Καταπληκτική αγορά για σχεδιαστές — Βρείτε τα καλύτερα προϊόντα στο MasterBundles

Οι δημιουργοί περιεχομένου χρειάζονται τακτικά ωραία προϊόντα για να εκπλήξουν και να προσελκύσουν το κοινό. Πού να βρείτε φωτεινές και ασυνήθιστες γραμματοσειρές, εικόνες και πρότυπα; Τώρα μπορείτε να διαβάσετε μια κριτική για το MasterBundles Marketplace, που διευκολύνει τους δημιουργούς περιεχομένου και τους σχεδιαστές.

Γιατί πρέπει να δώσετε προσοχή στα MasterBundles;

Το MasterBundles είναι μια δροσερή πλατφόρμα για όποιον δημιουργεί και εργάζεται με περιεχόμενο. Εδώ μπορείτε να βρείτε χιλιάδες προϊόντα για τα όμορφα και δημιουργικά σας έργα: γραφικά, γραμματοσειρές, πρόσθετα, πρότυπα και περιεχόμενο στοκ. Τα περισσότερα από τα προϊόντα σε αυτόν τον ιστότοπο είναι προσαρμόσιμα. Μπορείτε εύκολα να τα επεξεργαστείτε για ένα συγκεκριμένο έργο: να αλλάξετε το χρώμα και τη γραμματοσειρά και να προσθέσετε ή να αφαιρέσετε εικονίδια.

Τα προϊόντα στον ιστότοπο συλλέγονται σε δέσμες. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε και να αποκτήσετε δροσερά παρόμοια θεματικά προϊόντα σε ένα πακέτο. Μπορείτε όμως να βρείτε και μεμονωμένα προϊόντα εδώ. Οι τιμές των λουριών είναι προσιτές και υπάρχουν προϊόντα για διαφορετικούς προϋπολογισμούς. Αλλά μπορείτε επίσης να βρείτε πολλά δωρεάν προϊόντα.

Αν ψάχνετε για έμπνευση, ρίξτε μια ματιά στο ιστολόγιο MastreBundles. Εκεί, η ομάδα του Marketplace δημοσιεύει τακτικά επιλογές γραμματοσειρών, ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις, νέα από τον κόσμο του σχεδιασμού και πολλά άλλα.

Καταπληκτική αγορά για σχεδιαστές

Τα κύρια πλεονεκτήματα των MasterBundles:

  • Υπάρχει μια πολύ μεγάλη ποικιλία προϊόντων στον ιστότοπο. Υπάρχουν τώρα περισσότερα από 30.000 πακέτα όλων των ειδών και θεμάτων. Αυτό σημαίνει ότι είναι δυνατό να βρείτε το κατάλληλο προϊόν για το έργο σας, ακόμα κι αν το θέμα του είναι ασυνήθιστο. Και αν δεν μπορείτε να βρείτε το κατάλληλο προϊόν, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον ιστότοπο υποστήριξης και να ζητήσετε βοήθεια. Η ομάδα θα σας βοηθήσει να βρείτε προϊόντα που σχετίζονται με το αίτημά σας.
  • Οι τιμές των προϊόντων είναι προσιτές. Χάρη στο γεγονός ότι τα περισσότερα προϊόντα είναι ομαδοποιημένα σε πακέτα, μπορείτε να αγοράσετε πολλά παρόμοια προϊόντα σε χαμηλή τιμή. Γι’ αυτό ο ιστότοπος διαθέτει προϊόντα από διαφορετικούς προϋπολογισμούς και σίγουρα θα βρείτε το ιδανικό για εσάς.
  • Θα έχετε μια βολική περιοχή πελατών με όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε: προσωπικά δεδομένα και ιστορικό αγορών. Η υποστήριξη του ιστότοπου λειτουργεί γρήγορα και σωστά, πράγμα που σημαίνει ότι εάν έχετε κάποια ερώτηση, η ομάδα του MasterBundles θα σας βοηθήσει γρήγορα στην επίλυσή της.

Πώς να δημιουργήσετε μοναδικό περιεχόμενο με το MasterBundles;

1. Δημιουργία δροσερών έργων με γραφικά στοιχεία

Η κατηγορία “Γραφικά” είναι μια από τις μεγαλύτερες στον ιστότοπο. Αν ψάχνετε για ασυνήθιστα, δημιουργικά και ελκυστικά γραφικά στοιχεία, σίγουρα θα βρείτε την τέλεια επιλογή για εσάς εδώ. Όλα τα προϊόντα αυτής της κατηγορίας είναι υψηλής ποιότητας και θα συμπληρώσουν τέλεια κάθε έργο. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν για ιστοσελίδες, μέσα κοινωνικής δικτύωσης, φυλλάδια, επαγγελματικές κάρτες, εκτύπωση ρούχων κ.λπ. Εδώ θα βρείτε όμορφα εικονίδια, μοναδικές εικονογραφήσεις και φοβερά μοτίβα γραφικών για τα σχέδια σχεδίασής σας. Υπάρχουν επίσης μοναδικά λογότυπα και κονκάρδες, Texture Images που θα σας φανούν χρήσιμα σε επαγγελματικά θέματα. Περισσότερα σε αυτήν την κατηγορία είναι διαθέσιμες φωτογραφίες T-shirt, αστείοι χαρακτήρες, εικόνες φόντου και γραφήματα.

Δημιουργία δροσερών έργων με γραφικά στοιχεία

2. Βρείτε και χρησιμοποιήστε μοναδικές γραμματοσειρές συγγραφέα

Στην κατηγορία “Γραμματοσειρές”, θα βρείτε 1500+ γραμματοσειρές για τα έργα σας. Όλα τα προϊόντα αυτής της κατηγορίας είναι πολύ διαφορετικά, υπάρχουν κλασικές παραλλαγές και ασυνήθιστες, θεματικές. Εδώ λοιπόν, ο καθένας θα βρει την τέλεια επιλογή για τον εαυτό του. Όταν ανοίξετε αυτήν την κατηγορία, θα δείτε τις ακόλουθες υποκατηγορίες: Sans Serif (Κλασικό, Slab, Handwriting), Serif (Περίγραμμα, Monospaced), Script (Brush, Tattoo, Fancy), Display (Script, Modern). Επίσης εδώ θα βρείτε ασυνήθιστες γραμματοσειρές συμβόλων με διαφορετικά θέματα: αστρολογικά, γάμου, φύλλα και άνθηση και ιστορικά.

Χρησιμοποιήστε δημιουργικές προσθήκες στα αγαπημένα σας εργαλεία

3. Χρησιμοποιήστε δημιουργικές προσθήκες στα αγαπημένα σας εργαλεία

Επεξεργάζεστε τα έργα σας στο Illustrator, στο Photoshop ή στο Lightroom; Στη συνέχεια, φροντίστε να ελέγξετε την ενότητα “Πρόσθετα” στο MasterBundles. Στην κατηγορία, θα βρείτε 500+ Creative Plugins & Add-Ons που θα κάνουν το έργο σας ασυνήθιστο και ελκυστικό. Κάθε ένα από τα προϊόντα είναι μοναδικό με τον τρόπο του, θα βοηθήσει στην εξοικονόμηση χρόνου στη δουλειά των σχεδιαστών και των πρακτορείων και θα έχει ένα δροσερό αποτέλεσμα. Όταν ανοίξετε αυτήν την κατηγορία, θα βρείτε τις ακόλουθες υποκατηγορίες: Προσθήκες Photoshop (Ενέργειες, πινέλα, Στυλ και επικαλύψεις επιπέδων, Παλέτες χρωμάτων), Πρόσθετα Illustrator (Βούρτσες, Προεπιλογές), Πρόσθετα Lightroom (Ενέργειες, Προεπιλογές), Δημιουργία Βούρτσες.

Χρησιμοποιήστε έτοιμα και φοβερά πρότυπα

4. Χρησιμοποιήστε έτοιμα και φοβερά πρότυπα

Θέλετε να εξοικονομήσετε χρόνο σχεδιάζοντας μια παρουσίαση, περιοδικό, πιστοποιητικό ή περιεχόμενο μέσων κοινωνικής δικτύωσης; Τότε θα λατρέψετε τα πρότυπα σχεδίασης του MasterBundles. Κάθε ένα από τα προϊόντα έχει μοναδικό σχεδιασμό και είναι πλήρως έτοιμο για χρήση. Απλώς κατεβάστε το επιλεγμένο πρότυπο και προσθέστε το κείμενό σας και τις εικόνες σας εκεί. Σε αυτόν τον ιστότοπο, θα βρείτε πολλές επιλογές για πρότυπα: για παρουσιάσεις, κοινωνικά δίκτυα και μοκέτες. Υπάρχουν επίσης πρότυπα για εκτυπώσιμο υλικό, πιστοποιητικά, περιοδικά και βιογραφικά. Μην ξεχάσετε να ρίξετε μια ματιά σε πρότυπα για κιτ Landing, WordPress και UI. Επίσης, εδώ μπορείτε να βρείτε θεματικά πρότυπα για μια συγκεκριμένη εκδήλωση. Κάθε προϊόν είναι πλήρως επεξεργάσιμο και μπορείτε να το προσαρμόσετε στα γούστα σας.

Διαβάστε επίσης:

Χρησιμοποιήστε έτοιμα και φοβερά πρότυπα

5. Βρείτε πρωτότυπο και ελκυστικό περιεχόμενο μετοχών

Εάν εργάζεστε συχνά με περιεχόμενο, αυτή η κατηγορία θα είναι πολύ πολύτιμη για εσάς. Εδώ θα βρείτε μια ποικιλία επιλογών περιεχομένου μετοχών που θα σας βοηθήσουν να διαφοροποιήσετε το κανάλι YouTube, το ιστολόγιο κοινωνικών μέσων ή τον ιστότοπό σας. Θα βρείτε 3.000+ προϊόντα για τα έργα σας στον ιστότοπο. Ανοίγοντας αυτήν την κατηγορία θα βρείτε πολλές διανυσματικές εικόνες, φωτογραφίες και πλάνα. Είναι όλα λαμπερά, ασυνήθιστα και δημιουργικά. Υπάρχουν επίσης πολλές θεματικές επιλογές για εκδηλώσεις. Εξερευνήστε αυτήν την κατηγορία και προσθέστε σχετικά προϊόντα στο περιεχόμενό σας για να προσελκύσετε νέο κοινό.

Βρείτε πρωτότυπο και ελκυστικό περιεχόμενο μετοχών

συμπέρασμα

Το MasterBundles είναι μια δροσερή πλατφόρμα για bloggers, σχεδιαστές και δημιουργούς περιεχομένου. Στο Marketplace, μπορείτε να βρείτε χιλιάδες προϊόντα που μπορούν να κάνουν το έργο σας να ξεχωρίζει, να είναι ελκυστικό και μοναδικό. Θα βοηθήσει να τραβήξετε την προσοχή του κοινού σας και να προωθήσετε τις υπηρεσίες ή τα προϊόντα σας σε πολλούς ανθρώπους. Τα προϊόντα στην πλατφόρμα ομαδοποιούνται σε πακέτα, είναι μια καλή ευκαιρία να αποκτήσετε μερικά θεματικά προϊόντα ταυτόχρονα. Τα πακέτα και τα μεμονωμένα προϊόντα έχουν λογικές τιμές και πάντα υπάρχουν εκπτώσεις. Μπορείτε επίσης να βρείτε πολλά δωρεάν προϊόντα που μπορείτε απλώς να κατεβάσετε. Δροσερά γραφικά, γραμματοσειρές συγγραφέων, κομψά πρότυπα, εύχρηστα πρόσθετα και μοναδικό στοκ περιεχόμενο σας περιμένουν στο MasterBundles.