Επιλέγοντας την Τέλεια Γενική Ασφάλιση Ευθύνης για Μικρές Επιχειρήσεις

Γνωρίζατε για 70 τοις εκατό των μικρών επιχειρήσεων στις ΗΠΑ είναι υποασφαλισμένοι;

Εάν η επιχείρησή σας είναι ένα από αυτά, αφήνετε τα πράγματα στην τύχη. Η μέση μικρή επιχείρηση αντιμετωπίζει πολλαπλούς κινδύνους, όπως τραυματισμούς εργαζομένων και επιθέσεις στον κυβερνοχώρο.

Μερικοί από αυτούς τους κινδύνους μπορεί να αφήσουν την επιχείρησή σας υπόχρεη ύψους εκατοντάδων χιλιάδων δολαρίων. Ευτυχώς, η γενική ασφάλιση αστικής ευθύνης για μικρές επιχειρήσεις όπως η δική σας διευκολύνει την ελαχιστοποίηση των υποχρεώσεών σας.

Ωστόσο, για να διασφαλίσετε ότι αυτή η κάλυψη λειτουργεί για την επιχείρησή σας, είναι συνετό να επιλέξετε τον πάροχο σας με σύνεση. Σε αυτό το άρθρο, σας λέμε πώς να κάνετε μια τέλεια επιλογή.

Τι είναι η γενική ασφάλιση αστικής ευθύνης;

Το πρώτο βήμα για την εύρεση της καλύτερης ασφάλισης μικρών επιχειρήσεων για γενική ευθύνη είναι να γνωρίζετε τι καλύπτει το συμβόλαιο.

Η γενική ασφάλιση αστικής ευθύνης είναι μια εμπορική πολιτική που παρέχει κάλυψη για ένα ευρύ φάσμα επιχειρηματικών κινδύνων. Φροντίζει για αξιώσεις σωματικών βλαβών και υλικών ζημιών.

Για παράδειγμα, εάν ένας πελάτης υποστεί ατύχημα με γλίστρημα και πτώση στο κατάστημά σας, μπορεί να μηνύσει την επιχείρησή σας για τους τραυματισμούς του. Εάν η επιχείρηση ευθύνεται, ο πάροχος κάλυψης γενικής ευθύνης θα τους αποζημιώσει.

Υπάρχουν νόμοι ειδικοί για το κράτος που απαιτούν από ορισμένα είδη επιχειρήσεων να αγοράσουν ένα συγκεκριμένο ελάχιστο ποσό κάλυψης ευθύνης προτού μπορέσουν να λειτουργήσουν.

Κατανοήστε τις ανάγκες σας για κάλυψη ευθύνης

Πριν ξεκινήσετε τις αγορές για κάλυψη, κατανοήστε τους κινδύνους ευθύνης που αντιμετωπίζει η επιχείρησή σας. Αυτό συμβαίνει επειδή κάθε επιχείρηση έχει μοναδικές ανάγκες κάλυψης αστικής ευθύνης.

Εάν, για παράδειγμα, είστε επιχείρηση ηλεκτρονικού εμπορίου, πιθανότατα δεν έχετε κινδύνους ευθύνης σε εγκαταστάσεις. Οι πελάτες δεν έρχονται φυσικά στον εμπορικό σας χώρο. Ωστόσο, χειρίζεστε δεδομένα πελατών, γεγονός που σας εκθέτει σε ευθύνη στον κυβερνοχώρο σε περίπτωση παραβίασης δεδομένων.

Εάν η επιχείρησή σας έχει δραστηριότητες τόσο στο κατάστημα όσο και στο διαδίκτυο, είναι εκτεθειμένη τόσο σε εγκαταστάσεις όσο και σε ευθύνη στον κυβερνοχώρο.

Η καλή κατανόηση των κινδύνων αστικής ευθύνης σας βοηθά να προσδιορίσετε πόση κάλυψη ευθύνης πρέπει να έχετε και ποιους κινδύνους πρέπει να καλύπτει το συμβόλαιο.

Βρείτε τον κατάλληλο ασφαλιστικό πάροχο

Για να έχετε την καλύτερη ασφαλιστική κάλυψη για μικρές επιχειρήσεις, πρέπει να αγοράσετε από τους κατάλληλους ασφαλιστικούς παρόχους. Αυτές οι εταιρείες δεν δημιουργούνται ίσες. Οι περισσότεροι έχουν κακή φήμη ότι απογοητεύουν τους πελάτες την ώρα που χρειάζονται.

Κάντε εκτεταμένη έρευνα αγοράς για να μηδενίσετε τους πιο αξιόπιστους εμπορικούς ασφαλιστικούς φορείς, όπως αυτή η ασφαλιστική εταιρεία.

Προσπαθήστε να βρείτε παρόχους που διαθέτουν προϊόντα σχεδιασμένα για επιχειρήσεις στον κλάδο σας. Εάν είστε ιατρείο, για παράδειγμα, μια ασφαλιστική εταιρεία που έχει προσαρμοσμένο ασφαλιστήριο συμβόλαιο για ιατρικές πρακτικές θα έχει καλύτερη κατανόηση των αναγκών και των προκλήσεων σας.

Λάβετε προσφορές από πολλούς δανειστές. Αυτό σας επιτρέπει να συγκρίνετε τις τιμές και να βρείτε κάλυψη που ταιριάζει στον προϋπολογισμό σας.

Τέλος, μην αγοράζετε την ελάχιστη κάλυψη. Βεβαιωθείτε ότι η κάλυψή σας αντικατοπτρίζει το επίπεδο έκθεσης σε κίνδυνο της επιχείρησής σας.

Η γενική ασφάλιση αστικής ευθύνης για μικρές επιχειρήσεις είναι απαραίτητη

Η μικρή επιχείρησή σας αντιμετωπίζει αρκετούς κινδύνους ευθύνης. Η αγορά ασφάλισης είναι ένας τρόπος διαχείρισης αυτών των κινδύνων. Ειδικότερα, η γενική ασφάλιση αστικής ευθύνης για τις μικρές επιχειρήσεις προχωρά πολύ.

Ίσως χρειαστεί να αγοράσετε περισσότερα συμβόλαια, όπως ασφάλιση αποζημίωσης εργαζομένων, εάν το ζητήσει η επιχείρησή σας. Αλλά ως επί το πλείστον, η γενική κάλυψη ευθύνης θα προστατεύσει την επιχείρησή σας.

Εξερευνήστε το ιστολόγιό μας για περισσότερες εμπορικές ασφαλιστικές συμβουλές.