Επτά καλοκαιρινές ιδέες μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για την επόμενη καμπάνια σας

Το καλοκαίρι είναι μια διασκεδαστική και ζεστή εποχή, με τους περισσότερους ανθρώπους να ανυπομονούν για το διάλειμμα από τον χειμώνα. Είναι συνήθως μεταξύ Ιουνίου και Σεπτεμβρίου, και διαφορετικές δραστηριότητες αγορών χαρακτηρίζουν αυτήν την περίοδο, εξ ου και η ανάγκη για email marketing.

Το μάρκετινγκ μέσω email περιλαμβάνει την αποστολή ηλεκτρονικών μηνυμάτων σε μια ομάδα ανθρώπων για διαφημιστικούς και μάρκετινγκ σκοπούς. Είναι οικονομικά αποδοτικό, βοηθά στην επικοινωνία, αυξάνει τις πωλήσεις, βοηθά στην προώθηση στοχευμένου περιεχομένου κ.λπ.

Ο συνδυασμός της στρατηγικής email marketing με τη ζεστασιά του καλοκαιριού μπορεί να οδηγήσει σε σημαντική ώθηση στην επόμενη καμπάνια σας. Υπάρχουν διάφοροι τρόποι με τους οποίους μπορείτε να συμπεριλάβετε μια καλοκαιρινή αίσθηση στα ηλεκτρονικά σας μηνύματα και αυτό το άρθρο εξετάζει επτά ιδέες μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που θα χρησιμοποιήσετε στην επόμενη καμπάνια σας.

Καλοκαιρινές ιδέες μάρκετινγκ μέσω email για την επόμενη καμπάνια σας

Επτά καλοκαιρινές ιδέες για στρατηγική email marketing

Το καλοκαίρι είναι μια μαγική εποχή και με αυτές τις ιδέες, μπορείτε να φέρετε λίγη από τη μαγεία της σεζόν στην καμπάνια μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας.

 1. Συμπεριλάβετε καλοκαιρινές διακοπές και εκδηλώσεις

Το καλοκαίρι χαρακτηρίζεται από πολλές διακοπές και εκδηλώσεις στις Ηνωμένες Πολιτείες. Ένας πολύ καλός τρόπος για να ενσωματώσετε το καλοκαίρι στην καμπάνια μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας είναι να συμπεριλάβετε αυτά τα θέματα διακοπών στα μηνύματα και τα ενημερωτικά δελτία σας. Αυτές οι καλοκαιρινές εκδηλώσεις σάς βοηθούν να συνδεθείτε με τους συνδρομητές σας με ουσιαστικό τρόπο.

Τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με θέμα τις καλοκαιρινές διακοπές δεν χρειάζεται να είναι υπερβολικά. θα μπορούσατε να αποφασίσετε να γιορτάσετε την εποχή συμπεριλαμβάνοντας σχετικές εικόνες, εορταστικά χρώματα και κατάλληλη διατύπωση ή περιεχόμενο στα email σας.

Αυτές οι διακοπές περιλαμβάνουν:

 • Ημέρα του Πατέρα: Αυτό εμφανίζεται κάθε Ιούνιο και το email θα πρέπει να παρακινεί τους συνδρομητές να δείξουν λίγη αγάπη στους μπαμπάδες τους.
 • Ημέρα Μνήμης: Η Ημέρα Μνήμης είναι μια ημέρα για τον εορτασμό του στρατιωτικού προσωπικού που έχασε τη ζωή του στη γραμμή του καθήκοντος και πραγματοποιείται κάθε χρόνο τον Μάιο.
 • Ημέρα ανεξαρτησίας: Η ημέρα της ανεξαρτησίας είναι μια από τις μεγαλύτερες διακοπές του καλοκαιριού και πραγματοποιείται στις 4 Ιουλίου.
 • Εργατική Πρωτομαγιά: Η Εργατική Πρωτομαγιά είναι στις 5 Σεπτεμβρίου για να τιμήσει το αμερικανικό εργατικό κίνημα και τις συνεισφορές των εργατών στις ΗΠΑ.

Εκτός από αυτές τις καλοκαιρινές διακοπές, υπάρχουν και εθνικές μέρες. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, οι άνθρωποι είναι σε εορταστική διάθεση και πρόθυμοι να επωφεληθούν από οποιεσδήποτε προσφορές, προσφορές και πληροφορίες. Μοιραστείτε τα λοιπόν μέσω email.

Υπάρχουν αρκετές Παραδείγματα ενημερωτικών δελτίων Flodesk μπορείτε να υιοθετήσετε για την καλοκαιρινή σας καμπάνια email marketing.

 1. Κάντε μια εκστρατεία καλοκαιρινών εκπτώσεων

Η οργάνωση εκπτώσεων είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να γιορτάσετε το καλοκαίρι. Οι πωλήσεις είναι ένας απίστευτα αποτελεσματικός τρόπος για να πουλήσετε περισσότερα προϊόντα και να αυξήσετε τους πελάτες.

Για να σηματοδοτήσετε την αρχή ή το τέλος του καλοκαιριού, θα μπορούσατε να οργανώσετε εκπτώσεις για τους συνδρομητές σας. Αυτό στην αρχή της σεζόν είναι μια νέα αρχή και η έκπτωση στο τέλος της σεζόν είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να ευχαριστήσετε τους πελάτες σας.

Σχεδιάστε την προώθηση πωλήσεων για να τραβήξετε την προσοχή των συνδρομητών και των πελατών σας. Επομένως, ξεκινήστε να χτίζετε την προσμονή όσο το δυνατόν νωρίτερα. Για παράδειγμα, μπορείτε να δημιουργήσετε buzz σχετικά με τις καλοκαιρινές σας εκπτώσεις μέσω διαφορετικών καναλιών μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Αυτό σας βοηθά να λάβετε τη λέξη και να δημιουργήσετε τους ακόλουθούς σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Το Unum είναι μια πλατφόρμα που παρέχει οδηγούς για πώς να δημιουργήσετε έναν ακόλουθο στο Instagram. Όταν έχετε μεγάλο κοινό στα social media, θα προωθήσετε τις καλοκαιρινές σας εκπτώσεις σε περισσότερους ανθρώπους.

Ένας άλλος τρόπος προώθησης της πώλησης είναι η αποστολή αποκλειστικών εκπτωτικών κωδικών στους συνδρομητές. Επίσης, ο προγραμματισμός των διαφημιστικών μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας διασφαλίζει ότι θα παραμείνετε συνεπείς και θα κάνετε τους ανθρώπους να προβλέπουν τις καλοκαιρινές εκπτώσεις.

 1. Επικεντρωθείτε στις διακοπές

Το καλοκαίρι έρχεται με πολύ ηλιακό φως, περισσότερη ζεστασιά και διακοπές. Ένας σημαντικός αριθμός ανθρώπων ταξιδεύει για χαλάρωση κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Είναι σημαντικό να το έχετε κατά νου γιατί μπορείτε να αξιοποιήσετε στο έπακρο αυτήν την ιδέα μάρκετινγκ.

Μπορείτε να προσφέρετε προσφορές στα email σας που ενδιαφέρουν τους πελάτες σας. Αυτές θα μπορούσαν να είναι προσφορές για μεταφορά, φαγητό, διαμονή κ.λπ. Τέτοια πράγματα μπορεί να τραβήξουν την προσοχή των πελατών σας και να δημιουργήσουν πωλήσεις.

Επίσης, μπορείτε να ενημερώσετε τους πελάτες για τα καλοκαιρινά προϊόντα ή υπηρεσίες μέσω email. Θα μπορούσε επίσης να είναι ωφέλιμο να χρησιμοποιείτε ταξιδιωτικά θέματα για το email σας.

 1. Χρησιμοποιήστε καλοκαιρινά πρότυπα και θέματα email

Η αλλαγή της εμφάνισης των email σας θα βοηθήσει τους συνδρομητές σας να νιώσουν τη διάθεση της σεζόν. Αυτό θα τους ενθαρρύνει να ασχοληθούν με τα email σας και να συνεργαστούν μαζί σας. Επιπλέον, η προσθήκη καλοκαιρινών δονήσεων και θεμάτων στα email είναι αναζωογονητική.

Οι εικόνες, τα μοτίβα και οι χρωματικοί συνδυασμοί των email σας πρέπει να αντικατοπτρίζουν την εποχή. Έτσι, όταν οι άνθρωποι ανοίγουν τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, μετά από το πιασάρικο θέμα σας, το πρώτο πράγμα που σκέφτονται είναι “καλοκαίρι!” Τα καλοκαιρινά χρώματα περιλαμβάνουν ροζ, κίτρινο, πορτοκαλί κ.λπ.

Επίσης, προβάλετε διασκεδαστικά γραφικά όπως ζουμερά φρούτα, κρασιά, παραλίες κ.λπ. Τέλος, προσαρμόστε το περιεχόμενό σας ώστε να ταιριάζει με την εποχή. Για παράδειγμα, μπορείτε να παρέχετε συμβουλές για να παραμένετε δροσερό τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού και να βρείτε τρόπους να τις συνδέσετε με την επιχείρησή σας.

 1. Θεματικές γραμμές με θέμα το καλοκαίρι

Οι θεματικές γραμμές είναι κρίσιμες πτυχές μιας εκστρατείας μάρκετινγκ μέσω email. Εάν θέλετε οι συνδρομητές να ανοίγουν τα email σας, πρέπει να έχετε μια γραμμή θέματος που να τραβήξει την προσοχή γιατί είναι τα πρώτα πράγματα που βλέπουν. Επομένως, χρειάζεστε μια επικεφαλίδα για να τους ζητήσετε να ανοίξουν το μήνυμα.

Οι άνθρωποι λαμβάνουν πολλά email κάθε μέρα και μπορείτε να βελτιώσετε τη γραμμή θέματός σας με ένα εξαιρετικό λογοπαίγνιο ή αστείο που σχετίζεται με το καλοκαίρι. Φυσικά, αυτό θα ενισχύσει τις ανοιχτές τιμές σας. Ωστόσο, μην το παρακάνετε και αν είναι ο σωστός τόνος για την επιχείρησή σας, πειραματιστείτε με το παιχνίδι με τις λέξεις.

Θυμηθείτε να διατηρήσετε τη γραμμή θέματος σχετικά σύντομη για τους χρήστες κινητών τηλεφώνων. Θα ήταν καλύτερο να πραγματοποιήσετε δοκιμή A/B για να προσδιορίσετε τι λειτουργεί καλύτερα.

 1. Δείξτε λίγη αγάπη μέσα από δώρα και διαγωνισμούς

Τα δώρα και οι διαγωνισμοί είναι καλά κίνητρα για τους πελάτες. Και τα δύο βοηθούν επίσης στην αύξηση των αλληλεπιδράσεων μεταξύ εσάς και των πελατών σας μέσω email.

Αυτή η ιδέα μάρκετινγκ μέσω email είναι μια ευκαιρία για την επωνυμία σας και τους πελάτες σας να συνδεθούν. Η προσφορά δωρεάν καλοκαιρινών ειδών και η διεξαγωγή διαγωνισμών μπορεί να ενισχύσει την αναγνωρισιμότητα της επωνυμίας. Μπορούν επίσης να συμβάλουν στην ενθάρρυνση της πίστης των πελατών, οδηγώντας σε αυξημένες πωλήσεις.

Θυμηθείτε ότι στους ανθρώπους αρέσει να παίρνουν δωρεάν πράγματα. Προσφέρετε λοιπόν δωρεάν επώνυμα είδη, εκπτώσεις κ.λπ., που σχετίζονται με το καλοκαίρι. Αυτό θα μπορούσε να είναι δωρεάν επώνυμες ομπρέλες, μπουκάλια νερού ή φλιτζάνια κοκτέιλ. Η επωνυμία σας θα επωφεληθεί από τέτοιες προσφορές.

 1. Θυμηθείτε τους μαθητές

Το καλοκαίρι είναι επίσης η εποχή που οι μαθητές επιστρέφουν στο σχολείο. Επομένως, θα ήταν καλύτερο να εξετάσετε το ενδεχόμενο να προσφέρετε προσφορές για επιστροφή στο σχολείο σε μαθητές γυμνασίου και κολεγίου που ξεκινούν τη νέα χρονιά. Αυτή η ιδέα μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που απευθύνεται σε μαθητές είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να προσεγγίσετε το νεανικό κοινό σας.

Η προσφορά φοιτητικών προσφορών και εκπτώσεων μπορεί να είναι απίστευτα κερδοφόρα εάν πουλάτε ρούχα, σχολικά είδη κ.λπ. Επιπλέον, στείλτε email ενημερώνοντας τους πελάτες σας ότι θα δίνατε εκπτώσεις σε μαθητές που επιστρέφουν στο σχολείο.

Τέλος, η στρατηγική μάρκετινγκ μέσω email θα μπορούσε να επικεντρωθεί αποκλειστικά στους μαθητές και στις ανάγκες τους για την επιστροφή στο σχολείο. Μπορείτε να αυξήσετε τις πωλήσεις κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού μέσω αυτής της αποτελεσματικής ιδέας μάρκετινγκ μέσω email.

Τρία εργαλεία μάρκετινγκ email για την επόμενη καμπάνια σας

Κάντε τα email της επιχείρησής σας πιο επαγγελματικά, δημιουργήστε τη λίστα email σας ως αξιόπιστο κανάλι πωλήσεων

Για να αποκομίσετε τα οφέλη του μάρκετινγκ μέσω email, πρέπει να έχετε τα σωστά εργαλεία. Παρακάτω είναι τρεις εξαιρετικές επιλογές που πρέπει να εξετάσετε.

 1. Flodesk

Με λογισμικό όπως το Flodesk, μπορείτε να δημιουργήσετε και να σχεδιάσετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που οι συνδρομητές θα λατρέψουν να ανοίξουν. Είτε είστε αρχάριος είτε ειδικός, η χρήση του Flodesk για email marketing είναι παιχνιδάκι και βοηθά στην ανάπτυξη των επιχειρήσεων. Επιπλέον, τα email που έχουν σχεδιαστεί σε αυτήν την πλατφόρμα φαίνονται υπέροχα σε οποιαδήποτε συσκευή.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα πρότυπο email για να επιταχύνετε τα πράγματα ή να δημιουργήσετε ηλεκτρονικά μηνύματα από την αρχή. Αυτό είναι ένα από τα πιο έξυπνα προγράμματα δημιουργίας email στην αγορά. Επίσης, το Flodesk επιτρέπει την εύκολη ενσωμάτωση των αγαπημένων σας εφαρμογών μέσω του Zapier ή του Shopify.

Τέλος, μπορείτε να δημιουργήσετε ροές εργασιών σε δευτερόλεπτα και να δημιουργήσετε ισχυρό αυτοματισμό μάρκετινγκ μέσω email που σας βοηθά να πραγματοποιείτε πωλήσεις ακόμα και όταν κοιμάστε.

 1. Mailchimp

Το Mailchimp είναι ένα από τα πιο δημοφιλή και αποτελεσματικά εργαλεία μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Αυτή η πλατφόρμα σάς επιτρέπει να μετατρέπετε γρήγορα τα email σε έσοδα.

Πάνω από 13 εκατομμύρια επιχειρήσεις χρησιμοποιούν το Mailchimp για να δημιουργήσουν και να στείλουν ελκυστικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για να προσεγγίσουν τα σωστά άτομα. Με αυτά τα ηλεκτρονικά μηνύματα, χτίζετε καλύτερες σχέσεις με τους πελάτες σας και αναπτύσσετε την επιχείρησή σας.

Το Mailchimp σάς επιτρέπει να συγκεντρώνετε δεδομένα κοινού, κανάλια μάρκετινγκ και πληροφορίες σε μια πλατφόρμα για να επιτύχετε τους στόχους σας πιο γρήγορα. Εκτός από τα εργαλεία μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, το Mailchimp έχει και άλλα χαρακτηριστικά που ενισχύουν τις πωλήσεις. Αυτό περιλαμβάνει πλήρη διαφάνεια καμπάνιας, παρακολούθηση email, επιτυχία προβολής και αναλογίες κλικ προς αριθμό εμφανίσεων, προσαρμοσμένες αναφορές κ.λπ.

 1. ActiveCampaign

Πηγαίνετε πέρα ​​από την αποστολή διπλών μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο κοινό σας. Η ActiveCampaign σάς παρέχει εργαλεία για μάρκετινγκ μέσω email, αυτοματοποίηση μάρκετινγκ και διαχείριση σχέσεων με τους πελάτες.

Αυτά τα εργαλεία θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε απίστευτες εμπειρίες για τους πελάτες. Η ActiveCampaign είναι μια πλατφόρμα που σας βοηθά να στοχεύσετε τις σωστές προοπτικές και να αυξήσετε το κοινό σας στο email marketing.

Τα σωστά μηνύματα σάς βοηθούν να τραβήξετε την προσοχή τους και μπορείτε εύκολα να αναπτύξετε τη σχέση σας με το κοινό σας παρέχοντάς τους την απαραίτητη καθοδήγηση κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους. Τέλος, η ActiveCampaign εξατομικεύει κάθε email, διευκολύνοντας το κοινό σας να συνδεθεί με την επωνυμία σας.

συμπέρασμα

Αυτό το άρθρο κάλυψε εκτενώς επτά καλοκαιρινές ιδέες μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για να κάνετε την επόμενη καμπάνια σας επιτυχημένη. Αυτές οι ιδέες δίνουν μια νέα αίσθηση στα email σας, αυξάνουν την αφοσίωση του κοινού και βελτιώνουν τις πωλήσεις. Αυτό το άρθρο παρείχε επίσης πολύτιμα εργαλεία για να βοηθήσει στη διαδικασία μάρκετινγκ μέσω email και καθένα από αυτά θα προσφέρει εξαιρετικά αποτελέσματα.