Γιατί πρέπει να χρησιμοποιήσετε τις υπηρεσίες διαμεσολάβησης κατοικίας εάν είστε ιδιοκτήτης επιχείρησης;

Ένας οικιακός διακομιστής μεσολάβησης είναι ένας διακομιστής μεσολάβησης που λειτουργεί ως ενδιάμεσος για την κίνηση μεταξύ των συσκευών σας και των τοποθεσιών στις οποίες συνδέεστε.

Η χρήση ενός οικιακού διακομιστή μεσολάβησης σημαίνει ότι η επισκεψιμότητα στο διαδίκτυο θα μοιάζει σαν να προέρχεται από την τοποθεσία του διακομιστή μεσολάβησης. Αυτό βοηθά στη βελτίωση της πρόσβασής σας και στην αύξηση της διαδικτυακής ανωνυμίας σας, μεταξύ πολλών άλλων πλεονεκτημάτων.

Πώς οι ασφαλιστικοί πράκτορες μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να αποκτήσουν περισσότερους πελάτες

Συνήθως, οι πάροχοι διακομιστών μεσολάβησης δρομολογούν την επισκεψιμότητά σας μέσω ενός κέντρου δεδομένων. Όσον αφορά τους οικιακούς πληρεξούσιους, οι πάροχοι δρομολογούν την επισκεψιμότητά σας μέσω υπολογιστών ή τηλεφώνων που είναι συνδεδεμένοι σε τυπικούς οικιακούς ISP. Αυτό κάνει τους οικιακούς πληρεξούσιους ακόμη πιο ανώνυμους. Οι πάροχοι αυτού του διακομιστή μεσολάβησης αποκρύπτουν ακόμη και το γεγονός ότι χρησιμοποιείτε διακομιστή μεσολάβησης, ελαχιστοποιώντας έτσι τις πιθανότητες αποκλεισμού της σύνδεσής σας.

Γιατί οι επιχειρήσεις χρειάζονται υπηρεσίες μεσολάβησης κατοικιών

Οι άνθρωποι μαθαίνουν για τους διακομιστές μεσολάβησης όταν αντιμετωπίζουν προβλήματα ασφάλειας σε ένα ανοιχτό δίκτυο Wi-Fi. Οι χρήστες του Διαδικτύου αξιοποιούν τους διακομιστές μεσολάβησης ως τρόπο πρόσβασης σε περιεχόμενο με γεωγραφική κλειδαριά. Πρέπει, ωστόσο, να σημειώσετε ότι αυτός δεν είναι ο μόνος τρόπος που μπορείτε να επωφεληθείτε από τους διακομιστές μεσολάβησης.

Οι διακομιστές μεσολάβησης έχουν να κάνουν με τη σύνδεση της ιδιωτικής διεύθυνσης πρωτοκόλλου Διαδικτύου και ενός διαφορετικού διακομιστή μεσολάβησης. Οι διακομιστές μεσολάβησης έχουν δημόσιες διευθύνσεις IP. Αυτά τα IP είναι σημαντικά για πολλούς παράγοντες, μερικοί από τους οποίους είναι απαρατήρητοι από τους οργανισμούς. Εάν σκέφτεστε να χρησιμοποιήσετε διακομιστές μεσολάβησης για την επωνυμία σας, ορίστε οι λόγοι για τους οποίους πρέπει να λάβετε μέτρα.

1. Ρυθμίζει την κυκλοφορία Ιστού για την αποφυγή σφαλμάτων

Ο σταθερός χρόνος λειτουργίας είναι σημαντικός εάν δεν θέλετε να πέσει το ποσοστό ικανοποίησης του πελάτη σας. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι, εάν δεν διαχειρίζεται σωστά, η κυκλοφορία ιστού μπορεί να φράξει το σύστημά σας, παρεμποδίζοντας έτσι την πρόσβαση των πελατών στον ιστότοπό σας.

Εάν οι δυνητικοί πελάτες δεν μπορούν να έχουν εύκολη πρόσβαση στον ιστότοπό σας, θα μεταβούν σε έναν ιστότοπο ανταγωνιστών που ανταποκρίνεται στις ανάγκες τους.

Στην ιδανική περίπτωση, τα δεδομένα του ιστότοπού σας βρίσκονται σε α διακομιστή ιστού. Έτσι, όταν εισάγετε έναν διακομιστή μεσολάβησης στη μίξη, το ίδιο φορτίο μοιράζεται σε διάφορους διακομιστές. Αυτό επιτρέπει στον ιστότοπό σας να χειρίζεται απρόσκοπτα μεγάλα ποσά αιτημάτων από πελάτες. Βοηθά στην αύξηση της χωρητικότητας του ιστότοπού σας ώστε να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις του πελάτη σας.

Ο οικιακός διακομιστής μεσολάβησης λειτουργεί ως ενιαίο σημείο πρόσβασης για τους διαφορετικούς διακομιστές. Εξισορροπεί επίσης τα αιτήματα έτσι ώστε κανένα να μην υπερφορτώνεται.

2. Γρηγορότερες ταχύτητες δικτύου και αυξημένο εύρος ζώνης

Να θυμάστε ότι οι διακομιστής μεσολάβησης διανέμουν τα δεδομένα σας σε διαφορετικούς διακομιστές, γεγονός που τους επιτρέπει να διαχειρίζονται αποτελεσματικά τα αιτήματα του πελάτη σας. Αυτό μπορεί να φαίνεται σαν πολλή δουλειά. Ως εκ τούτου, είναι εύκολο να υποθέσουμε ότι αυτό έρχεται σε βάρος της ταχύτητας. Αλλά είναι ακριβώς το αντίθετο.

Διακομιστές μεσολάβησης κατοικιών από τη Rayobyte μην αποτρέψετε μόνο τη συντριβή του διακομιστή σας. Επιταχύνουν επίσης το δίκτυό σας με τη συμπίεση αρχείων, την προσωρινή αποθήκευση ιστοσελίδων και τον αποκλεισμό της εμφάνισης διαφημίσεων σε ιστότοπους. Αυτό βοηθά στην απελευθέρωση μεγάλου εύρους ζώνης, ώστε όλοι στο δίκτυό σας να μπορούν να απολαμβάνουν υψηλές ταχύτητες Διαδικτύου.

Σημειώστε ότι η ταχύτητα του δικτύου είναι αστραπιαία. Αυτό λαμβάνοντας υπόψη ότι αυτός ο πάροχος διακομιστή μεσολάβησης χρησιμοποιεί πρωτόκολλα IPv4 και IPv6.

Η ζήτηση των χρηστών για μεγαλύτερη ταχύτητα γίνεται πιο δύσκολη κάθε χρόνο, καθώς αναμένουν ότι μια σελίδα θα φορτώνει όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Δεν υπάρχουν πολλά άτομα που θα περιμένουν 5 δευτερόλεπτα για να φορτώσει ο ιστότοπός σας. Προτιμούν να περάσουν σε ιστότοπο ενός ανταγωνιστή. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο χρειάζεστε πληρεξούσιους κατοικιών για την επιχείρησή σας.

3. Προωθούν την ανωνυμία

Πολλές επιχειρήσεις έχουν εργασίες που θα ήθελαν να ολοκληρώσουν ανώνυμα. Αυτό συμβαίνει ειδικά εάν πρέπει να προστατεύουν ευαίσθητα δεδομένα από το να πέσουν σε λάθος χέρια.

Η χρήση οικιακών διακομιστών μεσολάβησης βοηθά στην ανωνυμοποίηση της κυκλοφορίας ιστού. Η ανωνυμία συνοδεύεται από προστασία ταυτότητας, ειδικά για καταγγέλλοντες, δημοσιογράφους και αξιωματικούς ασφαλείας. Με τον ίδιο τρόπο, οι επωνυμίες μπορούν να κεφαλαιοποιήσουν τους διαμεσολαβητές κατοικιών για να προστατεύσουν τους πελάτες, τους επενδυτές και τους συνεργάτες τους.

Οι πληρεξούσιοι κατοικιών είναι επίσης χρήσιμοι στη διεξαγωγή έρευνας. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα εάν η έρευνα έχει να κάνει με την ανάλυση ανταγωνιστών, τις οικονομικές αξιολογήσεις και τη στρατηγική νέων κινήσεων για την αγορά-στόχο.

4. Χτίζοντας μια αποτελεσματική στρατηγική SEO

Ενώ υπάρχουν πολλά εργαλεία βελτιστοποίησης μηχανών αναζήτησης εκεί έξω, η διεξαγωγή έρευνας είναι ο καλύτερος τρόπος για να χτίσετε μια αποτελεσματική στρατηγική.

Με ένα web scraper, οι επιχειρήσεις μπορούν να συγκεντρώσουν δεδομένα που σχετίζονται με το SEO και να τα χρησιμοποιήσουν για να βρουν τις σωστές λέξεις-κλειδιά για να ενισχύσουν την κατάταξή τους στις μηχανές αναζήτησής τους. Αυτό θα σας βοηθήσει να τοποθετήσετε τις ιστοσελίδες σας μπροστά στο κοινό-στόχο σας.

Ένα web scraper εξοικονομεί χρόνο και ενισχύει την αποτελεσματικότητα τραβώντας αυτόματα τα απαιτούμενα δεδομένα από διάφορες ιστοσελίδες. Στη συνέχεια, σας παραδίδει αυτά τα δεδομένα σε μια αναγνώσιμη μορφή όπως ένα αρχείο excel. Στη συνέχεια, αυτό μπορεί να αναλυθεί για να βρει τις λέξεις-κλειδιά υψηλής απόδοσης που πρέπει να επωφεληθείτε.

Ένα SEO scrapper μπορεί επίσης να κατευθυνθεί στις ιστοσελίδες του ανταγωνιστή σας. Λαμβάνοντας υπόψη ότι οι ανταγωνιστές σας στοχεύουν στην ίδια βάση πελατών, θα ήταν ωφέλιμο να μάθετε τις τακτικές τους. Με αυτόν τον τρόπο, θα βρείτε τρόπους να παραμείνετε μπροστά από την καμπύλη.

5. Ασφαλίζει το δίκτυό σας

Η κυβερνοασφάλεια είναι ένα από τα πρωταρχικά μέλημα κάθε επιχείρησης. Εξάλλου, η ιστορία έχει δείξει πόσο δαπανηρές μπορεί να είναι οι διαδικτυακές παραβιάσεις για έναν οργανισμό.

Σύμφωνα με μια έκθεση από επιχειρήσεις κυβερνοασφάλειας, το κόστος των παραβιάσεων δεδομένων αυξάνεται ραγδαία κατά 10 τοις εκατό από έτος σε έτος. Οι απώλειες μπορεί να αφορούν είτε χρηματικές ζημιές, τη δημόσια εικόνα μιας μάρκας ή και τα δύο.

Αυτό αυξάνει το κόστος πέρα ​​από τον αριθμό. Αυτές δεν είναι μόνο ζημιές που μπορεί να προκαλέσει μια παραβίαση δεδομένων, επειδή ο πελάτης σας μπορεί επίσης να διατρέχει κίνδυνο.

Με την τεχνολογία τόσο εύκολα προσβάσιμη, δεν είναι περίεργο ότι οι εισβολές και οι παραβιάσεις δεδομένων αυξάνονται. Να θυμάστε ότι κάθε υπολογιστής στο δίκτυό σας έχει μια διεύθυνση IP, όπως και οι διακομιστές μεσολάβησης. Όταν ο υπολογιστής σας συνδέεται μέσω διακομιστή μεσολάβησης, η διεύθυνση IP παραμένει ιδιωτική. Αυτό συμβαίνει επειδή εμφανίζεται η διεύθυνση IP του διακομιστή μεσολάβησης αντί της συσκευής σας.

Οι πληροφορίες που λαμβάνονται και αποστέλλονται στο διαδίκτυο γίνονται μέσω του διακομιστή μεσολάβησης. Ως εκ τούτου, οι πιο απομακρυσμένοι χάκερ μπορούν να φτάσουν στον διακομιστή μεσολάβησης, όχι στον κύριο διακομιστή όπου αποθηκεύονται τα δεδομένα σας.

Έτσι, οι πληρεξούσιοι κατοικιών μπορούν να προστατεύσουν μια επωνυμία από κυβερνοεπιθέσεις σε εύλογο βαθμό. Ελαχιστοποιούν τις πιθανότητες παραβίασης λειτουργώντας ως πρόσθετο προστατευτικό στρώμα.

συμπέρασμα

Αν και η αγορά ενός διακομιστή μεσολάβησης είναι μια καλή ιδέα, έχει επίσης σημασία από ποιον τον αποκτάτε. Όπως κάθε άλλη υπηρεσία, ορισμένοι πάροχοι δεν είναι ικανοί για κανένα καλό. Επομένως, συνιστάται να τοποθετείτε τους πόρους σας στα χέρια παρόχων που έχουν αποδειχθεί αξιόπιστοι.