Πράγματα που πρέπει να επαληθεύσετε πριν αγοράσετε έπιπλα γραφείου από προμηθευτές

Αναρωτιέστε πώς να προμηθευτείτε έπιπλα γραφείου απευθείας από τον προμηθευτή

Η αγορά επίπλων όταν θέλετε να αναβαθμίσετε το σπίτι ή το γραφείο σας είναι μια δύσκολη υπόθεση. Θα βοηθούσε αν είχατε πάντα κάποια έρευνα και λήψη αποφάσεων για να πάρετε το τελικό αποτέλεσμα. Ένα άλλο βασικό ερώτημα είναι εάν θα το αγοράσετε απευθείας από τον προμηθευτή ή όχι.

Κατά την αναζήτηση του καλύτερου προμηθευτή επίπλων γραφείου, θα λάβετε πολλές λίστες πωλητών που σας παραδίδουν έπιπλα γραφείου, αλλά φροντίστε να είστε ασφαλείς από απάτες και απάτες. Όλοι θα ισχυρίζονταν ότι είναι το έπιπλα γραφείου Ντουμπάι προμηθευτή, αλλά φροντίστε να το επαληθεύσετε.

Ακολουθούν ορισμένα λεπτομερή στοιχεία που πρέπει να επαληθεύσετε πριν κάνετε οποιαδήποτε αγορά. Η αγορά επίπλων γραφείου είναι αναμφίβολα μια μακροπρόθεσμη επένδυση. Πρέπει να βεβαιωθείτε ότι η επένδυσή σας σε έπιπλα γραφείου είναι ανθεκτική, μακροχρόνια και σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας.

Ακολουθούν ορισμένες γρήγορες ερωτήσεις που πρέπει να απαντηθούν από τον προμηθευτή σας για να επαληθεύσετε την αυθεντικότητά τους.

 1. Πόσο καιρό έχετε στην επιχείρηση?

Είναι η πρώτη ερώτηση που πρέπει να κάνετε. Θα θέλατε να συνεργαστείτε με μια αξιόπιστη και εδραιωμένη εταιρεία για την παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών επίπλων για το γραφείο σας εγκαίρως. Περισσότερα χρόνια εμπειρίας σημαίνει έγκαιρη παράδοση της παραγγελίας σας, καλή εξυπηρέτηση πελατών, έγκαιρες επισκευές και υπηρεσίες αντικατάστασης.

 1. Πότε θα γίνει η παράδοση και η εγκατάσταση;

Εάν πρέπει να οργανώσετε συναντήσεις πελατών στο πρόσφατα εξοπλισμένο γραφείο σας ή να έχετε μια καθορισμένη ημερομηνία έναρξης ή επαναλειτουργίας, τα νέα σας έπιπλα πρέπει να παραδοθούν και να τοποθετηθούν εκείνη την ημέρα. Βεβαιωθείτε ότι ο προμηθευτής είναι αξιόπιστος και σας παρέχει γραπτή εγγύηση παράδοσης και εγκατάστασης.

 1. Ποιες είναι οι αναφορές σας;

Παραπομπές και σχόλια πελατών από προηγούμενα έργα και πελάτες θα πρέπει να είναι άμεσα διαθέσιμα από έναν αξιόπιστο πάροχο επίπλων. Εάν δεν μπορούν να παράσχουν αναφορές, είναι είτε άπειροι είτε αναξιόπιστοι. Μπορείτε επίσης να αναζητήσετε τις αξιολογήσεις και τις κριτικές τους στο Google και σε άλλους ιστότοπους κοινωνικών μέσων.

Μην φοβάστε να πάτε στις επιχειρήσεις με τις οποίες έχουν ήδη συνεργαστεί στην περιοχή σας για να ρωτήσετε για την εμπειρία τους και εάν θα ασχολούνταν ξανά μαζί τους.

 1. Προσφέρετε διαφορετική γκάμα προϊόντων;

Ένας αξιόπιστος προμηθευτής επίπλων γραφείου θα πρέπει να παρέχει μια ποικιλία προϊόντων που ταιριάζουν στις συγκεκριμένες σχεδιαστικές σας απαιτήσεις. Για να ξεκινήσετε, κάντε μια λίστα με όλα όσα θα χρειαστείτε, λαμβάνοντας υπόψη τον χώρο εργασίας σας, την υπάρχουσα διακόσμηση και τη φύση της εταιρείας σας. Ως αποτέλεσμα, ζητήστε από τον προμηθευτή σας να σας δείξει πολλά έπιπλα και δυνατότητες.

 1. Μπορείτε να επιπλώσετε διαφορετικούς χώρους;

Ένας χώρος υποδοχής, μια αίθουσα αναμονής, οι χώροι ξεμπλοκαρίσματος υπαλλήλων, ο σταθμός εργασίας και η αίθουσα συσκέψεων/συνεδριάσεων είναι παραδείγματα χώρων γραφείων που εξυπηρετούν διαφορετικούς ρόλους. Ο πάροχος επίπλων σας θα πρέπει να μπορεί να επιπλώσει αυτά τα διάφορα δωμάτια ακολουθώντας το γενικό θέμα και το σχέδιο του γραφείου σας.

 1. Μπορείτε να εξηγήσετε τη διαδικασία από την αγορά έως την εγκατάσταση;

Ένας αξιόπιστος πάροχος επίπλων θα πρέπει να μπορεί να εξηγήσει ολόκληρη τη διαδικασία και να διατηρεί ανοιχτές γραμμές επαφής για να διασφαλίσει ότι δεν θα προκύψουν σφάλματα. Θα πρέπει επίσης να σας αναθέσουν έναν εξειδικευμένο υπεύθυνο αγορών που θα χρησιμεύσει ως το σημείο επαφής σας και θα σας βοηθήσει με όλα τα μέρη της αγοράς σας, από την παραγγελία έως την αποστολή και την εγκατάσταση.

 1. Τι γίνεται αν τα έπιπλά μου πάνε στραβά;

Τα πράγματα δεν εξελίσσονται πάντα όπως τα περιμένεις. Ο πάροχος θα πρέπει να είναι έτοιμος να λύσει οποιοδήποτε πρόβλημα με τα έπιπλά σας, ανεξάρτητα από το πόσο μεγάλο ή μικρό είναι, και θα πρέπει να είναι πρόθυμος να προσφέρει επισκευές και αντικαταστάσεις όπως απαιτείται. Πριν την οριστικοποίηση, βεβαιωθείτε ότι έχετε κατανοήσει πλήρως τις διαδικασίες εγγύησης και επιστροφής και ότι έχετε τα πάντα γραπτώς.

 1. Τι σε κάνει τον καλύτερο υποψήφιο για μένα;

Ως αγοραστής, έχετε μια μεγάλη ποικιλία εναλλακτικών επίπλων. Ως αποτέλεσμα, ρωτήστε τι διακρίνει τον πωλητή επίπλων από τον ανταγωνισμό του. Ενημερωθείτε για τις ειδικότητες, τις υπηρεσίες, τις προσφορές προϊόντων, τη γενική τιμή, τους προηγούμενους πελάτες, την κάλυψη της εγγύησης, την πολιτική ακύρωσης, την πολιτική επιστροφών και άλλες πληροφορίες.

 1. Πόσο θα διαρκέσουν τα έπιπλα;

Όταν αγοράζετε έπιπλα από μια πηγή, η ανθεκτικότητα του τραπεζιού είναι σημαντική. Ο μέσος εργαζόμενος κάθεται για περισσότερες από 8 ώρες την ημέρα (5 ημέρες την εβδομάδα). τα κακής ποιότητας έπιπλα δεν θα διαρκέσουν πολύ.

 1. Είστε σε θέση να εργαστείτε εντός του προϋπολογισμού μου;

Αν και η προσκόλληση σε έναν προϋπολογισμό είναι σημαντική, δεν πρέπει ποτέ να προηγείται της ποιότητας.

 1. Ποιο θα είναι το συνολικό κόστος;

Ζητήστε πληροφορίες σχετικά με τον φόρο επί των πωλήσεων, τις χρεώσεις ναύλων, την αποστολή, την παράδοση και την εγκατάσταση στην τελική τους προσφορά. Πριν κάνετε οποιεσδήποτε συμφωνίες, βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις και ζητήστε το πλήρες ποσό εκ των προτέρων.

 1. Ποιο στυλ επίπλου ταιριάζει καλύτερα στην εταιρεία μου;

Αν και αυτή είναι μια προσωπική επιλογή, ο τύπος της επιχείρησης/βιομηχανίας, η επιφάνεια ορόφου, η εταιρική κουλτούρα, η ταυτότητα της επωνυμίας και οι πελάτες που εξυπηρετείτε θα επηρεάσουν τον σχεδιασμό των επίπλων. Ωστόσο, δεν είναι κακή ιδέα να ρωτήσετε για την προοπτική της εταιρείας επίπλων και τις διάφορες εναλλακτικές λύσεις στυλ και χρώματος που έχετε στη διάθεσή σας.

Μας έπιπλα γραφείου επαγγελματίες στο γραφείο συν Η σχεδίαση έχει προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία επίπλων που εισάγονται από Ιταλία, Ισπανία και Γερμανία για διάφορα είδη επιχειρήσεων στην αγορά της Μέσης Ανατολής. Ειδικευόμαστε στο σχεδιασμό και τον χωροταξικό σχεδιασμό, καθώς και στις υπηρεσίες εσωτερικού και εξοπλισμού, εκτός από την παροχή επίπλων υψηλής ποιότητας.

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να μάθετε περισσότερα για τις υπηρεσίες μας και να περιηγηθείτε Έπιπλα γραφείου Άμπου Ντάμπι.