Πώς να δημιουργήσετε συναρπαστικές ιστορίες

Τα Instagram Stories είναι ο καλύτερος τρόπος για να βελτιώσετε την αναγνωρισιμότητα της επωνυμίας σας και να συνδεθείτε με το κοινό σας σε προσωπικό επίπεδο. Εάν δεν χρησιμοποιείτε πλήρως τα Instagram Stories, τότε χάνετε μια απίστευτη ευκαιρία να προσεγγίσετε ευρύτερο κοινό στο Instagram.

Τρόποι για να αυξήσετε τις πωλήσεις στο Instagram χωρίς να ξοδέψετε δεκάρα, Ιστορίες Instagram για επιχειρήσεις

Τα Instagram Stories είναι διασκεδαστικοί και εξαιρετικά δημιουργικοί τρόποι για να αυξήσετε την αφοσίωση του κοινού. Είναι επίσης ένας από τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους αύξησης των πωλήσεων προϊόντων. Σε αυτό το ιστολόγιο, θα λάβετε μια επισκόπηση για το πώς να το κάνετε δημιουργήστε ενδιαφέρουσες ιστορίες για την επιχείρησή σας και να προσελκύσετε πιθανούς πελάτες στον λογαριασμό σας στο Instagram. Κοίτα!

1. Δημιουργήστε εβδομαδιαία σειρά ιστοριών Instagram

Η ρύθμιση εβδομαδιαίων σειρών σας βοηθά να διαμορφώσετε τις προσδοκίες του κοινού σας για να λάβετε ένα ενισχυτή περιεχομένου από τον λογαριασμό σας. Αυτό σας βοηθά επίσης να παραμείνετε συνεπείς στη δημοσίευση ιστοριών στο Instagram που τελικά θα βελτιώσουν το ποσοστό αφοσίωσης σας. Επιλέξτε μια συγκεκριμένη ημέρα, για παράδειγμα, «Συμβουλές τα Σάββατα». Εδώ μπορείτε να μοιραστείτε δημιουργικές ιδέες για τη χρήση των προϊόντων σας στην καθημερινή ζωή. Μπορείτε επίσης να μοιραστείτε απλές συμβουλές και κόλπα για να εκπαιδεύσετε το κοινό σας σχετικά με την επωνυμία σας.

Τελικά, η εβδομαδιαία σειρά Instagram Story μπορεί να αφορά οποιοδήποτε θέμα θέλετε. Περάστε εκείνη τη μέρα αλληλεπιδρώντας με το κοινό σας. Δημοσιεύστε διαφορετικούς τύπους περιεχομένου για να κατανοήσετε τι αρέσει στους ακόλουθούς σας.

2. Ιστορίες Instagram ‘How-To’

Ένας άλλος καλύτερος τρόπος για να διασκεδάσετε το κοινό σας είναι να δημοσιεύσετε περιεχόμενο “Πώς να κάνετε”. Δημιουργήστε mini-tutorials ή μοιραστείτε σημαντικές συμβουλές σχετικά με την επωνυμία και τα προϊόντα σας. Εκπαιδεύστε το κοινό σας διδάσκοντάς του νέους τρόπους για να κάνει μια απλή εργασία. Για παράδειγμα, εάν πουλάτε προϊόντα διατροφής, μοιραστείτε διασκεδαστικά στοιχεία για διαφορετικούς τύπους τροφίμων. Επιπλέον, μοιραστείτε τοπικές εκδηλώσεις ή ενδιαφέροντα θέματα σχετικά με μοντέρνα τρόφιμα.

Εκτός από αυτό, μπορείτε επίσης να δημοσιεύσετε περιεχόμενο συμβουλών κάνοντας ερωτήσεις στους οπαδούς σας και απαντώντας στα ερωτήματά τους. Αυτός είναι ένας φανταστικός τρόπος για να αυξήσετε το ποσοστό αφοσίωσης και να βελτιώσετε την αναγνωρισιμότητα της επωνυμίας.

3. Εκτελέστε προωθήσεις επωνυμίας

Ενώ μπορείτε να πραγματοποιείτε εκπτωτικές προσφορές στα Instagram Stories, είναι καλύτερο να βρείτε πιο δημιουργικούς τρόπους για να προωθήσετε τα προϊόντα σας. Γίνετε δημιουργικοί επισημαίνοντας τις κριτικές πελατών για το προϊόν με τις μεγαλύτερες πωλήσεις. Μπορείτε ακόμη και να κάνετε διαγωνισμούς και δώρα στον λογαριασμό σας και να χρησιμοποιήσετε τα Instagram Stories για να γιορτάσετε τις νίκες.

Χρησιμοποιήστε το Instagram Stories για να μοιραστείτε την κοινωνική απόδειξη της επωνυμίας σας. Δημιουργήστε ένα επώνυμο hashtag και ζητήστε από τους πελάτες σας να προσθέσουν ετικέτα στον λογαριασμό σας ενώ μοιράζονται αναρτήσεις σχετικά με τις αγορές τους. Το περιεχόμενο που δημιουργείται από χρήστες είναι ο καλύτερος τρόπος για να αναπτύξετε εμπιστοσύνη μεταξύ των νέων οπαδών. Βρείτε λοιπόν δημιουργικούς τρόπους για να χρησιμοποιήσετε τα Instagram Stories για την επωνυμία σας.

4. Μοιραστείτε πίσω από τα παρασκήνια

Αυτή η ιδέα είναι ο πιο αποτελεσματικός τρόπος εξανθρωπισμού του λογαριασμού σας στο Instagram. Μοιραστείτε την ιστορία της επωνυμίας σας και τους προσωπικούς αγώνες σας. Επιπλέον, μοιραστείτε τα παρασκήνια του γραφείου σας, συνεντεύξεις υπαλλήλων, εργασιακή κουλτούρα και πολλά άλλα. Ρίξτε μια κλεφτή ματιά στον τρόπο κατασκευής των προϊόντων σας. Επισημάνετε τα σημεία που κάνουν την επωνυμία σας μοναδική.

Όσο περισσότερη διαφάνεια διατηρείτε με το κοινό, τόσο περισσότεροι άνθρωποι θα αγοράσουν από την επωνυμία σας. Επομένως, παραμείνετε αληθινοί και αυθεντικοί με το κοινό σας, μοιράζοντας το ταξίδι σας μέσω των Ιστοριών του Instagram.

5. Διενεργήστε δημοσκοπήσεις και κάντε ερωτήσεις

Τέλος, χρησιμοποιήστε αυτοκόλλητα Instagram Story για να πραγματοποιήσετε δημοσκοπήσεις, να φιλοξενήσετε κουίζ και να αφήσετε το κοινό σας να κάνει ερωτήσεις σχετικά με την επωνυμία και τα προϊόντα σας. Αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να αλληλεπιδράσετε με τους ακόλουθούς σας σε πραγματικό χρόνο. Επιπλέον, είναι ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για να εκτινάξετε στα ύψη το ποσοστό αφοσίωσης σας.

Μπορείτε ακόμη και να αποθηκεύσετε τέτοιες ιστορίες στα Highlights του Instagram, ώστε οι ακόλουθοι να μπορούν να τις παρακολουθήσουν ξανά. Αυτό θα ενθαρρύνει επίσης τους ακόλουθους που έχασαν την αλληλεπίδρασή σας να συμμετάσχουν στην επόμενη.

συμπέρασμα

Κάθε μέρα τελειώνει ένα δισεκατομμύριο άνθρωποι χρησιμοποιήστε το Instagram για ψυχαγωγία, αγορές και πολλά άλλα. Ενώ οι αναρτήσεις, οι τροχοί και το IGTV στο Instagram καταφέρνουν να τραβήξουν την προσοχή των οπαδών, τα Instagram Stories έχουν βρεθεί ότι είναι η καλύτερη λειτουργία για προωθήσεις επωνυμίας. Επομένως, είναι σημαντικό να αξιοποιήσετε σωστά τις ιστορίες σας στο Instagram.

Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τρόποι για να δημιουργήσετε ένα διασκεδαστικό Instagram Story που όχι μόνο θα βελτιώσει την αναγνωρισιμότητα της επωνυμίας αλλά και θα βελτιώσει τις πωλήσεις προϊόντων. Οι παραπάνω συμβουλές προσφέρουν μια επισκόπηση για το πώς μπορείτε να δημιουργήσετε τις καλύτερες ιστορίες Instagram για να προωθήσετε την επιχείρησή σας στην πλατφόρμα Instagram. Εάν δεν χρησιμοποιείτε τα Instagram Stories για να ωφελήσετε την επιχείρησή σας, πρέπει να ξεκινήσετε να το κάνετε αμέσως!