Ένα Top Premium Affiliate Marketing Forum το 2022

Τα φόρουμ μάρκετινγκ θυγατρικών είναι τα καλύτερα εργαλεία για κάθε συνεργάτη μάρκετινγκ για να πάει τις επιχειρήσεις του στο επόμενο επίπεδο. Σε αυτά τα φόρουμ μπορείτε να βρείτε άπειρες πολύτιμες πληροφορίες που θα σας βοηθήσουν να κερδίσετε περισσότερα χρήματα.

iAmAffiliate - Το Top Premium Affiliate Marketing Forum

Ένα από τα καλύτερα και πιο πολύτιμα φόρουμ μάρκετινγκ θυγατρικών που υπάρχουν είναι το iAmAffiliate Forum.

Το φόρουμ iAmAffiliate δημιουργήθηκε από τη διάσημη affiliate marketing blogger και super-affiliate iAmAttila. Δημιούργησε αυτό το φόρουμ για να βοηθήσει τους αρχάριους και τους επαγγελματίες συνεργάτες να βελτιωθούν και να σχηματίσουν μαζί μια εξαιρετική κοινότητα.

Αυτό το φόρουμ είναι εξαιρετικό για όποιον ασχολείται σοβαρά με το μάρκετινγκ θυγατρικών και θέλει να γίνει επιτυχημένος στον κόσμο του μάρκετινγκ Διαδικτύου.

Ανεξάρτητα από το αν είστε εντελώς αρχάριος ή επαγγελματίας συνεργάτης, αυτό το φόρουμ δημιουργήθηκε για να βοηθήσει οποιονδήποτε, ανεξάρτητα από το επίπεδο δεξιοτήτων του.

Γιατί iAmAffiliate;

Τα περισσότερα premium φόρουμ μάρκετινγκ θυγατρικών δεν είναι φθηνά, συνήθως ζητούν περίπου 100 $ το μήνα για premium συνδρομή. Πράγμα που είναι προφανώς υπερβολικό για τους περισσότερους αρχάριους και νεοφερμένους που δεν έχουν κερδίσει χρήματα στο διαδίκτυο ακόμη.

Η τιμή συνδρομής στο φόρουμ iAmAffiliate είναι άκρως ανταγωνιστική και προσιτή σε οποιονδήποτε, συμπεριλαμβανομένων των αρχαρίων. Η τιμή για μια μηνιαία συνδρομή στο iAmAffiliate Premium είναι 49,95 $το οποίο είναι αρκετά προσιτό και για αρχάριους.

Ακόμα κι αν οι αρχάριοι δεν έχουν αρκετά χρήματα για να πληρώσουν για τη συνδρομή κάθε μήνα, μπορούν να συμμετάσχουν στο φόρουμ για 1-2 μήνες και κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου θα μπορούν να μάθουν και να συγκεντρώσουν αρκετές πληροφορίες για να αρχίσουν να κερδίζουν χρήματα στο διαδίκτυο και να κερδίζουν επιστροφή της επένδυσης εύκολα.

Χάρη στην προσιτή τιμή, πολλοί αρχάριοι συμμετέχουν στο φόρουμ, κάνουν ερωτήσεις και μαθαίνουν από πιο έμπειρους συνεργάτες, γεγονός που κάνει το φόρουμ πολύ ενεργό.

Επαγγελματίες συνεργάτες και υπερ-συνεργάτες όπως το iAmAttila μοιράζονται τις συμβουλές και τα κόλπα, τις στρατηγικές και τις τακτικές τους στο φόρουμ, κάτι που βοηθάει και πιο έμπειρους συνεργάτες να βελτιώσουν τις δεξιότητές τους και να κερδίζουν όλο και περισσότερα χρήματα.

Υπάρχουν πολλοί οδηγοί για αρχάριους, μεσαίους και ειδικούς συνεργάτες που διδάσκουν τις πραγματικές μεθόδους δημιουργίας χρημάτων βήμα προς βήμα. Οδηγοί, πραγματικές μελέτες περιπτώσεων και ιστορίες επιτυχίας που δεν θα βρείτε πουθενά αλλού.

Τώρα ας ρίξουμε μια κλεφτή ματιά στο τι υπάρχει μέσα στο φόρουμ iAmAffiliate Premium.

Ερωτήσεις και απαντήσεις μάρκετινγκ συνεργατών

Η ενότητα Ερωτήσεις και απαντήσεις στο μάρκετινγκ συνεργατών είναι μια από τις πιο ενεργές ενότητες στο iAmAffiliate. Αυτή η ενότητα δημιουργήθηκε για να ρωτήσω οτιδήποτε σχετίζεται με το μάρκετινγκ θυγατρικών.

Ερωτήσεις και απαντήσεις μάρκετινγκ συνεργατών

Σε αυτήν την ενότητα, οι αρχάριοι μπορούν να κάνουν κάθε είδους ερωτήσεις που έχουν, όπως πώς να ξεκινήσουν, ποιοι κλάδοι, προσφορές και δίκτυα είναι οι καλύτεροι για να ξεκινήσουν, και όλα τα παρόμοια.

Αλλά φυσικά, αυτή η ενότητα δεν είναι μόνο για αρχάριους, αλλά και οι επαγγελματίες συνεργάτες τη χρησιμοποιούν σε καθημερινή βάση, ζητούν συμβουλές, προηγμένες μεθόδους και στρατηγικές, ώστε να μπορείτε να μάθετε πολλές χρήσιμες πληροφορίες ακόμα και διαβάζοντας τα θέματα εδώ.

Συνιστώ πάντα να χρησιμοποιείτε αυτήν την ενότητα τακτικά γιατί μπορείτε να λάβετε έναν τεράστιο όγκο χρήσιμων πληροφοριών, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να ρωτήσετε.

Ενότητα Συμβουλές και κόλπα

Σε αυτήν την ενότητα, οι περισσότεροι έμπειροι συνεργάτες μοιράζονται τις συμβουλές και τα κόλπα τους για το πώς να βελτιώσετε τις καμπάνιες σας για να αποκομίσετε περισσότερα κέρδη, καθώς και προηγμένες τακτικές που μπορείτε να εφαρμόσετε στις δικές σας στρατηγικές.

Ερωτήσεις και απαντήσεις μάρκετινγκ συνεργατών

Σε αυτήν την ενότητα, θα βρείτε επίσης κόλπα κλιμάκωσης και λύσεις για προηγμένες μεθόδους δημιουργίας χρημάτων που δεν θα βρείτε πουθενά αλλού. Αυτά τα κόλπα είναι γραμμένα από επαγγελματίες συνεργάτες που έχουν πολυετή εμπειρία στο μάρκετινγκ θυγατρικών, ώστε να γνωρίζουν ακριβώς τι λειτουργεί και τι όχι.

Μπορείτε να βρείτε πολλές χρήσιμες συμβουλές, όπως πώς να αξιοποιήσετε στο έπακρο την καμπάνια σας, εάν έχετε περιορισμένο προϋπολογισμό ή εάν έχετε μεγάλο προϋπολογισμό, αλλά δεν ξέρετε πώς να αυξήσετε την κλίμακα για να κερδίσετε περισσότερα χρήματα, τις συμβουλές που βρείτε εδώ θα σας βοηθήσει αμέσως.

Υπάρχουν ειδικοί στο μάρκετινγκ θυγατρικών σε πολλούς διαφορετικούς κλάδους και τύπους επισκεψιμότητας σε αυτό το φόρουμ και η αξία που μοιράζονται είναι ανεκτίμητη.

Το καλύτερο είναι ότι μπορείτε πάντα να κάνετε όποιες ερωτήσεις έχετε ή αν κάτι δεν είναι κρυστάλλινο μπορείτε να τις ρωτήσετε απευθείας και θα σας βοηθήσουν.

Ενότητα Οδηγών

Αυτή είναι μια από τις πιο δημοφιλείς ενότητες στο iAmAffiliate. Αυτή είναι η ενότητα όπου θα βρείτε κάθε είδους σεμινάρια για να κερδίσετε χρήματα γραμμένα από επαγγελματίες συνεργάτες.

Ενότητα Οδηγών

Σε αυτά τα σεμινάρια, εξηγούν τα πάντα βήμα προς βήμα, όπως πώς να βρείτε προσφορές και διαφημίσεις που αποδεδειγμένα λειτουργούν σε συγκεκριμένες πηγές επισκεψιμότητας, πώς να προετοιμάσετε και να ξεκινήσετε τις καμπάνιες σας, πώς να κάνετε βελτιστοποίηση για κέρδη, πώς να κλιμακώσετε τις διαφημίσεις που κερδίζουν, και πολλά πολλά άλλα.

πώς να καθοδηγήσετε παραδείγματα από το iAmAffiliate

Αυτά είναι μόνο μερικά παραδείγματα καθοδήγησης από το iAmAffiliate, υπάρχουν πολλά περισσότερα αναλυτικά μαθήματα για όλους τους κύριους κλάδους, τους τύπους επισκεψιμότητας και τις πηγές.

Τμήμα Μελετών Περιπτώσεων

Η ενότητα περιπτωσιολογικών μελετών είναι όπου οι συνεργάτες ειδικών μοιράζονται τα παρασκήνια των επιτυχημένων καμπανιών συνεργατών τους.

Τμήμα Μελετών Περιπτώσεων

Αυτή η ενότητα θα σας επιτρέψει να ρίξετε μια κλεφτή ματιά στο πώς έγιναν αυτές οι επιτυχημένες καμπάνιες, πώς έγιναν κερδοφόρες, ποια ήταν η διαφημιστική δαπάνη, τα έσοδα και τα κέρδη, ώστε όλες οι εξαιρετικά χρήσιμες πληροφορίες, να μάθετε τόσα πολλά και να βελτιώσετε τις δικές σας καμπάνιες διαβάζοντας αυτές τις περιπτωσιολογικές μελέτες.

Ακολουθούν μερικά παραδείγματα περιπτωσιολογικών μελετών που μπορείτε να βρείτε στο iAmAffiliate:

Ακολουθούν μερικά παραδείγματα περιπτωσιολογικών μελετών που μπορείτε να βρείτε στο iAmAffiliate:

Υπάρχουν μερικές εκατοντάδες περιπτωσιολογικές μελέτες μέσα στο φόρουμ, επομένως αυτά είναι μόνο τα πρώτα 5 παραδείγματα.

Φυσικά, μπορείτε να μοιραστείτε τις δικές σας περιπτωσιολογικές μελέτες και να ζητήσετε σχόλια γιατί πιθανότατα θα λάβετε χρήσιμες συμβουλές από ειδικούς που θα σας βοηθήσουν να βελτιώσετε τα αποτελέσματά σας.

Ακολουθήστε την ενότητα κατά μήκος

Αυτή είναι μια από τις αγαπημένες μου ενότητες στο φόρουμ. Σε αυτήν την ενότητα, μπορείτε να δημιουργήσετε μια νέα ανάρτηση παρακολούθησης και να μοιραστείτε τον τρόπο προετοιμασίας, δημιουργίας και έναρξης της καμπάνιας σας.

Ακολουθήστε την ενότητα κατά μήκος

Αυτό είναι εξαιρετικά χρήσιμο γιατί ας υποθέσουμε ότι θέλετε να ξεκινήσετε μια ολοκαίνουργια εταιρεία ή να προσφέρετε κάτι που δεν έχετε κάνει ποτέ πριν.

Μπορείτε να ξεκινήσετε μια παρακολούθηση και να ενημερώνετε τακτικά την ανάρτησή σας, κοινοποιώντας τι κάνετε και πώς το κάνετε. Ο λόγος για τον οποίο αυτό είναι τόσο φοβερό είναι επειδή ειδικοί αγοραστές μέσων και σούπερ συνεργάτες θα έρθουν στην ανάρτησή σας, θα τη διαβάσουν και θα σας δώσουν κάθε είδους συμβουλές και προτάσεις στην πορεία.

Έτσι εικόνα, είναι σαν να τρέχετε την καμπάνια σας μαζί με την iAmAttila ή άλλες σούπερ θυγατρικές στο φόρουμ.

Είναι φοβερό, έτσι δεν είναι;

Εβδομαδιαίες συνεδρίες κατασκόπων

Υπάρχει μια άλλη πολύ χρήσιμη ενότητα μέσα στο φόρουμ iAmAffiliate που δεν έχω δει πουθενά αλλού. Αυτή η ενότητα ονομάζεται εβδομαδιαία συνεδρία κατασκόπων του Andor.

Εβδομαδιαίες συνεδρίες κατασκόπων

Ένα από τα μέλη του φόρουμ κάνει αυτές τις συνεδρίες κατασκοπείας σε εβδομαδιαία βάση, κάθε Δευτέρα βγαίνει μια νέα συνεδρία κατασκόπων.

Σε αυτές τις συνεδρίες κατασκοπείας, θα βρείτε τους καλύτερους κλάδους μετατροπής σε διαφορετικές πηγές επισκεψιμότητας, καθώς και τις κορυφαίες διαφημίσεις και σελίδες προορισμού με μετατροπές κάθε εβδομάδα.

Αυτός ο τύπος χρησιμοποιεί τα κορυφαία εργαλεία κατασκοπείας εκεί έξω για να βρει τις πιο δημοφιλείς καμπάνιες στο Facebook, το Tiktok, το Native, το Push, το Google και πολλά άλλα.

Φανταστείτε πόσα χρήματα μπορείτε να εξοικονομήσετε έχοντας πρόσβαση σε αυτές τις συνεδρίες κατασκόπων. Δεν χρειάζεται να ξοδεύετε χρήματα σε ακριβά εργαλεία κατασκοπείας για να δείτε τι λειτουργεί, επιπλέον μπορείτε να δημιουργήσετε τις διαφημίσεις και τις καμπάνιες σας με βάση τις καμπάνιες με την κορυφαία απόδοση που βλέπετε σε αυτές τις περιόδους κατασκοπείας, οι οποίες θα βελτιώσουν κατά πολύ τις πιθανότητές σας να κερδίσετε.

Μπορείτε επίσης να κάνετε λήψη των σελίδων προορισμού και των διαφημίσεων από αυτές τις συνεδρίες κατασκοπείας κάθε εβδομάδα.

Εάν δεν βλέπετε την κατακόρυφο ή την πηγή επισκεψιμότητας που χρειάζεστε, μπορείτε απλώς να ρωτήσετε αυτόν τον τύπο στα σχόλια και θα συμπεριλάβει το αίτημά σας την επόμενη εβδομάδα.

Υπάρχουν πολλές ακόμη χρήσιμες ενότητες μέσα στην ενότητα iAmAffiliate, αυτές είναι μόνο οι κορυφαίες και πιο δημοφιλείς ενότητες που χρησιμοποιούν καθημερινά τα μέλη.

Υπάρχει επίσης ένα τμήμα για Πωλητές, πιο καυτά νέα του κλάδου, αποκλειστικές προσφορές και εκπτώσεις για μέλη του φόρουμ και πολλά άλλα.

συμπέρασμα

Το iAmAffiliate είναι ένα από τα καλύτερα premium φόρουμ μάρκετινγκ θυγατρικών που υπάρχουν αυτή τη στιγμή. Αυτό το φόρουμ έχει μια καταπληκτική και χρήσιμη κοινότητα στην οποία μπορείτε να γίνετε μέλος και να ανεβάσετε τις δεξιότητές σας στο επόμενο επίπεδο σε χρόνο μηδέν.

Η τιμή της premium συνδρομής στο iAmAffiliate είναι εξαιρετικά προσιτή, γεγονός που κάνει την κοινότητα πολύ ενεργή. Η αξία που μπορείτε να πάρετε 49,95 $ ένας μήνας είναι πραγματικά εκπληκτικός, υπάρχουν χιλιάδες θέματα, οδηγοί και μελέτες περιπτώσεων που δεν θα βρείτε πουθενά αλλού, ειδικά για αυτήν την τιμή.

Δεν έχει σημασία αν είστε εντελώς αρχάριος που θέλει να γίνει ένας επιτυχημένος έμπορος θυγατρικών ή επαγγελματίας που ήδη ζει από το μάρκετινγκ θυγατρικών, αυτό το φόρουμ θα σας δώσει μια τεράστια αξία για να βελτιώσετε την επιχείρησή σας και τις γνώσεις σας, όχι έχει σημασία το επίπεδο των ικανοτήτων σας.