Η καλύτερη δωρεάν εναλλακτική λύση Adobe Acrobat

Γιατί εξακολουθείτε να χρησιμοποιείτε το Adobe Acrobat για τη δημιουργία και την επεξεργασία αρχείων PDF όταν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια δωρεάν εναλλακτική;

Από τότε που η μορφή PDF της Adobe έγινε ανοιχτό πρότυπο το 2008 Πολλοί χρήστες έχουν στραφεί σε εναλλακτικό λογισμικό για τη διαχείριση αρχείων. Η κορυφαία εφαρμογή Acrobat της Adobe ήταν κάποτε ο μόνος τρόπος δημιουργίας αρχείων PDF. Τώρα, αυτό δεν ισχύει πλέον.

Αυτό το άρθρο εξετάζει τις εναλλακτικές εφαρμογές του Adobe Acrobat για να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε και να χειριστείτε τα PDF σας.

Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε τι προσφέρουν οι καλύτεροι δωρεάν συντάκτες. Μάθετε πώς να δημιουργείτε χιλιάδες αρχεία PDF μέσα σε δευτερόλεπτα χρησιμοποιώντας κώδικα C#. Και ανακαλύψτε πώς να συγχωνεύετε και να μετατρέπετε αρχεία PDF σε εικόνες και άλλες μορφές.

Τι είναι το Adobe Acrobat;

Αναπτύχθηκε η Adobe το Portable Document Format το 1991. Ο στόχος ήταν να δημιουργηθεί ένα αρχείο από χαρτί σε ψηφιακό που θα έμοιαζε πανομοιότυπο σε οποιοδήποτε σύστημα υπολογιστή.

Η Adobe κυκλοφόρησε τη δωρεάν εφαρμογή Adobe Acrobat Reader για να επιτρέπει στους χρήστες να ανοίγουν και να εκτυπώνουν αρχεία PDF. Ωστόσο, ο αναγνώστης προσέφερε περιορισμένη διαδραστικότητα και δεν μπορούσε να δημιουργήσει νέα έγγραφα PDF. Για να δημιουργήσετε και να επεξεργαστείτε αρχεία PDF, έπρεπε να αγοράσετε το Adobe Acrobat Pro.

Αν και το Adobe Acrobat Pro DC προσφέρει μια δωρεάν δοκιμή, το λογισμικό θα σας αποζημιώσει τουλάχιστον 14,99 $ ανά μήνα.

Τα καλά νέα είναι ότι άλλες εταιρείες λογισμικού προσφέρουν δωρεάν εναλλακτικές λύσεις. Ποια χαρακτηριστικά όμως πρέπει να περιλαμβάνουν αυτά τα υποκατάστατα του Acrobat;

Δυνατότητες επεξεργασίας PDF

Στο πιο βασικό επίπεδο, το δωρεάν εναλλακτικό λογισμικό Adobe Acrobat θα πρέπει να δημιουργήσει ένα PDF από την αρχή. Οι καλύτερες λύσεις πρέπει επίσης να περιλαμβάνουν:

  • Αναδιάταξη και διαγραφή σελίδας
  • Εξαγωγή σε Word, Excel και PowerPoint
  • Αρχεία προστασίας με κωδικό πρόσβασης
  • Μετατροπή εικόνας σε PDF

Τα καλά νέα είναι ότι οι κορυφαίες εναλλακτικές λύσεις του Acrobat προωθούν αυτές τις δυνατότητες και πολλά άλλα!

Λύσεις PDF Reader και Editor

Εάν το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα απλό πρόγραμμα ανάγνωσης PDF όπως το Acrobat Reader, τότε μην κοιτάξετε πέρα ​​από το πρόγραμμα περιήγησής σας.

Το Chrome και ο Firefox περιλαμβάνουν και τα δύο πρόγραμμα ανάγνωσης PDF ως βασική έκδοση. Το Edge προχωρά ένα βήμα παραπέρα και σας επιτρέπει να επεξεργάζεστε αρχεία PDF απευθείας μέσα στη σελίδα. Υπάρχουν πολλά πρόσθετα που μπορείτε να εγκαταστήσετε για να προσθέσετε επιπλέον λειτουργίες.

Λογισμικό Office και Κωδικοποίηση Υπολογιστών

Οι σουίτες LibreOffice και WPS Office είναι δωρεάν εναλλακτικές λύσεις για το Microsoft Office.

Και οι δύο περιλαμβάνουν μια δυνατότητα μετατροπής εγγράφων σε PDF. Επίσης, οποιαδήποτε εφαρμογή μπορεί να εκτυπώσει θα πρέπει να σας επιτρέπει να δημιουργήσετε ένα PDF χρησιμοποιώντας το πλαίσιο διαλόγου εκτύπωσης.

Γνωρίζατε ότι μπορείτε να δημιουργήσετε χιλιάδες αρχεία PDF μέσα σε δευτερόλεπτα χρησιμοποιώντας κώδικα υπολογιστή;

Διαβάστε PDF C# Οι τεχνικές κωδικοποίησης σάς επιτρέπουν να αναλύετε αρχεία PDF και να δημιουργείτε νέα αρχεία. Για παράδειγμα, μπορείτε να αναζητήσετε και να αντικαταστήσετε χιλιάδες έγγραφα με τα σωστά στοιχεία πελάτη μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.

Συγχώνευση PDF και Μετατροπή σε PDF

Προσφορές PDFescape.com δωρεάν μετατροπή αρχείων PDFτόσο online όσο και ως λήψη Windows.

Μπορείτε να συγχωνεύσετε αρχεία PDF μεταξύ τους, να προσθέσετε σχολιασμούς και να δημιουργήσετε βασικές φόρμες σε ένα έγγραφο PDF. Η εφαρμογή Windows περιλαμβάνει επίσης αρίθμηση σελίδων και υδατοσήμανση.

Χρειάζεστε συμπιεσμένα αρχεία PDF;

Δοκιμάστε τη δωρεάν διαδικτυακή υπηρεσία του SmallPDF.com. Απλώς ανεβάστε ένα ή περισσότερα PDF και κατεβάστε τα σε μικρότερο μέγεθος. Ο ιστότοπος σάς επιτρέπει επίσης να συγχωνεύετε αρχεία PDF, να μετατρέπετε σε PDF από το Word και προσφέρει ένα απλό πρόγραμμα επεξεργασίας PDF.

Εναλλακτικές εφαρμογές Adobe Acrobat

Μια δωρεάν εναλλακτική λύση του Adobe Acrobat είναι απλώς μια αναζήτηση στο Google.

Υπάρχουν δεκάδες δωρεάν εργαλεία για κάθε πλατφόρμα. Μπορείτε να συγχωνεύσετε σελίδες PDF από διαφορετικά αρχεία και ακόμη και να τις μετατρέψετε σε διαφορετικές μορφές.

Διαβάστε περισσότερα για το Adobe Acrobat και τις δωρεάν εναλλακτικές λύσεις επεξεργασίας PDF στο ιστολόγιό μας.