολύ μεγάλο για αυτό με μόνο περιτύλιγμα με φυσαλίδες γύρω από το προϊόν. Είναι αρκετά ενοχλητικό και αγχωτικό για τους πελάτες όταν τα προϊόντα τους δεν συσκευάζονται σωστά. Έτσι, θα εξετάσουμε μερικούς διαφορετικούς τύπους πλήρωσης, αλλά σημειώστε ότι αυτή δεν είναι μια πλήρης λίστα.

Συμπλήρωση

Χαρτί συσκευασίας: Αυτός ο τύπος γεμίσματος μπορεί να χρησιμοποιηθεί για πολλές διαφορετικές ανάγκες που σημαίνει ότι χρησιμοποιείται συνήθως. Αυτός ο τύπος χαρτιού τυλίγεται γύρω από αντικείμενα και ακόμη και σφαίρα, ώστε να μπορεί να γεμίσει γωνίες και κενά. Το υπέροχο με αυτό το γέμισμα είναι ότι μπορεί να ανακυκλωθεί και να επαναχρησιμοποιηθεί. Εναλλακτικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ανακυκλωμένη εφημερίδα αντί για χαρτί συσκευασίας, εάν δεν χρειάζεται να στείλετε πολλά προϊόντα από το κατάστημά σας ηλεκτρονικού εμπορίου.

Χαρτί περιτυλίγματος με φυσαλίδες αέρα: Πιθανότατα είστε αρκετά εξοικειωμένοι με αυτό το είδος πλήρωσης. Είναι πολύ διασκεδαστικό να παίζεις και είναι επίσης πολύ ευέλικτο στη χρήση. Το υπέροχο με το περιτύλιγμα με φυσαλίδες είναι ότι παρέχει ασφαλή προστασία για τα προϊόντα σας, ειδικά προϊόντα που μπορεί να σπάσουν. Το περιτύλιγμα με φυσαλίδες είναι επίσης αρκετά εύκαμπτο, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να το στερεώσετε και να το διαμορφώσετε εύκολα στη συσκευασία σας. Το μειονέκτημα της χρήσης του είναι ότι δεν κατασκευάζεται συνήθως από ανακυκλωμένα υλικά. Επομένως, εάν η επιχείρησή σας και οι πελάτες σας είναι φιλικοί προς το περιβάλλον, οι πελάτες σας πιθανότατα δεν θα είναι ευχαριστημένοι με τη χρήση του.

Τσάρισμα χαρτί: Πρόκειται για χαρτί που έχει τεμαχιστεί και διπλωθεί σε σχήμα ακορντεόν. Είναι ένα πολύ διασκεδαστικό και ευέλικτο είδος πλήρωσης. Είναι εξαιρετικό για να γεμίζεις χώρους σε κουτιά και παρέχει επίσης εξαιρετική αντικραδασμική προστασία. Είναι επίσης εύκολο να ανακυκλωθεί ή να κομποστοποιηθεί. Το κύριο μειονέκτημα είναι ότι μπορεί να είναι αρκετά ακατάστατο και είναι λίγο ακριβό.