Μπορείτε να αυξήσετε το μέγεθος του στήθους φυσικά;

Αν και τα διάφορα είδη χειρουργικής επέμβασης μαστού είναι πάντα η καλύτερη λύση για την αυξητική στήθους. Ωστόσο, υπάρχουν πολλές φυσικές ρουτίνες που μπορείτε να ακολουθήσετε για να μεγεθύνετε στήθη.

Σε αντίθεση με την αυξητική στήθους, η αύξηση του μεγέθους του στήθους με την υιοθέτηση φυσικών λύσεων έχει «υποκειμενικά αποτελέσματα».

Με άλλα λόγια; Εάν δύο ή περισσότερες γυναίκες ακολουθούν την ίδια φυσική τεχνική για τη μεγέθυνση του στήθους κάθε μέρα, το αποτέλεσμα που θα έχει η καθεμία θα ποικίλλει. Το αποτέλεσμα βασίζεται στη φυσική κατάσταση και το μεταβολισμό κάθε γυναίκας.

Εάν ενδιαφέρεστε να μάθετε πώς να μεγαλώσετε το στήθος σας φυσικά. εξηγούμε μερικές φυσικές θεραπείες για τη μεγέθυνση του μαστού παρακάτω. Καλή ανάγνωση!

Φυσικά Έλαια

Φυσικά Έλαια

Μερικά φυσικά έλαια αυξάνουν το στήθος. Ωστόσο, μπορεί να χρειαστεί πολύς χρόνος πριν αρχίσετε να βλέπετε την ανάπτυξη. Περιλαμβάνουν:

1. Σησαμέλαιο

Αυτό το λάδι προέρχεται από σουσάμι. Είναι μια σημαντική πηγή θρεπτικών συστατικών όπως πρωτεΐνες, φώσφορος ή σίδηρος κ.λπ. Το λάδι είναι ένα ιδανικό προϊόν για τη βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος και, ως εκ τούτου, θα σας βοηθήσει να αυξήσετε το μέγεθος του μαστού σας.

Κάντε καθημερινά μασάζ στο στήθος σας με το λάδι για να διεισδύσει στο δέρμα σας και να ανανεώσει τα νεκρά κύτταρα. Έτσι, κάνετε το στήθος σας να φαίνεται πολύ πιο σφριγηλό και όρθιο.

2. Μαραθέλαιο

Αυτό το λάδι είναι ένα από τα πιο χρησιμοποιούμενα συστατικά σε κρέμες που έχουν σχεδιαστεί για την ενίσχυση του μαστού. Σφίγγει το δέρμα της περιοχής του στήθους και έτσι κάνει το στήθος να στέκεται σταθερά.

Είναι επίσης πλούσιο σε φλαβονοειδή, ένα συστατικό που δρα στην παραγωγή οιστρογόνων. Καθώς αυξάνει την παραγωγή οιστρογόνων, το μέγεθος του μαστού αυξάνεται ορατά.

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε αυτό το λάδι κάνοντας μασάζ στο στήθος σας με αυτό καθημερινά.

3. Έλαιο φύτρων σιταριού

Αυτό το λάδι βελτιώνει το αίμα. Ως εκ τούτου, διευκολύνει την αποτελεσματική ροή θρεπτικών συστατικών και οξυγόνου στο στήθος σας. Ως αποτέλεσμα, το στήθος μπορεί να αναπτυχθεί και να μεγαλώσει λίγο περισσότερο.

Επιπλέον, αυτό το λάδι αποτρέπει και ελέγχει τη χαλάρωση του μαστού. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι είναι μια σημαντική πηγή βιταμίνης Ε. Ως εκ τούτου, είναι μια φυσική θεραπεία και πρόληψη για το χαλασμένο στήθος.

Φυσικές τροφές

Η συμπερίληψη τροφών που αυξάνουν τα οιστρογόνα στη διατροφή σας μπορεί επίσης να βοηθήσει στην ενίσχυση του μαστού σας. Προτείνουμε τροφές όπως:

1. Κοτόπουλο

Το κοτόπουλο περιέχει ινομυώματα οιστρογόνα και πρωτεΐνη, καθιστώντας το ιδανική τροφή για την αύξηση του μεγέθους του στήθους σας. Συνιστάται να το τρώτε δύο ή τρεις φορές την εβδομάδα

2. Μαϊντανός

Ο μαϊντανός είναι ένας άλλος σύμμαχος για τη βελτίωση της όψης του μπούστου αφού διεγείρει την παραγωγή οιστρογόνων και ρυθμίζει ακόμη και τις ορμονικές διαταραχές.

3. Κεράσια και φράουλες

Αυτά διεγείρουν την παραγωγή οιστρογόνων, παρόλο που δεν το περιέχουν. Για καλύτερα αποτελέσματα καταναλώστε τα με το δέρμα.

4. Σπανάκι, αγκινάρες ή μαρούλι

Αυτά ενισχύουν επίσης την εμφάνιση των μαστών επειδή βελτιώνουν τον ιστό του μαστού.

5. Μάραθος

Εκτός από το λάδι μάραθου, μπορείτε να συμπεριλάβετε αυτό το λαχανικό στη διατροφή σας. Ο μάραθος είναι πλούσιος σε φλαβονοειδή, τα οποία διεγείρουν την ανάπτυξη του ιστού του μαστού.

6. Λάχανα

Περιέχει επίσης φλαβονοειδή και επομένως πρέπει να συμπεριληφθεί για να έχει μια ελαφρά αύξηση στο μέγεθος του στήθους.

Πλιγούρι βρώμης, φακές, καστανό ρύζι, κρέας και καρότα είναι μερικές από τις τροφές που μπορείτε επίσης να καταναλώσετε για να αυξήσετε το στήθος σας.

Σημείωση: Τα λιπαρά τρόφιμα μπορούν πράγματι να βοηθήσουν στην αύξηση του μεγέθους του στήθους σας. Ωστόσο, αυτές οι τροφές θα αυξήσουν και άλλα μέρη του σώματός σας. όπως οι γοφοί, η κοιλιά, τα πόδια και τα ποδαράκια. Ως εκ τούτου, μπορεί να θέλετε να τα αποφύγετε ή να είστε προσεκτικοί με την κατανάλωσή τους.

Επίσης, σημειώστε ότι το μέγεθος των μαστών εξαρτάται από γενετικούς παράγοντες. Ως εκ τούτου, η λήψη μιας φυσικής διατροφής θα αυξήσει ελαφρώς το στήθος. Μην περιμένετε, λοιπόν, να πετύχετε ως εκ θαύματος το επιθυμητό μέγεθος και όγκο στήθους μόνο με αυτές τις τροφές.

Γυμνάσια

Οι ασκήσεις διεύρυνσης του μαστού λειτουργούν ασκώντας το υποκείμενο θωρακικοί μύες. Στο γυμναστήριο, στο σπίτι, ακόμη και στο γραφείο σας, εδώ είναι οι προπονήσεις που μπορείτε να κάνετε για να αυξήσετε τον όγκο του στήθους σας:

1. Push-ups

Ξαπλώστε οριζόντια σε ένα χαλάκι ενώ οι μπάλες των ποδιών σας ακουμπούν στο έδαφος και στηρίζουν το σωματικό σας βάρος με την παλάμη των χεριών σας. Γείρετε τα χέρια σας και χαμηλώστε τα όσο πιο μακριά μπορείτε, διατηρώντας μια όρθια πλάτη. Κάντε τρία σετ με 15 επαναλήψεις.

2. Πεταλούδες

Ξαπλώστε με την πλάτη σας σε έναν πάγκο και απλώστε και τα δύο χέρια στο στήθος σας. Στη συνέχεια, λυγίστε τους αγκώνες σας και αφήστε τα χέρια σας προς τα κάτω για να ταιριάξουν με το πάτωμα.

Μείνετε σε αυτή τη θέση για 20 δευτερόλεπτα και επιστρέψτε στην αρχική θέση. Μπορείτε να κάνετε 3 σετ των 20 επαναλήψεων. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε βάρη.

3. Πεταλούδες που στέκονται

Ενώ είστε στα πόδια, τεντώστε τα πόδια σας στο πλάτος των ώμων και λυγίστε λίγο τα γόνατά σας. Στη συνέχεια, σηκώστε αργά τα χέρια σας στο ύψος του στήθους. Κρατήστε τη στάση για 10 δευτερόλεπτα για να επιστρέψετε στην αρχική θέση.

Κάντε δύο σετ των 20 επαναλήψεων. Όπως και στην προηγούμενη άσκηση, μπορείτε επίσης να ενσωματώσετε βάρη.

4. Άρση Βαρών

Μια άλλη παραλλαγή της παραπάνω άσκησης εκτελείται ξεκινώντας με τα πόδια στην ίδια θέση ενώ κρατάτε τους αλτήρες με τις παλάμες σας προς τα κάτω.

Με τα χέρια τεντωμένα και στερεωμένα σε κάθε πλευρά του σώματός σας, ξεκινήστε σηκώνοντας το δεξί σας στο ύψος του στήθους.

Σηκώστε και χαμηλώστε ελαφρά τον αλτήρα σε αυτό το ύψος για πέντε δευτερόλεπτα, χαμηλώστε το χέρι σας πίσω στην αρχική του θέση για άλλα πέντε δευτερόλεπτα και επαναλάβετε. Ολοκληρώστε 20 επαναλήψεις για κάθε άκρο.

συμπέρασμα

Πράγματι, μπορείτε να ακολουθήσετε τις φυσικές λύσεις που περιγράφονται σε αυτό το άρθρο για να αυξήσετε το στήθος σας. Ωστόσο, το αποτέλεσμα που θα έχετε δεν θα είναι τόσο τέλειο όσο αυτό της χειρουργικής αυξητικής στήθους. Ωστόσο, η συνεπής χρήση αυτών των φυσικών θεραπειών μπορεί να σας βοηθήσει να έχετε ένα ελαφρώς μεγαλύτερο και τονωμένο στήθος. Για να έχετε τα καλύτερα και ταχύτερα αποτελέσματα, θα πρέπει να έρθετε σε επαφή με αξιόπιστους και έμπειρους ειδικούς που μπορούν να σας δείξουν πριν και μετά φωτογραφίες πελατών που είχαν.

Ένα τέτοιο μέρος είναι το Shens Clinic για μεγέθυνση στήθους, το οποίο βρίσκεται σε βολική τοποθεσία στο Winsland House 1, #09-08, 3 Killiney Road, Σιγκαπούρη, Σιγκαπούρη 239519, ή μπορείτε να κάνετε κράτηση για μια επίσκεψη καλώντας στο +65 6904 4488.