Λόγοι που μπορούν να οδηγήσουν σε καταπόνηση του σώματος και κακή στάση του σώματος

Πώς μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα στάσης του σώματος;

Εργάζεστε από το σπίτι ή στο γραφείο; Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένας ικανός σταθμός εργασίας. Οι εργαζόμενοι που περνούν 8-9 ώρες καθημερινά στις θέσεις εργασίας τους χρειάζονται ένα ιδανικό περιβάλλον εργασίας που να ανταποκρίνεται σε κάθε τους απαίτηση. Είτε εργάζεστε από το σπίτι και είστε απογοητευμένοι από την έλλειψη κατάλληλου γραφείου. Στη συνέχεια, είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε, δίνοντάς σας οδηγίες βήμα προς βήμα για το πώς να επιλέξετε τον καλύτερο σταθμό εργασίας για εσάς και πώς να διορθώσετε την κακή στάση του σώματος. Μπορεί να έχετε μοναδική πρόσβαση στο δικό μας έπιπλα γραφείου Ντουμπάι ποικιλία στην διαδικτυακή μας πλατφόρμα.

Το να κάθεσαι για μεγάλες χρονικές περιόδους προκαλεί σωματικούς πόνους και διαστρέμματα στον αυχένα, τους ώμους και τα χέρια. Οι σταθμοί εργασίας κακής ποιότητας και σχεδιασμού προκαλούν σημαντικά προβλήματα και προβλήματα στους ώμους και τη σπονδυλική στήλη. Η μυϊκή καταπόνηση και ο τραυματισμός είναι τα αποτελέσματα αυτών των δυσκολιών. Για να ανακουφίσετε αυτά τα προβλήματα, είναι καλύτερο να βρείτε έπιπλα γραφείου που υποστηρίζουν την κακή στάση σας και σας βοηθούν να διατηρήσετε μια υγιή ισορροπία σωματικού βάρους.

Η ομάδα επαγγελματιών και ερευνητών μας έχει ανακαλύψει τις τρεις βασικές αιτίες της κακής στάσης του σώματος και του σωματικού πόνου.

Το πληκτρολόγιό σας δεν είναι σωστά ευθυγραμμισμένο με την επιφάνεια εργασίας σας:

Πολλοί από εμάς αφιερώνουμε ώρες στην επιφάνεια εργασίας, χρησιμοποιώντας οθόνες και πληκτρολόγια για να ολοκληρώσουμε τις εργασίες μας, κάτι που απαιτεί τέλεια στάση μεταξύ της οθόνης και των αξεσουάρ σας. Η ένταση της σπονδυλικής στήλης και η δυσφορία στον αυχένα προκαλούνται από την κακή στάση του σώματος.

Εάν το κεφάλι και οι ώμοι σας δεν είναι σε ισορροπημένη θέση, θα ασκηθεί πίεση στους μύες του λαιμού σας, με αποτέλεσμα την απόσπαση της προσοχής. Εάν χρησιμοποιείτε πολλές οθόνες, βεβαιωθείτε ότι βρίσκονται όλες στο ίδιο σημείο για να μειώσετε την περιστροφή της κεφαλής. Είναι απαραίτητο να τοποθετήσετε την οθόνη σας στη σωστή γωνία και ύψος για να απαλύνετε την καταπόνηση των ματιών και του εγκεφάλου σας. Διαφορετικά, η χρήση μιας οθόνης θα σας κάνει να έχετε περισσότερη εστίαση και ενέργεια, γεγονός που θα κάνει τα μάτια σας να πιεστούν περισσότερο.

Πώς η ευθυγραμμισμένη θέση επιλύει προβλήματα κακής στάσης;

Εμείς cosmofurniturestore Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι πλέον προσφέρουμε στους ανώτερους καταναλωτές μας αποκλειστικά εισαγόμενα γερμανικό EGGEr γραφεία και καρέκλες γραφείου που είναι πολυτελή σε ποιότητα, σχεδιασμό και στυλ. Έχουμε το Executive Desk που είναι εργονομικά σχεδιασμένο.

Μας cosmofurniturestore προσφέρει μοναδικό σχεδιασμό γραφείου σταθμού εργασίας με ενσωματωμένο χώρο αποθήκευσης. Σας επιτρέπει να διατηρείτε όλα τα υπάρχοντά σας σε ένα μέρος, όπως έγγραφα, σημειωματάρια, συρραπτικά και χαρτιά. Αυτά τα συρτάρια διαθέτουν λειτουργίες που κλειδώνουν, επιτρέποντάς σας να κρατάτε κοντά σας τα εμπιστευτικά έγγραφά σας. Αυτό ελευθερώνει χώρο στο γραφείο σας, επιτρέποντάς σας να εκτελέσετε την εργασία σας πιο γρήγορα. Παρέχουμε γραφεία σταθμών εργασίας υψηλής ποιότητας. Στο Ντουμπάι, προσφέρουμε μεγάλη ποικιλία σταθμών εργασίας.

Οδηγός για την επίλυση προβλημάτων κακής στάσης σώματος για εργοδότες:

Τα ρυθμιζόμενα καθ’ ύψος γραφεία, τα οποία μπορούν να προσαρμοστούν και να τροποποιηθούν ώστε να ταιριάζουν στο ύψος και το μέγεθός σας, είναι μια άλλη δημοφιλής συλλογή μας Ρεσεψιόν. μπορείτε να χρησιμοποιήσετε γραφεία ρυθμιζόμενου ύψους για εργασία σε καθιστή ή όρθια θέση. Τα θρανία με ρυθμιζόμενο ύψος είναι η πιο χρήσιμη τεχνική για να έχετε υγιή κινητικότητα, επειδή δεν μπορείτε να γνωρίζετε ότι κάθεστε πολλές ώρες, αυξάνοντας τον κίνδυνο παχυσαρκίας και καρδιακών παθήσεων. Επειδή μπορείτε να εργαστείτε σε ένα καθιστικό γραφείο, οι σταθμοί εργασίας με ρυθμιζόμενο ύψος είναι η καλύτερη επιλογή.

Τα αξεσουάρ σας, όπως το πληκτρολόγιο και το ποντίκι, δεν είναι στην καλύτερη δυνατή θέση, με αποτέλεσμα την κακή στάση του σώματος.

Εάν το ποντίκι και το πληκτρολόγιό σας δεν βρίσκονται στο σωστό ύψος ή γωνία, θα ασκήσετε μεγάλη πίεση στους ώμους και τους μύες σας προσπαθώντας να τα φτάσετε. Αυτό αυξάνει την πιθανότητα μελλοντικών τραυματισμών, όπως διαστρέμματα καρπού και ώμου. Βεβαιωθείτε ότι τα αξεσουάρ του υπολογιστή σας βρίσκονται σε άνετο ύψος για εσάς, ώστε να μην χρειάζεται να λυγίζετε ή να τεντώνετε τα χέρια ή τα χέρια σας. Θα μπορέσετε να αποκτήσετε μια άνετη και ήπια γωνία με αυτόν τον τρόπο.

  • Καθίσματα για μεγάλα χρονικά διαστήματα

Πολλές επιχειρήσεις επενδύουν επί του παρόντος σε μεγάλους σταθμούς εργασίας, οι οποίοι έχουν γίνει τα πιο δημοφιλή έπιπλα γραφείου το προηγούμενο έτος. Τα ρυθμιζόμενα σε ύψος γραφεία και τα γραφεία καθιστικού έχουν περισσότερα πλεονεκτήματα από τα παραδοσιακά γραφεία. Σας βοηθά να διατηρείτε μια ευθεία και κατάλληλη γωνία σπονδυλικής στήλης όταν εργάζεστε στο γραφείο. Το να καθίσετε για μεγάλο χρονικό διάστημα μπορεί να είναι επικίνδυνο για την υγεία σας. Αυτή είναι μια εξαιρετική προσέγγιση για την αύξηση του περπατήματος και της συνολικής σωματικής δραστηριότητας. Ενισχύει τη ροή του αίματος και την κίνηση του σώματός σας.

Μπορείτε να περπατάτε, να στέκεστε και να κάθεστε με συχνά διαλείμματα όταν χρησιμοποιείτε όρθιους σταθμούς εργασίας, κάτι που μας βοηθά να ασκούμαστε και να ανανεώνουμε το μυαλό μας. Η παραγωγικότητα και η αποτελεσματικότητά σας θα αυξηθούν καθώς το σώμα σας γίνεται πιο ενεργητικό και χαλαρό.

Όλα τα δευτερεύοντα στοιχεία που αναφέρονται παραπάνω οδηγούν σε κινδύνους για την υγεία και τραυματισμό. Για το λόγο αυτό, είναι συνήθως καλύτερο να αναζητάτε συμβουλές και προτάσεις. Η ομάδα των ειδικών μας είναι διαθέσιμη για να σας συμβουλεύσει σχετικά με τις απαιτήσεις σας και τον καλύτερο σχεδιασμό επίπλων γραφείου για εσάς.