Καλύτερη υπηρεσία για την ανάπτυξη πλατφόρμας

Σχετικά με το Euristiq;

Η Euristiq είναι μια εταιρεία με εξειδικευμένη εμπειρία στην ανάπτυξη πλατφόρμας λογισμικού σε συνδυασμό με πληροφορίες πελατών. Η υπηρεσία τους παρέχει ένα σύστημα ολοκληρωμένων λύσεων υψηλής τεχνολογίας για τη βελτίωση της επιχείρησής σας.

Η ανάπτυξη πλατφόρμας της Euristiq είναι η διαδικασία δημιουργίας ενός οικοσυστήματος τεχνολογικών λύσεων για μια εταιρεία. Στην ουσία, είναι το βασικό λογισμικό που συλλέγει και επεξεργάζεται δεδομένα και παρέχει μια βάση πληροφοριών για την ανάπτυξη εφαρμογών.

Μόλις εντοπίσετε το επιχειρηματικό πρόβλημα που υποτίθεται ότι θα λύσει το προϊόν λογισμικού σας, θα χρειαστείτε μια ομάδα έμπειρων μηχανικών λογισμικού για να αξιολογήσουν τεχνικά την ιδέα σας. Εάν δεν έχετε τη δική σας ομάδα ανάπτυξης, η καλύτερη συμβουλή είναι να βρείτε εξωτερικούς ειδικούς.

Οι τεχνικοί εμπειρογνώμονες της Euristiq μπορούν να επικυρώσουν την ιδέα σας ή, εάν είναι απαραίτητο, να αναπτύξουν μια νέα ιδέα για την επίλυση του προβλήματός σας και στη συνέχεια να προχωρήσουν στην πλήρη ανάπτυξη της λύσης.

Θέλετε να φέρετε το προϊόν σας μπροστά στους πελάτες σας πιο γρήγορα χωρίς να εξαντλήσετε τον προϋπολογισμό σας; Η Euristiq παρέχει υπηρεσίες εφαρμογών από άκρο σε άκρο σύμφωνα με την ιδέα του προϊόντος σας. Παρέχουμε λύσεις λογισμικού από άκρο σε άκρο εγκαίρως, εντός του προϋπολογισμού και εντός των συμφωνηθέντων.

Η καλύτερη υπηρεσία για την ανάπτυξη πλατφόρμας

Οφέλη από τη χρήση μιας πλατφόρμας ανάπτυξης

Η Euristiq συνεργάζεται με διάφορες εταιρείες στις οποίες έχει προσφέρει ποιότητα υπηρεσίες ανάπτυξης πλατφόρμας για πολλά χρόνια. Η εταιρεία έχει πουλήσει μεγάλο αριθμό προϊόντων για πελάτες από τις Ηνωμένες Πολιτείες, τη Γαλλία, τη Γερμανία και άλλες χώρες. Προσφέρουν έναν πλήρη κύκλο ανάπτυξης λογισμικού – από την ανάλυση και την ανάπτυξη έως τη συντήρηση των προϊόντων και την επακόλουθη υποστήριξή τους. Η ομάδα ικανοποιεί πάντα όλες τις απαιτήσεις των πελατών με ακρίβεια και έγκαιρα για την επίτευξη των επιχειρηματικών της στόχων.

Η εργασία τους ξεκινά με τον σχεδιασμό, την επαλήθευση και τη δοκιμή του έργου και τελειώνει με την έναρξη του προγράμματος.

Η Euristiq είναι ένας αξιόπιστος συνεργάτης για την ανάπτυξη επιχειρηματικών έργων μεγάλης κλίμακας σε όλο τον κόσμο.

Οι Cloud Adopters τους έχουν πρακτική εμπειρία στη δημιουργία ασφαλών και εξαιρετικά διαθέσιμων λύσεων σε AWS, Microsoft Azure ή Google Cloud. Επιλέξτε, δημιουργήστε ή μετεγκαταστήστε στην καλύτερη πλατφόρμα cloud για τις ανάγκες του έργου σας.

Τι θα κερδίσετε από τη συνεργασία με την Euristiq;

Η ανάπτυξη οποιουδήποτε προγράμματος, είτε πρόκειται για μια μικρή διαδικασία επεξεργασίας πληροφοριών που λαμβάνονται στην κονσόλα είτε για ένα σύνθετο προϊόν λογισμικού, αποτελείται από πολλά στάδια, η κατάλληλη υλοποίηση των οποίων αποτελεί προϋπόθεση για την επίτευξη καλού αποτελέσματος.

Τι υπηρεσίες παρέχει λοιπόν η Euristiq;

Ας δούμε περαιτέρω:

Οι προηγμένες λύσεις λογισμικού δημιουργούνται χρησιμοποιώντας προηγμένες τεχνολογίες. Οι ειδικοί συμβούλων πληροφορικής είναι πάντα ενημερωμένοι με όλες τις νέες τεχνολογίες για να σας βοηθήσουν να επιλέξετε το καταλληλότερο για την επιχείρησή σας.

Μια ευέλικτη προσέγγιση κρατά τον πελάτη αφοσιωμένο σε όλο το έργο και αναγκάζει την ομάδα να επικεντρωθεί στην παροχή των δυνατοτήτων υψηλότερης προτεραιότητας πρώτα.

Φροντίζει για τη διαδικασία ανάπτυξης λογισμικού από την αρχή μέχρι το τέλος, μετατρέποντας τις απαιτήσεις σας σε μια ολοκληρωμένη πλήρως λειτουργική εφαρμογή.

Χρησιμοποιήστε την εμπειρία στην αποτελεσματική εφαρμογή προϊόντων λογισμικού. Λάβετε λύσεις για τις πιο σύνθετες απαιτήσεις σας σε λίγες εβδομάδες.

Αποκτήστε την αυτοπεποίθηση για να αναπτύξετε τις ψηφιακές σας δυνατότητες και να επεκταθείτε σε νέες αγορές με τα βαθιά analytics και τις γνώσεις μας.

Εξοικονομήστε έως και 15% στην επένδυσή σας στην τεχνολογία με μια ολοκληρωμένη ανάλυση πληροφορικής και συμβουλευτικές υπηρεσίες.

Σας βοηθά να διαχειριστείτε τον επιχειρηματικό κίνδυνο αξιολογώντας τις απειλές και τα τρωτά σημεία στις τεχνολογικές σας λύσεις.

Βοηθήστε τις επιχειρήσεις να λαμβάνουν αποφάσεις για νέα τεχνολογία με σιγουριά.

Τα συστήματα παλαιού τύπου είναι ασύμβατα με πολλές σύγχρονες τεχνολογίες και, ως εκ τούτου, εμποδίζουν την καινοτομία και την περαιτέρω τεχνολογική ανάπτυξη. Αναλύστε τα παλαιού τύπου συστήματα και σας συμβουλεύστε για αναβαθμίσεις και προηγμένες τεχνολογίες.

Σταματήστε να αναρωτιέστε εάν ο οργανισμός σας θα επωφεληθεί από τη μετάβαση στο cloud ή τη δημιουργία μιας νέας υποδομής λογισμικού. Με τις τεχνικές συμβουλές τους, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα σχέδιο ψηφιακού μετασχηματισμού που να ευθυγραμμίζεται με τους επιχειρηματικούς σας στόχους.

Θα μειώσετε το τοπικό προσωπικό, θα εξοικονομήσετε χρήματα και χρόνο για την επιβίβαση και τη διαχείριση της ομάδας.

Επιταχύνετε την κυκλοφορία του προϊόντος με την έξυπνη κατανομή πόρων, την αποτελεσματική συνεργασία και τα καλύτερα εργαλεία και διαδικασίες στην κατηγορία τους.

Υπηρεσίες ανάπτυξης λογισμικού

Η Eurestiq έχει κερδίσει τη φήμη του αξιόπιστου συνεργάτη στη διεθνή αγορά πληροφορικής χάρη στη μακροχρόνια συνεργασία με τους πελάτες και τα σταθερά προϊόντα.

Η Euristiq προσφέρει έναν πλήρη κύκλο ανάπτυξης λογισμικού – από την ανάλυση και την ανάπτυξη έως τη συντήρηση των προϊόντων και την επακόλουθη υποστήριξή τους. Η ομάδα ικανοποιεί πάντα όλες τις απαιτήσεις των πελατών με ακρίβεια και έγκαιρα για την επίτευξη των επιχειρηματικών της στόχων.

Πολλά παλιά συστήματα υψηλού φορτίου δεν μπορούν να χειριστούν μεγάλες ποσότητες δεδομένων, γεγονός που μειώνει την απόδοση. Έμπειροι στην αξιολόγηση συστημάτων υψηλού φορτίου, σύμβουλοι που προσφέρουν λύσεις που ανταποκρίνονται στους στόχους απόδοσης και επεκτασιμότητας του συστήματός σας.

Η αυστηρή τήρηση των διαχρονικών ορόσημων ανάπτυξης λογισμικού γίνεται θεμελιώδες κριτήριο για τις εταιρείες λογισμικού και τους πελάτες τους που ενδιαφέρονται να αποκτήσουν ένα πρόγραμμα που εκτελεί τέλεια τις λειτουργίες του. Ας ρίξουμε μια λεπτομερή ματιά σε κάθε στάδιο της γενικά αναγνωρισμένης μεθοδολογίας ανάπτυξης λογισμικού, προκειμένου να αξιολογήσουμε την υψηλή σημασία τους για την επίτευξη του στόχου που έχει τεθεί για τους καλλιτέχνες.

Ανάλυση απαιτήσεων

Το πρώτο στάδιο της ανάπτυξης λογισμικού δικαίως ονομάζεται η διαδικασία διεξαγωγής μιας ολοκληρωμένης ανάλυσης των απαιτήσεων που προτείνει ο πελάτης για το λογισμικό που δημιουργείται προκειμένου να καθοριστούν οι βασικοί στόχοι και στόχοι του τελικού προϊόντος. Στο πλαίσιο αυτού του σταδίου, λαμβάνει χώρα η πιο αποτελεσματική αλληλεπίδραση μεταξύ του πελάτη που χρειάζεται μια λύση λογισμικού και των υπαλλήλων της εταιρείας προγραμματισμού, κατά τη συζήτηση των λεπτομερειών του έργου, βοηθώντας στη σαφέστερη διαμόρφωση των απαιτήσεων για το λογισμικό . Το αποτέλεσμα της ανάλυσης είναι ο σχηματισμός των κύριων κανονισμών στους οποίους θα βασιστεί ο ερμηνευτής στην εργασία του – οι όροι αναφοράς για την ανάπτυξη λογισμικού. Το ΠΠ θα πρέπει να περιγράφει πλήρως τα καθήκοντα που έχουν ανατεθεί στον προγραμματιστή και να χαρακτηρίζει τον τελικό στόχο του έργου στην κατανόηση του πελάτη.

Σχέδιο

Το επόμενο βασικό στάδιο στην ανάπτυξη λογισμικού είναι το στάδιο του σχεδιασμού, δηλαδή η μοντελοποίηση της θεωρητικής βάσης του μελλοντικού προϊόντος. Τα πιο σύγχρονα εργαλεία προγραμματισμού σάς επιτρέπουν να συνδυάσετε εν μέρει τα στάδια σχεδιασμού και κωδικοποίησης, δηλαδή την τεχνική υλοποίηση του έργου, με βάση μια αντικειμενοστραφή προσέγγιση, αλλά ο πλήρης σχεδιασμός απαιτεί πιο προσεκτική και αυστηρή μοντελοποίηση. Μια ποιοτική ανάλυση των προοπτικών και των δυνατοτήτων του προϊόντος που δημιουργείται θα γίνει η βάση για την πλήρη λειτουργία του και την εκπλήρωση ολόκληρου του φάσματος των εργασιών που έχουν ανατεθεί στο λογισμικό. Ένα από τα στοιχεία της φάσης σχεδιασμού, για παράδειγμα, είναι η επιλογή εργαλείων και λειτουργικού συστήματος, από τα οποία υπάρχει πολύ μεγάλος αριθμός στην αγορά σήμερα.

Τεχνολογικά πλεονεκτήματα ανάπτυξης πλατφόρμας με το Euristiq

Μέσω της τεχνικής τους τεχνογνωσίας, θα αποκτήσετε πρόσβαση στις δεξιότητες του κλάδου και την εκτενή εμπειρία στις τελευταίες τεχνολογίες. Είναι έτοιμοι να σας υποστηρίξουν με συγκεκριμένη εμπειρία και να μοιραστούν τις βέλτιστες πρακτικές τους.

  • Συνεχής υποστήριξη και συνεργασία

Επιστρατεύστε τα καλύτερα ταλέντα πιο γρήγορα και επεκτείνετε τις δυνατότητες ανάπτυξης λογισμικού σας. Επεκτείνετε την ομάδα σας για να επιταχύνετε την ανάπτυξη του προϊόντος σας.

Μια ομάδα που νοιάζεται για το προϊόν σας και λειτουργεί σύμφωνα με τους ίδιους κανόνες με την ομάδα σας. Μπορείτε να βασιστείτε σε αυτούς 24 ώρες το 24ωρο και να βασιστείτε σε μακροχρόνια και γόνιμη συνεργασία.

  • Λύσεις Υψηλής Απόδοσης

Οι σύγχρονες λύσεις που προσφέρουν αποτελέσματα δεν πρέπει μόνο να σας βοηθούν να παρακολουθείτε, να διαχειρίζεστε και να συνδέεστε, αλλά πρέπει επίσης να είναι οικονομικά αποδοτικές και υψηλών επιδόσεων για να ξεπερνούν τον ανταγωνισμό της αγοράς. Αξιοποιήστε στο έπακρο την επιχείρησή σας με λύσεις υψηλής απόδοσης.

  • Εμπειρία με πολλά σύννεφα

Ένα τεχνολογικό κέντρο για την έρευνα και την εφαρμογή νέων τεχνολογιών και στρατηγικών που βοηθούν τους πελάτες τους να αποκτήσουν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα. Επωφεληθείτε από την τεχνική μας τεχνογνωσία για να επωφεληθείτε από τις συγκεκριμένες επιχειρηματικές σας ανάγκες.

Η δέσμευση επαγγελματιών ειδικών UX/UI νωρίς στην ανάπτυξη μιας ψηφιακής πλατφόρμας είναι κρίσιμης σημασίας για τον μετριασμό του κινδύνου και την επικύρωση των ιδεών σας. Διασφαλίζει ότι το UX σας είναι αποτελεσματικό, εστιασμένο στον πελάτη, προσφέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα και βοηθά την πλατφόρμα σας να αναπτυχθεί.

Χρησιμοποιήστε βαθιά τεχνική γνώση σε συνδυασμό με την εμπειρία μας στην ανάπτυξη λογισμικού για να αποκτήσετε πληροφορίες για το προϊόν σας σε κάθε στάδιο της διαδικασίας ανάπτυξης.

Ομάδα Ανάπτυξης

Οι αποκλειστικές ομάδες ανάπτυξης πλήρους στοίβας έχουν υψηλή εμπειρία και υψηλή εξειδίκευση στη δημιουργία ποιοτικών προϊόντων λογισμικού. Κάθε ομάδα αποτελείται από προγραμματιστές, αναλυτές, ειδικούς QA, σχεδιαστές και χρησιμοποιεί δοκιμασμένες τεχνολογίες για κάθε έργο. Οι μηχανικοί QA ελέγχουν προσεκτικά τα προϊόντα για σφάλματα, ώστε να λαμβάνετε μόνο υψηλής ποιότητας και αξιόπιστες λύσεις από την PNN Soft.

Η επιλογή του πιο βολικού μοντέλου συνεργασίας με έναν τεχνολογικό συνεργάτη είναι ένα σημαντικό βήμα προς τη δημιουργία ενός επιτυχημένου προϊόντος. Έχοντας αυτό υπόψη, προσφέρουν τρεις ευέλικτους τρόπους συνεργασίας, ανάλογα με το επίπεδο συμμετοχής που προτιμάτε.

Ψάχνετε για τη σωστή λύση;

Η Euristiq παρέχει υπηρεσίες ανάπτυξης ψηφιακής πλατφόρμας για εταιρείες σε ένα ευρύ φάσμα βιομηχανιών σε διάφορα στάδια του ψηφιακού τους ταξιδιού. Είναι έμπειροι στη δημιουργία προσαρμοσμένων λύσεων για τους πελάτες τους που ταιριάζουν με τους επιχειρηματικούς τους στόχους. Αφήστε ένα αίτημα στον ιστότοπο Euristiq και θα επικοινωνήσουν μαζί σας το συντομότερο δυνατό για να διευκρινίσουν όλες τις λεπτομέρειες!