Μεταμορφώστε την Επιχείρησή σας Συσκευασίας Προσφέροντας Εξατομίκευση

Η ανάπτυξη της επωνυμίας σας και η εμπειρία αγορών μπορούν να επιτευχθούν με τη συσκευασία προϊόντων. Τις τελευταίες ημέρες, περισσότεροι διαδικτυακοί πωλητές έχουν παραδώσει τα προϊόντα τους με καινοτόμους τρόπους. Αυτό μπορεί να είναι οι διαστάσεις του κουτιού, το σχέδιο, το χρώμα του χαρτιού ή ακόμα και οι πωλητές προσαρμογής που αποφασίζουν να το προσθέσουν. Το μυστικό είναι να κάνετε το άνοιγμα των προϊόντων σας μια ευχάριστη και αξέχαστη εμπειρία. Μελέτες δείχνουν ότι η προσθήκη εξατομικευμένων πινελιών στη συσκευασία επηρεάζει την πιθανότητα επανάληψης των εργασιών.

Ένα κρίσιμο εργαλείο επωνυμίας για τις διαδικτυακές επιχειρήσεις είναι η προσαρμοσμένη συσκευασία. Η ύπαρξη καινοτόμων και εντυπωσιακών συσκευασιών είναι απαραίτητη για να παραμείνετε ένα βήμα μπροστά από τους ανταγωνιστές καθώς η αγορά ηλεκτρονικού εμπορίου γίνεται εκθετικά πιο εκτεταμένη και γεμάτη κόσμο. Εδώ θα δείτε πώς μπορείτε να μεταμορφώσετε την επιχείρηση συσκευασίας σας προσφέροντας Προσαρμογή:

Μεταμορφώστε την Επιχείρησή σας Συσκευασίας Προσφέροντας Εξατομίκευση

Τι είναι η προσαρμοσμένη συσκευασία;

Το μέγεθος, το σχήμα, το χρώμα και τα υλικά που χρησιμοποιούνται για τη συσκευασία είναι κατάλληλα για να αντικατοπτρίζουν το προϊόν και την επιχείρηση στο σύνολό της. Η προσαρμοσμένη συσκευασία κατασκευάζεται για να καλύψει τις ανάγκες συγκεκριμένων πελατών. Ως αποτέλεσμα, οι υποψήφιοι πελάτες θα έχουν καλύτερη εμπειρία αγορών και η πιθανότητα επανάληψης των εργασιών θα αυξηθεί.

Οι διαδικτυακές επιχειρήσεις χρειάζονται προσαρμοσμένη συσκευασία επειδή είναι το πρώτο πράγμα που βλέπουν οι πελάτες όταν ένα πακέτο φτάνει στην πόρτα. Η πρώτη εντύπωση του προϊόντος είναι απαραίτητη για την προσέλκυση πελατών.

Αυτή είναι μια απλή και ανεπαρκώς χρησιμοποιούμενη μέθοδος για την ενθάρρυνση της επαναλαμβανόμενης επιχειρηματικής πιστότητας και της μάρκας. Υπάρχουν πολλές διαθέσιμες επιλογές συσκευασίας για διαδικτυακές επιχειρήσεις. Η απόφαση βασίζεται πλήρως στους στόχους της μάρκας και του ίδιου του προϊόντος. Η διακριτική ταυτότητα της σχετικής επωνυμίας θα πρέπει να αντικατοπτρίζεται και τα χρώματα, τα λογότυπα και οι γραμματοσειρές θα πρέπει να παραμένουν τα ίδια.

Πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη κατά την επιλογή της προσαρμοσμένης συσκευασίας σας

Ο τύπος και οι διαστάσεις του προϊόντος θα καθορίσουν το μέγεθος και την ποιότητα των προσαρμοσμένων πλαισίων που θα επιλέξετε. Παρακάτω, θα δείτε τα πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη κατά την επιλογή της προσαρμοσμένης συσκευασίας σας:

1. Σκεφτείτε την εταιρεία

Βεβαιωθείτε ότι έχετε κατανοήσει πλήρως την επιχείρηση πριν σχεδιάσετε τη μοναδική συσκευασία του προϊόντος. Η συσκευασία χρησιμοποιείται από τη βιομηχανία για να εκφράσει τις πεποιθήσεις και την εικόνα της. Η πιθανότητα ανάπτυξης μιας ετικέτας και συσκευασίας που να αντιπροσωπεύει με ακρίβεια την εταιρεία είναι χαμηλή, εάν χρειάζεται να είναι κανείς πιο σαφής σχετικά με τις δηλωμένες τιμές στην αρχή.

Η συσκευασία πρέπει να αντικατοπτρίζει τις αρχές της εταιρείας, όποιες κι αν είναι αυτές. Είναι καλύτερα να επιλέξετε το καλύτερο λογισμικό web για εκτύπωση που λειτουργεί ως εργαλείο για την επεξεργασία παραγγελιών εκτύπωσης στο διαδίκτυο.

2. Κόστος

Όταν αγοράζετε προσαρμοσμένη συσκευασία σε ποσότητα, μπορείτε να λάβετε προσαρμοσμένα πακέτα σε λογικές τιμές. Τα προσαρμοσμένα πακέτα περιστασιακά παραδίδονται δωρεάν στους πελάτες κατά τη διάρκεια των διακοπών. Οι επιχειρήσεις θα πρέπει να επιλέγουν προσαρμοσμένα προϊόντα υψηλής ποιότητας, σε λογικές τιμές για να αποφύγουν τόσο υψηλό κόστος. Το κόστος του σχεδίου δεν πρέπει επίσης να είναι πολύ υψηλό.

3. Δοκιμάστε διαφορετικά υλικά

Πριν αγοράσετε χύμα προσαρμοσμένες προμήθειες συσκευασίας, θα πρέπει να ερευνήσετε διάφορα υλικά. Πρέπει να προμηθευτείτε το κατάλληλο υλικό για το σχέδιο και το αντικείμενο που έχετε στο μυαλό σας. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε χαρτόνι και υλικά συσκευασίας χειροτεχνίας.

Δεν είναι ακόμα πολύ ακριβοί, μπορούν να εξασφαλίσουν τα πράγματά σας και λειτουργούν καλά για συσκευασία κατά παραγγελία. Επίσης, μπορείτε να πάρετε ιδέες από επαγγελματίες και να χρησιμοποιήσετε ποιοτικές προσαρμόσιμες τσάντες.

4. Ελέγξτε τις επιλογές εκτύπωσης και φινιρίσματος

Για να αποκτήσετε την πιο ακριβή ποιότητα εκτύπωσης, θα πρέπει να επιλέξετε κουτιά με προεκτυπώσεις όπως αυτά που δημιουργήθηκαν από την Custome Box Works.

Όσον αφορά τη χρήση υλικού, αυτό μας δίνει τη δυνατότητα να είμαστε πιο προσαρμοστικοί. Σε σύγκριση με την απευθείας εκτύπωση σε κυματοειδές χαρτόνι, μας βοηθά επίσης να επιτύχουμε υψηλότερη ποιότητα εκτύπωσης. Τα γυαλιστερά ή ματ φινιρίσματα είναι οι δύο διαθέσιμες εναλλακτικές λύσεις για φινίρισμα. Συνιστάται ένα λογισμικό web-to-print εάν το προϊόν σας απαιτεί πιο άφθονη εμφάνιση.

5. Χρόνος παράδοσης

Ο χρόνος παράδοσης για να λάβετε την αγορά σας μπορεί να αλλάξει ανάλογα με την εποχή και το χρόνο που απαιτείται για την επεξεργασία. Η ικανοποίηση του πελάτη αποτελεί κορυφαία εστίαση όταν πρόκειται για προσαρμοσμένη συσκευασία. Θέλετε να διασφαλίσετε ότι είστε ευχαριστημένοι με τα έργα τέχνης, τα εξαρτήματα, τις μετρήσεις και τα δείγματα που προσφέρουμε.

Επιπλέον, οι χρόνοι αποστολής μπορεί να αλλάξουν επειδή η επιχείρηση είναι λιγότερο ενεργή κατά τη διάρκεια των διακοπών. Οι παραγγελίες θα πρέπει πάντα να γίνονται τρεις έως τέσσερις μήνες πριν από την αναμενόμενη ημερομηνία άφιξης για να υπάρχει χρόνος για την παραγωγή. Κάνοντας τις αγορές σας εκ των προτέρων με εγγυήσεις, θα φτάσουν στην ώρα τους.

Πλεονεκτήματα της προσαρμοσμένης συσκευασίας

Υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα της προσαρμοσμένης συσκευασίας που αυξάνουν την εμφάνιση του προϊόντος. Ενισχύει επίσης την προστασία του προϊόντος. Παρακάτω, θα δείτε τα οφέλη της προσαρμοσμένης συσκευασίας.

1. Βελτιώστε την εμπειρία του πελάτη

Ακόμη και η συσκευασία του προϊόντος πρέπει να εξυπηρετεί τα συμφέροντα του καταναλωτή. Το προϊόν σας θα ξεχωρίσει από τη θάλασσα των ελαφρών κουτιών εάν συσκευαστεί καλά και μεταφέρει το σωστό μήνυμα. Όταν ένας αγοραστής αναλαμβάνει το εφέ, η κατάλληλη συσκευασία μπορεί να κάνει το πράγμα μέσα να αισθάνεται πιο premium. Παρόλο που τα αγαθά είναι ακριβώς αυτό που χρειάζονται, κανείς δεν είναι ικανοποιημένος όταν επιστρέφει στο σπίτι εάν η συσκευασία υποδεικνύει διαφορετικά.

2. Προστατέψτε τα προϊόντα σας

Η κύρια λειτουργία της συσκευασίας είναι η προστασία του προϊόντος. Υπάρχει μεγάλη ποικιλία επιλογών που διατίθενται στην αγορά. Μπορείτε να επιλέξετε τις καλύτερες επιλογές συσκευασίας που ταιριάζουν στο προϊόν σας. Είναι κυρίως σχεδιασμένο και ειδικά κατασκευασμένο για να ταιριάζει καλά στο προϊόν σας.

Ένα προκατασκευασμένο κουτί που δεν έχει τις ίδιες διαστάσεις με το προϊόν σας μπορεί να προκαλέσει μεγάλη ζημιά κατά την παράδοση. Θα εξοργίσει τους καταναλωτές σας και θα τους κάνει απίθανο να κάνουν άλλη αγορά από εσάς. Τυχόν εύθραυστα εξαρτήματα θα προστατεύονται κατά τη διάρκεια της αποστολής και της παράδοσης με ένα κουτί που είναι κατασκευασμένο ειδικά για τη μεταφορά του προϊόντος σας.

3. Προωθεί την τέλεια εφαρμογή για το προϊόν σας

Το γεγονός ότι η προσαρμοσμένη συσκευασία έχει σχεδιαστεί για να διατηρεί το προϊόν σας σε άριστη κατάσταση είναι ένα άλλο σημαντικό πλεονέκτημα. Κατασκευάζονται λαμβάνοντας υπόψη το μέγεθος, το υλικό, το βάρος και άλλα χαρακτηριστικά των αντικειμένων σας.

Κατά το σχεδιασμό ενός πακέτου προϊόντος, αυτά τα χαρακτηριστικά λαμβάνονται συχνά υπόψη. Τα προσαρμοσμένα κουτιά διαθέτουν βελτιωμένα υλικά, τα οποία τελικά μειώνουν το κόστος και μειώνουν τα απόβλητα. Χωρίς την ανάγκη πρόσθετων υλικών συσκευασίας για την πλήρωση των κενών χώρων με βάτες.

Τα προϊόντα σας ταιριάζουν επίσης με ακρίβεια στα κουτιά. Επίσης, εγγυώνται ότι το προϊόν σας δεν θα μετακινηθεί υπερβολικά μέσα στο κουτί και δεν θα καταστραφεί κατά την αποστολή.

4. Δημιουργήστε την αναγνωρισιμότητα της επωνυμίας

Κάθε χειροποίητη επιχείρηση αντιμετωπίζει αυτό ως ένα από τα κύρια εμπόδια της. Δεδομένου ότι πολλά πανομοιότυπα προϊόντα και εταιρείες κυκλοφορούν στην αγορά, η αναγνωρισιμότητα της επωνυμίας μπορεί να είναι πολύπλοκη ακόμη και για μεγάλες επιχειρήσεις.

Η προσαρμοσμένη συσκευασία μπορεί να βοηθήσει τους πελάτες σας να γνωρίζουν ποιος τους έστειλε μια παράδοση αμέσως σε αυτήν την περίπτωση. Η επιχείρησή σας μπορεί να ξεχωρίζει από τους ανταγωνιστές έχοντας τη συνέπεια και τη συνοχή που χρειάζεται από τις προσαρμοσμένες συσκευασίες.

Επιπλέον, πρέπει να συμπληρώνει τη συνολική επωνυμία και το μάρκετινγκ που κάνει η μικρή σας επιχείρηση. Οι αποφάσεις αγοράς των πελατών ενδέχεται να επηρεαστούν σημαντικά από την επωνυμία των προϊόντων σας και τη συσκευασία τους.

Η δήλωση αποστολής, οι κατευθυντήριες αρχές και οι τρόποι με τους οποίους τα προϊόντα σας μπορούν να βοηθήσουν την αγορά-στόχο σας στην επίλυση των υφιστάμενων προβλημάτων πρέπει να αντικατοπτρίζονται διακριτικά στην προσαρμοσμένη συσκευασία σας.

5. Συγχώνευση και λειτουργικότητα

Το τέλειο ένα-δύο γροθιά για να κάνετε το προϊόν σας να ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό είναι ένα μοναδικό πακέτο που είναι και χρήσιμο και ελκυστικό. Η επαναπωλούμενη συσκευασία είναι μια πρωταρχική απεικόνιση της συσκευασίας που είναι και χρήσιμη και πρακτική.

Οι συσκευασίες με δυνατότητα επαναπώλησης έχουν γίνει αρκετά δημοφιλείς στον κλάδο των τροφίμων ως ένας τρόπος διατήρησης της διάρκειας ζωής, της φρεσκάδας και της γεύσης. Λόγω της λειτουργικότητας και της χρησιμότητάς του, οι αγοραστές είναι πολύ πιο διατεθειμένοι να αγοράσουν ξανά προϊόντα με αυτόν τον τύπο συσκευασίας όταν διαθέτει χαρακτηριστικά όπως αυτά. Η απαίτηση κατανάλωσης κάθε μπουκιάς φαγητού μέσα στη συσκευασία έχει επίσης αφαιρεθεί λόγω της επαναπωλούμενης συσκευασίας.

6. Βιωσιμότητα

Η βιωσιμότητα είναι βασικό στοιχείο για την οικοδόμηση της αναγνώρισης της επωνυμίας. Τα πρότυπα αγορών των καταναλωτών έχουν αλλάξει πρόσφατα προς όφελος των εταιρειών που δίνουν προτεραιότητα στους κοινωνικούς λόγους στις δραστηριότητές τους. Οι περισσότεροι πελάτες επιλέγουν όλο και περισσότερο να υποστηρίξουν επιχειρήσεις που μοιράζονται τις πεποιθήσεις τους και εργάζονται ειλικρινά για να επιφέρουν θετικές αλλαγές.

Σύμφωνα με α επισκόπηση, οι περισσότεροι πελάτες των ΗΠΑ θα πληρώσουν επιπλέον για ένα προϊόν εάν είναι πιο φιλικό προς το περιβάλλον από τα ανταγωνιστικά προϊόντα με χαμηλότερη τιμή. Επειδή οι φιλικές προς το περιβάλλον εναλλακτικές συσκευασίες απαιτούν λιγότερους πόρους, είναι ένας πιο οικονομικός τρόπος συσκευασίας των προϊόντων σας.

Όσον αφορά την προσαρμοσμένη συσκευασία στο διαδίκτυο για επιχειρήσεις, θα πρέπει να σκεφτείτε πώς μια φιλική προς το περιβάλλον διαδικασία συσκευασίας βελτιώνει τις πιθανότητές σας να εμπλακείτε στην αγορά-στόχο σας. Οι πελάτες θα παρατηρήσουν τέτοιες σχολαστικές προσπάθειες αλλά μάλλον τις εκτιμούν.

Αυτό μπορεί να βοηθήσει τους πελάτες να αισθάνονται καλά με τον εαυτό τους αφού αγοράσουν ένα από τα προϊόντα σας. Η επιλογή μιας φιλικής προς το περιβάλλον συσκευασίας είναι μια φανταστική μέθοδος που βοηθά στη μείωση του αποτυπώματος άνθρακα.

7. Διαχείριση τελών αποστολής

Ένα από τα σημαντικότερα προβλήματα είναι ότι οι ιδιοκτήτες/πελάτες μικρών επιχειρήσεων πρέπει να ασχοληθούν με συσκευασίες που πρέπει να έχουν το σωστό σχήμα ή μέγεθος για τα προϊόντα τους, καθώς και να ανησυχούν για την εκπλήρωση ενός ελάχιστου αριθμού παραγγελίας. Ως αποτέλεσμα, αναγκάζονται να αυξήσουν τις πωλήσεις για να πληρώσουν τα αυξημένα έξοδα.

Όταν έχετε περιορισμένο προϋπολογισμό, αυτό μπορεί να γίνει ανησυχία και σημαντική πηγή άγχους. Λαμβάνοντας υπόψη ότι οι ναυτιλιακές εταιρείες και οι υπηρεσίες χρεώνουν τόσο τον όγκο όσο και το βάρος του αντικειμένου. Είναι απολύτως καλή ιδέα να χρησιμοποιήσετε εξειδικευμένα online προμήθειες αποστολής επιχειρήσεων. Πάρτε ιδέες από τους ειδικούς και δουλέψτε σύμφωνα με αυτές.

Συμπέρασμα

Η προσαρμοσμένη συσκευασία είναι απλή όταν είστε υπεύθυνοι για την εκπλήρωσή σας. Γνωρίζετε ήδη ποια προϊόντα να βάλετε σε συγκεκριμένα κουτιά ή σακούλες. Επιπλέον, μπορείτε να ελέγξετε τη διαδικασία του μποξ, να συσκευάσετε κάθε αντικείμενο με προσοχή και να προσθέσετε προσαρμοσμένες επιγραφές με τη βοήθεια προσαρμοσμένης συσκευασίας. Έτσι, με τα παραπάνω σημεία, έχετε μάθει να αυξάνετε την επιχείρηση συσκευασίας σας προσφέροντας προσαρμογές.