Εκπληκτικά οφέλη για την υγεία των μη αλκοολούχων ποτών

Τα μη αλκοολούχα ποτά δεν περιέχουν ποτό. Ένα παράδειγμα θα ήταν τα μη αλκοολούχα κρασιά, το ανθρακούχο νερό, οι μπύρες χωρίς αλκοόλ και πολλά άλλα. Είναι επίσης βολικό να έχετε πρόσβαση, καθώς δεν χρειάζονται μπουκάλια με μακρύ λαιμό, αλλά τα κανονικά σας μπουκάλια ή κουτάκια.

Το διασκεδαστικό μέρος είναι ότι μπορείτε να απολαύσετε αυτά τα ποτά όπως η κανονική σας αναψυκτικά. Η κατανάλωση τους σας δίνει επίσης την εμπειρία να πίνετε αυθεντικά κρασιά, χωρίς το hangover.

Επιπλέον, αυτά τα ποτά χωρίς αλκοόλ μπορεί να έχουν οφέλη για την υγεία εάν τα καταναλώνετε με μέτρο, όπως ενισχύουν τη διάθεσή σας, αποτρέπουν καρδιακές παθήσεις και βελτιώνουν τον μεταβολισμό σας.

Είναι η πρώτη φορά που πίνετε μη αλκοολούχα κρασιά;

Λαμβάνοντας υπόψη αυτά τα ποτά χωρίς αλκοόλ είναι ωφέλιμο, καθώς σας επιτρέπει να απολαμβάνετε το ποτό χωρίς το αποτέλεσμα να είστε νηφάλιοι, κάτι που θα είχε ως αποτέλεσμα έναν υγιεινό και παραγωγικό τρόπο ζωής. Εάν δεν είστε πότης ή θα είναι η πρώτη σας φορά με κρασιά, μπορείτε να ξεκινήσετε με μια εναλλακτική χωρίς αλκοόλ.

Ας υποθέσουμε ότι δεν έχετε ιδέα και αναρωτιέστε πού να αγοράσετε ένα ρόφημα που δεν περιέχει αλκοόλ. Στο Boisson, μπορεί να βρείτε διάφορα ποτά χωρίς αλκοόλ που θα ταιριάζουν με το γούστο σας. Από κρασιά, μπύρες, ανθρακούχο νερό και μίξερ κοκτέιλ.

Αυτό είναι ιδανικό για κάθε γιορτή ή εκδήλωση που θα μπορούσε να σας εμποδίσει να είστε νηφάλιος ενώ απολαμβάνετε—επιτρέποντάς σας να έχετε έναν ύπνο χωρίς άγχος και καλό βράδυ αφού διασκεδάσετε στο πάρτι. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μην υπάρχουν αποσύρσεις ή hangover την επόμενη μέρα, με αποτέλεσμα να εργάζεστε αποτελεσματικά στη δουλειά σας.

1. Προλαμβάνει τις πέτρες στα νεφρά

Η μη αλκοολούχα μπύρα περιέχει ποσοστά καλίου και νερού και αυτό μπορεί να αποτρέψει τον πιθανό σχηματισμό λίθων στα νεφρά. Αυτή η διουρητική δράση σας βοηθά να ξεπλύνετε τις τοξίνες και το υπερβολικό νερό στο σώμα σας, καθιστώντας το σύστημά σας καθαρό. Έτσι κάνει τη γενική υγεία σας ασφαλή και υγιή.

Αυτό σας δίνει τη δυνατότητα να πηγαίνετε συχνά στην τουαλέτα και να ουρείτε περισσότερο. Αποφυγή πιθανού σχηματισμού λίθων λόγω συχνουρίας.

2. Αποτρέπει το Hang Over

Το hangover είναι ένας διασκεδαστικός δολοφόνος. Αλλά ενώ έπινες, δεν θα σκεφτόσασταν τις επιπτώσεις του αλκοόλ. Ήρθατε στο πάρτι ή σε ένα δείπνο για να διασκεδάσετε και να χαλαρώσετε. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ένα μη αλκοολούχο ποτό θα ήταν πολύ καλύτερο για εσάς.

Επειδή είναι χωρίς αλκοόλ, θα πάτε σπίτι χωρίς να νιώθετε μουντή. Τότε όντως θα ξυπνήσεις χωρίς το hangover.

Αν έπιανες δουλειά την επόμενη μέρα, θα πήγαινες ξεκάθαρα στο γραφείο ή στο χώρο σου. Πρέπει να κάνετε μια αποτελεσματική δουλειά και να αποδώσετε πάνω από το παιχνίδι σας.

3. Μειώνει το Άγχος

Οι ερευνητές ανακάλυψαν ότι η κατανάλωση μιας μη αλκοολικής μπύρας μπορεί να παράγει υψηλά επίπεδα ντοπαμίνης. Η ντοπαμίνη είναι η ορμόνη που σας κάνει χαρούμενους και σας φτιάχνει τη διάθεση.

Μερικοί λάτρεις του κρασιού εξασκούνται στο να πίνουν κρασί για να φτιάξουν τη διάθεσή τους. Ωστόσο, μπορεί να έχετε θολούρα και hangover. Μπορείτε να εξαλείψετε τις κακές συνέπειες του κρασιού για να βελτιώσετε την ψυχική σας κατάσταση. Ο νέος καλύτερος φίλος σας για να σας βοηθήσει είναι τα μη αλκοολούχα κρασιά.

4. Βοηθά στην απώλεια βάρους

Σε αντίθεση με τα αλκοολούχα ποτά που περιέχουν πολλές θερμίδες, το μη αλκοολούχο κρασί δεν παχαίνει γιατί έχει λιγότερες θερμίδες και λιγότερη ζάχαρη λόγω της απουσίας αλκοόλ στο κρασί.

Η αποφυγή των θερμίδων και των λιπών στα αλκοολούχα ποτά θα μπορούσε να σας προκαλέσει αύξηση βάρους, κάτι που μπορεί να σας βοηθήσει να μειώσετε ή να μειώσετε το βάρος του σώματός σας.

5. Μειώνει την αρτηριακή πίεση

Η κατανάλωση κόκκινου κρασιού έχει αποδειχθεί ότι μειώνει την υψηλή αρτηριακή πίεση. Αυτό θα μπορούσε να αποτρέψει τον διαβήτη και τις καρδιαγγειακές παθήσεις.

Οι πολυφαινόλες, που ονομάζονται επίσης αντιοξειδωτικά στο κρασί, μπορούν να μειώσουν την αρτηριακή πίεση και να μειώσουν τον καρδιακό κίνδυνο.

6. Προλαμβάνει τα εγκεφαλικά

Αποτρέπει τα εγκεφαλικά

Μελέτες έχουν δείξει ότι η κατανάλωση κρασιού με μέτρο μπορεί να μειώσει τη φλεγμονή στον εγκέφαλο και να απομακρύνει τις τοξίνες, συμπεριλαμβανομένων των ασθενειών που συνδέονται με τον εγκέφαλο.

Επιπλέον, το κρασί θα μπορούσε επίσης να βοηθήσει στην προστασία του εγκεφάλου από πιθανά εγκεφαλικά λόγω της ρεσβερατρόλης που βρίσκεται στους σπόρους των σταφυλιών που χρησιμοποιείται στην παρασκευή κόκκινων κρασιών.

Ακόμη και ένα ποτήρι κρασί θα ήταν αρκετό για να προστατεύσει τον εγκέφαλο από τα εγκεφαλικά.

7. Σας κρατά υγιείς

Το μη αλκοολούχο κρασί μπορεί να είναι υγιές για τον οργανισμό λόγω των βιταμινών και μετάλλων του, όπως η βιταμίνη D, η βιταμίνη C, ο σίδηρος, το ασβέστιο, το κάλιο και πολλά άλλα.

Επίσης, χωρίς αλκοόλ, θα μπορούσε να προλάβει και να μειώσει αρκετά προβλήματα στην καρδιά. Μπορεί επίσης να βοηθήσει στη βελτίωση του ύπνου, του δέρματός σας και στη βελτίωση της διάθεσής σας.

8. Ενυδατώνει το σώμα

Οι μη αλκοολούχες μπύρες είναι πλέον περιζήτητες επειδή έχουν ηλεκτρολύτες σε αυτές. Γιατί σε αφορά τώρα; Λοιπόν, οι ηλεκτρολύτες βοηθούν το σώμα κάποιου να διατηρείται ενυδατωμένο.

Μπορείτε να συμπεριλάβετε τα αγαπημένα σας ενεργειακά ποτά ως μία από τις επιλογές του καταναλωτή για ενυδάτωση. Ενώ τα συμβατικά κρασιά σας κάνουν να πηγαίνετε στην τουαλέτα πολλές φορές, τα μη αλκοολούχα είδη θα σας βοηθήσουν να παραμείνετε ενυδατωμένοι.

Αυτό Το ποτό περιέχει πρόσθετους ηλεκτρολύτεςεπιτρέποντάς σας να συγκρατείτε τα υγρά από το σώμα σας.

Η υπερβολική εργασία και η προπόνηση που σε κάνει να ιδρώνεις σε οδηγούν σε αφυδάτωση. Η κατανάλωση μπύρας χωρίς αλκοόλ μπορεί να βελτιώσει την απόδοσή σας και να μειώσει τη φλεγμονή λόγω του υγρού που διατηρείται στο σώμα.

9. Προλαμβάνει τις καρδιακές παθήσεις

Σύμφωνα με ερευνητές, οι φαινόλες στη μη αλκοολούχα μπύρα θα μπορούσαν να βοηθήσουν στη μείωση των καρδιακών προβλημάτων. Οι φαινόλες αποτρέπουν το φράξιμο των αρτηριών και έτσι εξαλείφουν την καρδιακή ανεπάρκεια. Επίσης, βοηθά στη δημιουργία κυττάρων που προστατεύουν τη βαλβίδα της καρδιάς.

Η πρόληψη του σχηματισμού θρόμβων αίματος θα μπορούσε να βελτιώσει την κυκλοφορία του αίματος στην καρδιά, αποφεύγοντας τελικά τον πιθανό κίνδυνο καρδιακής προσβολής και στεφανιαίας νόσου.

10. Βελτιώνει τον ύπνο

Η κατανάλωση αλκοόλ μπορεί να διαταράξει τον κύκλο του ύπνου σας, κάτι που είναι το αντίθετο από τα μη αλκοολούχα ποτά.

Μερικά από αυτά τα ποτά θα έχουν ηρεμιστική δράση που σας κάνει να νιώθετε ήρεμοι και χαλαροί χωρίς να μεθύσετε.

Σας κάνει να κοιμάστε καλύτερα χωρίς να αλλοιώνεται η κατάσταση του μυαλού σας, που είναι το λάθος μέρος του αλκοόλ. Σας κάνει να κοιμάστε επειδή προκαλεί μια θολή ουσία στο σώμα σας.

11. Βιταμίνες και μέταλλα

Το κρασί έχει πολλά οφέλη, μερικά από τα οποία οφείλονται στα μέταλλα και τις βιταμίνες του. Αυτός είναι ο λόγος που τα κρασιά είναι απαραίτητα είδη ντουλαπιών για να απελευθερώσετε τη διάθεση σε ένα δείπνο ή σε οποιαδήποτε γιορτή. Το κρασί είναι ένα υγιεινό ποτό συνολικά. Ωστόσο, το μεθύσι κάνει έναν άνθρωπο ανθυγιεινό.

Αναρωτηθήκατε ποτέ ποια συγκεκριμένα θρεπτικά συστατικά θα μπορούσατε να πάρετε από τα κρασιά;

Ένα παράδειγμα θα ήταν το ασβέστιο που είναι καλό για τα οστά και τα δόντια και ο σίδηρος για το αίμα, που κάνει την αιμοσφαιρίνη να παρέχει οξυγόνο στο σώμα. Έχει επίσης βιταμίνη Β6, η οποία είναι καλή για την υγεία και την ανάπτυξη του εγκεφάλου. Και τότε έχετε μαγνήσιο που υποστηρίζει τα νεύρα του σώματος και την παραγωγή ενέργειας.

12. Αντιοξειδωτικά

Το κόκκινο κρασί είναι επίσης γνωστό ως μια από τις πηγές αντιοξειδωτικών. Αυτό βοηθά στην πρόληψη του καρκίνου και στη μείωση της χοληστερόλης, επειδή τα επίπεδα HDL ή καλής χοληστερόλης προστατεύουν τις αρτηρίες από πιθανούς θρόμβους.

Η εξέταση των ποτών χωρίς αλκοόλ ως εναλλακτική λύση στα αλκοολούχα ποτά μπορεί να σας αποτρέψει και να σας αποτρέψει από διάφορες ασθένειες. Λόγω των πολλών πλεονεκτημάτων, παρέχει ότι θα κρατήσει το σώμα σας υγιές. Όπως η αποφυγή πιθανών συνθηκών, η καλύτερη ύπνος, η βελτίωση του μεταβολισμού σας και πολλά άλλα. Κάτι που σας οδηγεί να εργάζεστε αποτελεσματικά και παραγωγικά λόγω των μη αλκοολούχων ποτών.