Δοκιμές φαρμάκων & HHC: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε

Η διαμονή με τα Delta 9, THC-O και HHC μπορεί να σας κάνει να νιώθετε ότι προσπαθείτε να αποκτήσετε διδακτορικό στην αναλυτική σύνθεση.

Μπορεί να είναι δύσκολο να απολαμβάνετε τις δραστηριότητές σας που προέρχονται από την κάνναβη όταν προσπαθείτε να κατανοήσετε τις ιδιαιτερότητες μιας συγκεκριμένης THC, όπως η HHC, και είστε υπό το άγχος μιας επικείμενης δοκιμής φαρμάκων. Έλεγχος φαρμάκων HHC αποτελείται από πολλούς παράγοντες.

Περιγράψτε το HHC.

Οι σπόροι και τα σπόρια του φυτού κάνναβης περιέχουν το κανναβινοειδές HHC (εξαϋδροκανναβινόλη). Αν και η μοριακή του σύνθεση είναι διαφορετική από την THC, εξακολουθεί να παρέχει στους καταναλωτές μια αίσθηση THC-lite.

Τα περισσότερα είδη HHC παράγονται σε εργαστήρια, καθώς η HHC εμφανίζεται μόνο φυσικά σε πολύ μέτριες αναλογίες. Όταν ένα μόριο υδρογόνου απορροφάται κατά τη διαδικασία υδρογόνωσης, η THC μετατρέπεται σε HHC, αλλάζοντας τη χημική της σύνθεση.

Η εξαϋδροκανναβινόλη είναι πιο ισχυρή από το Delta-8 και το Delta-9 αφού πιστεύεται ότι είναι 70-80% τόσο ισχυρή όσο η THC. Δεδομένου ότι δεν είναι τεχνητό, αυτό το κανναβινοειδές είναι μια τέλεια απόσταξη κάνναβης που επιτρέπεται από την ομοσπονδιακή νομοθεσία.

Το HHC θα είναι θετικό για ναρκωτικά;

Δεν υπάρχει προς το παρόν καμία απόδειξη ότι το HHC δεν θα βγει θετικό για φάρμακα. Μπορεί να μην ανιχνεύεται σε τυπικά τεστ ναρκωτικών για μαριχουάνα, σύμφωνα με ορισμένες παρατηρητικές πληροφορίες και λογαριασμούς χρηστών πρώτου προσώπου. Η THC αναζητείται κατά τη διάρκεια συνήθων δοκιμών φαρμάκων. Επιπλέον, ο έλεγχος φαρμάκων HHC δεν είναι συνηθισμένος. Οι συμβατικές εξετάσεις ούρων αναζητούν μόνο μεταβολίτες που παράγονται από το ανθρώπινο σύστημα όταν καταναλώνεται THC. δεν κάνουν τεστ για THC σε μαριχουάνα.

Το HHC δεν μεταβολίζεται στον μεταβολίτη 11-υδροξυ-THC συχνής δοκιμής φαρμάκου. Όταν καταναλώνεται (όπως κάνουν και το Delta 8 και το Delta 9), μπορεί να είναι σε θέση να περάσει τυπικά τεστ φαρμάκων.

Πόσο συχνά επιμένει το HHC στο σώμα;

Ο χρόνος παραμονής του HHC στο σώμα σας εξαρτάται από διάφορες μεταβλητές. Μπορείτε να προβλέψετε ότι θα παραμείνει στο σώμα σας για 90 ημέρες και έως έξι μήνες, με βάση την ποσότητα, τον τύπο και το είδος των δοκιμών που πραγματοποιήθηκαν για την αναζήτησή του.

Οποιαδήποτε ιχνοστοιχεία άλλων ουσιών, συμπεριλαμβανομένου του Delta 8 ή του Delta 9 THC, που ενδέχεται να περιλαμβάνονται στο προϊόν HHC αποτελούν ουσιαστική εξέταση.

Βεβαιωθείτε ότι τα είδη HHC που αγοράζετε προέρχονται από αξιόπιστες μάρκες με εργαστηριακά αποτελέσματα που πιστοποιούν την καθαρότητα και την αποτελεσματικότητά τους. Τα επίπεδα σωματικού λίπους, η συχνότητα χρήσης HHC και η ατομική ευαισθησία στο φάρμακο αποτελούν περαιτέρω ζητήματα.

Τι ξεχωρίζει το HHC από τις μορφές THC όπως το Delta 8 ή το Delta 9;

Δεδομένου ότι είναι θεμελιωδώς διακριτές εκδόσεις της ίδιας χημικής ουσίας, το HHC και τα διάφορα δέλτα THC έχουν πολλές ομοιότητες.

Δέλτα 8 ή Δέλτα 9

Πηγή εικόνας: https://realitysandwich.com/

Ωστόσο, οι μικρές διακρίσεις μεταξύ αυτών των κανναβινοειδών μπορεί να έχουν σημαντικό αντίκτυπο.

1. Δομή

Η απουσία του διπλού δεσμού στη δομή της THC αποτελεί την κύρια δομική διάκριση μεταξύ των HHC και των δέλτα THC. Το HHC υβριδοποιείται επειδή περιέχει ιόντα υδρογόνου με διπλούς δεσμούς στην THC.

2. Συνέπεια

Η διάρκεια ζωής των μορίων διαφέρει σημαντικά στην εξαϋδροκανναβινόλη λόγω της κάπως αλλοιωμένης δομής της. Η THC μπορεί να διατηρηθεί ασφαλής και αποτελεσματική για ένα έως δύο χρόνια εάν διατηρείται σε κρύο, σκοτεινό μέρος. Έχει μεγάλη διάρκεια ζωής είτε το συγκρίνετε με τα HHC.

Η συζευγμένη μορφή της THC είναι η πολύ ανώτερη κάνναβη για αποθήκευση για χρήση σε κρίση, επειδή διαρκεί για πολλές δεκαετίες και είναι πολύ καλύτερα ικανή να επιβιώσει από τη θερμότητα και την υπεριώδη ακτινοβολία.

3. Δυνατότητα

Η THC θεωρείται η πιο ισχυρή ψυχοδραστική χημική ουσία, παρά την έλλειψη αξιόπιστων δεδομένων που να το υποστηρίζουν. Αυτή η διαφορά πιστεύεται ότι προκαλείται από τη σύνθεση του μορίου HHC, η οποία περιορίζει τη σύνδεσή του με συγκεκριμένους σωματικούς υποδοχείς.

4. Νομιμότητα

Ενώ η παρανομία του HHC είναι κάπως πιο διφορούμενη από τα Delta THC, το Delta 9 THC είναι πολύ πιο ξεκάθαρο και πιο εύκολο στην κατανόηση. Τα προϊόντα Delta 9 THC είναι νόμιμη η αγορά και η κατοχή σε ορισμένες τοποθεσίες.

συμπέρασμα

Η ύπαρξη HHC στο σύστημά σας σάς επιτρέπει να περάσετε ένα τεστ φαρμάκων, καθώς δεν επιτρέπει στο σώμα σας να αναπτύξει τις ίδιες ενώσεις με την THC.

Δεν υπάρχουν ουσιαστικά στοιχεία που να υποστηρίζουν αυτήν την ιδέα, αν και η 11-υδροξυ-THC είναι το μόριο για το οποίο ελέγχεται συχνότερα. Είναι αλήθεια ότι αν το HHC δεν διασπωνόταν σε αυτό το μόριο στο ανθρώπινο σώμα, σίγουρα δεν θα εμφανιζόταν σε έλεγχο φαρμάκων.

The post Drug Tests & HHC: All You Need To Know εμφανίστηκε πρώτα στο Suntrics – Latest Business, Health, Tech & Lifestyle Blog.