Η γρήγορη και εύκολη λίστα ελέγχου SEO στη σελίδα

Έχετε περάσει μήνες κωδικοποιώντας τον τέλειο ιστότοπο. Και ολοκληρώνετε ποιο πρόγραμμα φιλοξενίας θα χρησιμοποιήσετε για να μοιραστείτε τη δημιουργία σας με τον κόσμο. Τι ωφελεί όμως ένας ιστότοπος χωρίς SEO εντός σελίδας;

Το on-page SEO είναι απαραίτητο για τον ανταγωνισμό ενάντια σε περισσότερα από 80.000 αναζητήσεις μηχανών Ιστού ανά δευτερόλεπτο. Αυτός είναι ο λόγος που πρέπει να διαβάσετε αυτόν τον οδηγό σχετικά με τις συμβουλές SEO στη σελίδα. Γνωρίζοντας τι είναι το on-page SEO βοηθά τον ιστότοπό σας να γίνει η πρώτη σελίδα της Google.

Και αν παρέχετε υπηρεσίες SEO για επιχειρήσεις, μην παραλείψετε αυτήν τη λίστα ελέγχου SEO στη σελίδα. Η παροχή ιστοσελίδων υψηλής κατάταξης κάνει ευχαριστημένους πελάτες. Και οι ικανοποιημένοι πελάτες σημαίνουν ζήτηση για τις υπηρεσίες SEO σας.

Η γρήγορη και εύκολη λίστα ελέγχου SEO στη σελίδα

Κατανόηση του On-Page SEO

Ακριβώς λοιπόν τι είναι το on-page SEO? Το on-page SEO είναι ο κύριος τρόπος με τον οποίο οι ιστότοποι αλληλεπιδρούν με τις μεγάλες μηχανές αναζήτησης. Μέσω ανιχνευτών ιστού, αυτές οι μηχανές αναζήτησης αναλύουν τα μεταδεδομένα ενός ιστότοπου.

Υπηρεσίες SEO όπως Το ΧΟΘ βελτιστοποιήστε τις σελίδες του ιστότοπού σας, ώστε να μπορούν να κατατάσσονται σε υψηλή θέση. Λοιπόν, εξετάστε αυτές τις συμβουλές SEO στη σελίδα.

  1. Ο τίτλος meta
  2. Meta περιγραφή
  3. Επικεφαλίδες σελίδας
  4. Λέξεις-κλειδιά

Το περιεχόμενο κάθε ιστοσελίδας θα πρέπει επίσης να είναι ενημερωτικό. Οι ιστότοποι που είναι υψηλής εξουσιοδότησης ενισχύουν τη βαθμολογία κατάταξής τους. Επίσης, το περιεχόμενό σας πρέπει να προσελκύει το κοινό-στόχο σας.

Όσο πιο συχνά έρχονται επισκέπτες στον ιστότοπό σας, τόσο μεγαλύτερη εξουσία τομέα αποκτά. Τα ιστολόγια δημιουργούν αποτελεσματικό SEO. Και λειτουργούν καλά για να προσεγγίσουν το κοινό-στόχο σας.

1) Ο τίτλος Meta

Ο τίτλος meta είναι συνήθως το πρώτο πράγμα που βλέπουν οι θεατές στις μηχανές αναζήτησης. Ως εκ τούτου, ζωτικής σημασίας συμβουλές για το SEO στη σελίδα είναι να τα κάνετε να ξεχωρίζουν.

Κάθε τίτλος meta είναι μοναδικός για το περιεχόμενο κάθε σελίδας. Μπορείτε επίσης να εισαγάγετε στρατηγικά λέξεις-κλειδιά στις μετα-ετικέτες τίτλου.

Το αποτελεσματικό on-page SEO δεν υπερβαίνει τους 70 χαρακτήρες με τον μετα-τίτλο. Διαφορετικά, τα προγράμματα περιήγησης για κινητά ενδέχεται να κόψουν ορισμένους από τους τίτλους των κινητών.

2) Meta Description

Οι συμβουλές SEO στη σελίδα για ιστότοπους διατηρούν τις μετα-περιγραφές μεταξύ 150-160 χαρακτήρων. Οι μετα-περιγραφές συνοδεύουν τους μετα τίτλους στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης. Και λειτουργούν παράλληλα με λέξεις-κλειδιά για φανταστικά αποτελέσματα SEO στη σελίδα.

Οι έξυπνες γραφές μετα-περιγραφών ενισχύουν τις αναλογίες κλικ προς αριθμό εμφανίσεων στον ιστότοπό σας. Το JSON-LD είναι ένα πρόσθετο SEO στη σελίδα. Μπορείτε να ενσωματώσετε τον τίτλο και τη μετα-περιγραφή με το JSON-LD.

Αλλά το JSON-LD παρέχει βαθύτερα βάθη του on-page SEO για μεγαλύτερη επισκεψιμότητα στον ιστό. Με τα σενάρια JSON-LD, μπορείτε να προσφέρετε αυτές τις πρόσθετες παραμέτρους.

  • Πληροφορίες για τον συγγραφέα
  • Στοιχεία της εταιρείας
  • Πληροφορίες προϊόντος και βιβλίου
  • Αξιολογήσεις πελατών

Οι ετικέτες JSON-LD, όπως οι μετα-ετικέτες, εμφανίζονται στην ενότητα κεφαλής της ιστοσελίδας. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε γεννήτριες και επικυρωτές σεναρίων JSON-LD.

3) Κεφαλίδες σελίδας

Ο τρόπος με τον οποίο δομείτε το περιεχόμενο της ιστοσελίδας σας επηρεάζει σε μεγάλο βαθμό την κατάταξη. Στην ιδανική περίπτωση, κάθε ιστοσελίδα θα πρέπει να έχει μόνο μία κεφαλίδα H1. Οι κεφαλίδες H2 εισάγουν νέες ενότητες σελίδας.

Και οι κεφαλίδες H3 είναι δευτερεύουσες επικεφαλίδες για να κάνουν τα μπλοκ κειμένου να ξεχωρίζουν. Η Google και η Bing θεωρούν πολλές ετικέτες H1 ως ακατάλληλο SEO στη σελίδα.

4) Λέξεις-κλειδιά

Οι λέξεις-κλειδιά είναι απαραίτητες για αποτελεσματικό SEO στη σελίδα. Κάθε ιστοσελίδα χρειάζεται μια κύρια λέξη-κλειδί και δευτερεύουσες λέξεις-κλειδιά. Και οι λέξεις-κλειδιά πρέπει να αντικατοπτρίζουν το περιεχόμενο της συγκεκριμένης σελίδας.

Προσέξτε να μην χρησιμοποιείτε υπερβολικά λέξεις-κλειδιά. Η συσκευασία και η παράλογη χρήση λέξεων-κλειδιών μπορεί να φαίνονται ανεπιθύμητα για τις μηχανές αναζήτησης.

Διαβάστε επίσης: SEO για νεοσύστατες επιχειρήσεις: Χρήση SEO για να ενεργοποιήσετε την οργανική σας επισκεψιμότητα το πρώτο έτος

On-Page SEO έναντι Off-Page SEO

Η διαφορά μεταξύ του on-page SEO έναντι του Off-Page SEO είναι ο τρόπος με τον οποίο προωθεί έναν ιστότοπο. Το SEO εκτός σελίδας περιλαμβάνει δημιουργία συνδέσμων με ιστοτόπους αυθεντίας υψηλού τομέα. Αλλά περιλαμβάνει επίσης την προώθηση ιστότοπων μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και του μάρκετινγκ.

Περισσότερα για το On-Page SEO

Άλλες συμβουλές SEO στη σελίδα είναι η ταχύτητα σελίδας και οι ετικέτες ALT. Όσο πιο γρήγορα φορτώνει ο ιστότοπός σας, τόσο μεγαλύτερη θα είναι η κατάταξή του. Οι εικόνες ιστοσελίδων αποτελούν επίσης μέρος του SEO εντός σελίδας.

ο Ενότητα ALT της ετικέτας εικόνας είναι το σημείο όπου συσκευάζετε λέξεις-κλειδιά και άλλο περιεχόμενο SEO στη σελίδα. Φυσικά, κάνοντας το δικό σας ιστοσελίδα φιλική προς κινητά βρίσκεται επίσης στη λίστα ελέγχου SEO στη σελίδα.

Σε αυτό το ιστολόγιο, μπορείτε να κάνετε αναζήτηση SEO χρησιμοποιώντας τη δυνατότητα αναζήτησης για πρόσθετες συμβουλές SEO που χρειάζεστε για τη βελτιστοποίηση του ιστότοπού σας. Θα βρείτε επίσης συμβουλές για επιχειρήσεις και μάρκετινγκ.