Εργαλεία για την αυτοματοποίηση της παραγωγής δυνητικών πελατών

Η παραγωγή μολύβδου είναι ένα από τα πιο σημαντικά στοιχεία για την επιτυχία κάθε επιχείρησης. Χρειάζεστε ιδανικούς δυνητικούς πελάτες και πελάτες υψηλής αξίας για να επιβιώσετε και να αναπτυχθείτε σε αυτήν την ανταγωνιστική αγορά. Επομένως, πρέπει να καταλήξετε σε στρατηγικές μάρκετινγκ που θα προσελκύσουν και θα προσελκύσουν τους πιθανούς πελάτες σας.

Η εύρεση των πληροφοριών του υποψήφιου πελάτη, η αποστολή επακόλουθων απαντήσεων και η μη αυτόματη απάντηση σε αυτούς είναι μια χρονοβόρα και κουραστική εργασία. Μπορεί να καταναλώσει το μεγαλύτερο μέρος του πολύτιμου χρόνου σας και μπορεί να μην αποφέρει κανένα αποτέλεσμα. Δεδομένου ότι αυτός είναι ένας άκρως ανταγωνιστικός κόσμος. πρέπει να είστε γρήγοροι για να βρείτε και να συνδεθείτε με τις ιδανικές σας προοπτικές. Εάν είστε αργοί, τότε ο ανταγωνιστής σας θα κλέψει τα πιθανά προβλήματά σας. Αλλά πώς μπορείτε να επιταχύνετε τη δημιουργία δυνητικών πελατών σας και να κερδίσετε τους πιθανούς πελάτες σας; Η απάντηση είναι να επενδύσετε σε λογισμικό παραγωγής μολύβδου.

Το λογισμικό αυτοματοποιημένης δημιουργίας δυνητικών πελατών θα σας βοηθήσει να επιταχύνετε τη διοχέτευση πωλήσεών σας βοηθώντας σας να βρείτε ιδανικούς δυνητικούς πελάτες, να δημιουργήσετε μια σχέση μαζί τους στέλνοντας αυτοματοποιημένες επακόλουθες πληροφορίες και να διασφαλίσετε ότι κανένας πιθανός υποψήφιος πελάτης δεν θα ξεχαστεί. Εάν σχεδιάζετε να αυτοματοποιήσετε τη δημιουργία δυνητικών πελατών και δεν γνωρίζετε το σωστό λογισμικό για να επιλέξετε, μπορείτε να διαβάσετε το άρθρο και να βρείτε το λογισμικό που είναι κατάλληλο για την επιχείρησή σας.

Εργαλεία για την αυτοματοποίηση της παραγωγής δυνητικών πελατών

1. Συνδεδεμένος

Αν ψάχνετε για ένα διαισθητικό, φιλικό προς το χρήστη και προσιτό εργαλείο δημιουργίας δυνητικών πελατών Λογισμικό παραγωγής συνδεδεμένου μολύβδου είναι ένα από τα καλύτερα εργαλεία που κυκλοφορούν στην αγορά. Το Kennected, που ιδρύθηκε το 2018, έγινε ένα από τα πιο αξιόπιστα και αξιόπιστα εργαλεία παραγωγής μολύβδου μέσα σε τρία χρόνια. Οι μυριάδες λειτουργίες όπως τα αυτοματοποιημένα προγράμματα προσέγγισης, οι εξατομικευμένες επακόλουθες ενέργειες, οι ομάδες υποστήριξης πελατών 24/7 και πολλά άλλα, έκαναν την Kennected μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες SaaS. Προσφέρει διάφορα εργαλεία όπως το cloud Kennect, τα βίντεο Kennected και το Kennected Calendar που θα βοηθήσουν στη δημιουργία συνδέσεων και στη δημιουργία νέων πελατών, δημιουργώντας έτσι νέες ροές εσόδων.

Με το Cloud Kennect που προσφέρεται από το Kennected, μπορείτε να βρείτε τους ιδανικούς δυνητικούς πελάτες και να στείλετε εξατομικευμένα μηνύματα με το όνομά τους, το όνομα της εταιρείας, τον κλάδο και πολλά άλλα. Για να μετρήσετε την προσοχή, να ξεχωρίσετε στις προοπτικές και να προσφέρετε μια υπερ-εξατομικευμένη εμπειρία στους πιθανούς πελάτες, η χρήση του βίντεο Kennected θα είναι μια καλή ιδέα. Με τα βίντεο Kennected, μπορείτε να δημιουργήσετε ενδιαφέροντα και εντυπωσιακά βίντεο και να τα στείλετε στους πελάτες σας. Αυτό το βίντεο μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για την επιτάχυνση της καμπάνιας μάρκετινγκ μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Σε σύγκριση με το συνηθισμένο κείμενο ή μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αυτά τα βίντεο είναι λιγότερο πιθανό να αγνοηθούν ή να επισημανθούν ως ανεπιθύμητα. Επίσης, αυτά τα βίντεο μπορούν να σταλούν μέσω email, κειμένου ή CRM και μπορούν επίσης να κοινοποιηθούν μέσω πλατφορμών κοινωνικών μέσων όπως το Twitter, το Facebook, το LinkedIn και το Instagram. Επομένως, χρησιμοποιήστε αυτό το λογισμικό για να αυτοματοποιήσετε τη διαδικασία δημιουργίας δυνητικών πελατών και να κερδίσετε περισσότερες πωλήσεις.

2. Hunter.io

Εάν το μάρκετινγκ μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου αποτελεί μέρος της στρατηγικής σας για τη δημιουργία δυνητικών πελατών, τότε αυτό το λογισμικό μπορεί να είναι πολύ ωφέλιμο για την καμπάνια σας. Ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα με το μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι ότι μπορεί να στέλνετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε λογαριασμούς που δεν είναι ενεργοί. Επομένως, πρέπει να επαληθεύσετε εάν η διεύθυνση είναι ενεργή. Ωστόσο, εκείνη τη στιγμή, μπορείτε να παραλείψετε αυτήν τη διαδικασία επαλήθευσης, με αποτέλεσμα να συλλέγετε ανενεργές διευθύνσεις, οι οποίες θα επηρεάσουν αρνητικά την αποτελεσματικότητα του μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας.

Με το Hunter.io, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για ένα αναπηδημένο email, καθώς αυτό το λογισμικό θα αυτοματοποιήσει τη διαδικασία επαλήθευσης της διεύθυνσης email σας και θα σας δώσει μια βαθμολογία εμπιστοσύνης για κάθε λογαριασμό. Αυτό το λογισμικό θα σας επιτρέψει επίσης να βρείτε τη διεύθυνση email, απλώς πληκτρολογώντας τα ονόματα των πιθανών δυνητικών πελατών και τα ονόματα εταιρειών.

3. Growbots

Τα Growbots θα αυτοματοποιήσουν τις διαδικασίες εύρεσης δυνητικών πελατών και θα βοηθήσουν στη δημιουργία περισσότερων δυνητικών πελατών σε σύντομο χρονικό διάστημα. Αυτό θα βοηθήσει στον εξορθολογισμό της διαδικασίας δημιουργίας μολύβδου, η οποία θα βοηθήσει επίσης την ομάδα πωλήσεων και μάρκετινγκ να επικεντρωθεί σε εργασίες υψηλής προτεραιότητας. Μαζί με την ύπαρξη μιας τεράστιας βάσης δεδομένων που έχει πάνω από 100 εκατομμύρια υπεύθυνους λήψης αποφάσεων, διαθέτει επίσης μια ενσωματωμένη λειτουργία δοκιμών A/B. Θα ενημερώσει αυτόματα τη νέα βάση δεδομένων και θα σας δείξει όταν έρθει μια νέα ευκαιρία.

4. LeadLander

Το LeadLander θα σας βοηθήσει να βρείτε τα δεδομένα των επισκεπτών του ιστότοπού σας. Αυτό το εργαλείο παρακολούθησης επισκεπτών ιστότοπου θα σας φέρει όλες τις πληροφορίες των επισκεπτών του ιστότοπού σας, όπως το όνομα της εταιρείας τους, τον ρόλο εργασίας, την τοποθεσία, τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και άλλα στοιχεία επικοινωνίας. Αυτό το εργαλείο θα σας ειδοποιεί σε πραγματικό χρόνο όταν οι πιθανοί υποψήφιοι πελάτες επισκέπτονται τον ιστότοπό σας και οι πληροφορίες τους θα προστεθούν αυτόματα στη λίστα πωλήσεων και μάρκετινγκ.

Το LeadLander θα σας ενημερώσει για τη συμπεριφορά των πιθανών υποψήφιων πελατών σας, κάτι που θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε τις ανάγκες και τα ενδιαφέροντά τους. Θα ενημερώσει περαιτέρω την ομάδα πωλήσεων και μάρκετινγκ ποιες λειτουργούν όλες οι καμπάνιες.

5. Leadfeeder

Το Leadfeeder είναι ένα εξαιρετικά χρήσιμο εργαλείο για τη συλλογή πληροφοριών σχετικά με εταιρείες που επισκέπτονται τον ιστότοπό σας, ακόμα κι αν δεν συμπληρώσουν καμία φόρμα. Στη συνέχεια θα σας δείξει τα στοιχεία των εργαζομένων που εργάζονται στην εταιρεία και θα σας επιτρέψει να παρακολουθήσετε. Θα δώσει επίσης πληροφορίες για τη συμπεριφορά των εταιρειών ή των επισκεπτών και θα σας επιτρέψει να καταλάβετε τι κάνουν στον ιστότοπό σας. Θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε τι ενδιαφέρονται οι υποψήφιοί σας και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτές τις πληροφορίες για να τραβήξετε την προσοχή των πιθανών δυνητικών πελατών και να τους μετατρέψετε σε πωλήσεις.

6. Αυτοματισμός Πωλήσεων Σελίδας

Το PSA είναι ένα τέτοιο λογισμικό παραγωγής μολύβδου που έχει κατασκευαστεί για να επιταχύνει τη διαδικασία πωλήσεων. Με τη βοήθεια της τεχνητής νοημοσύνης, μπορείτε να αποκτήσετε πληροφορίες για δεδομένα σε πραγματικό χρόνο και να κατανοήσετε τις ανάγκες των πελατών. Θα εντοπίσει τους δυνητικούς πελάτες, θα εντοπίσει ευκαιρίες και θα κάνει εξατομικευμένο μάρκετινγκ με βάση τις συμπεριφορές του πιθανού υποψήφιου πελάτη. Χρησιμοποιεί AI σε διαφορετικά στάδια της διαδικασίας πωλήσεων και επιταχύνει τη διαδικασία. Με αυτό το λογισμικό, μπορείτε να βρείτε τα δεδομένα από διάφορες πηγές όπως το LinkedIn και το Outlook.

Προσπαθήστε να ενσωματώσετε αυτά τα εργαλεία στην καμπάνια δημιουργίας δυνητικών πελατών για να βρείτε ιδανικούς δυνητικούς πελάτες, να συνδεθείτε μαζί τους και να δημιουργήσετε γρήγορα σχέσεις μαζί τους.