Πώς να προωθήσετε μια κατασκευαστική εταιρεία

Χρησιμοποιώντας στρατηγικές μάρκετινγκ είναι ζωτικής σημασίας εάν θέλετε να αναπτύξετε την επωνυμία σας. Τώρα έχουμε πολύ περισσότερες επιλογές από ποτέ για να επικοινωνήσουμε με ανθρώπους, χάρη στο διαδίκτυο! Ακολουθούν τρόποι με τους οποίους μια κατασκευαστική εταιρεία μπορεί να χρησιμοποιήσει το μάρκετινγκ. Αυτό θα βοηθήσει στην ανάπτυξη της κατασκευαστικής σας εταιρείας ή της εταιρείας βιομηχανικού μάρκετινγκ.

Πώς να προωθήσετε μια κατασκευαστική εταιρεία

Πώς να διαφημίσετε μια κατασκευαστική εταιρεία μέσω του μάρκετινγκ

1. Χρησιμοποιήστε τη βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης (SEO)

Οι κατασκευαστές ή οι διανομείς χρησιμοποιούν συχνά SEO, ως μία από τις στρατηγικές μάρκετινγκ. Κάποιος πρέπει να χρησιμοποιήσει το SEO για να βεβαιωθεί ότι ο ιστότοπος ξεπερνά τους ανταγωνιστές του και είναι απλός για τους πιθανούς πελάτες να τον βρουν στις αναζητήσεις.

Το SEO αυξάνει την πιθανότητα ο ιστότοπός σας να εμφανίζεται και να κατατάσσεται καλά. Αυτό συμβαίνει όταν κάποιος πληκτρολογεί μια λέξη-κλειδί που σχετίζεται με την επιχείρησή σας σε μια μηχανή αναζήτησης. Μπορεί να είναι τόσο εύκολο ή περίπλοκο όσο η αλλαγή των τίτλων των σελίδων σας ή η απόκτηση επιπλέον συνδέσμων στον ιστότοπό σας.

Οι υπηρεσίες SEO μπορούν να παρέχονται από α πρακτορείο μάρκετινγκ για την κατασκευή. Τα γραφεία μάρκετινγκ προσφέρουν υπηρεσίες σε πελάτες σε έναν ή περισσότερους τομείς που σχετίζονται με το μάρκετινγκ. Αυτές οι υπηρεσίες περιλαμβάνουν blogging, SEO, έρευνα λέξεων-κλειδιών, κ.λπ. Αυτό βοηθά στην υποστήριξη των εμπορικών στόχων τους.

Υπάρχουν πολλά περισσότερα στη διαδικασία από απλά βελτιστοποίηση λέξεων-κλειδιών. Επιπλέον, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι η ιστοσελίδα σας είναι responsive. Διασφαλίζοντας ότι οι χρήστες μπορούν να επισκέπτονται τον ιστότοπό σας από μια σειρά συσκευών. Αυτά περιλαμβάνουν smartphone και tablet. μπορείτε να αυξήσετε τον αριθμό των δυνητικών πελατών και τελικά να κλείσετε περισσότερες προσφορές.

Με άλλα λόγια, χάνετε πολλούς υποψήφιους πελάτες εάν ο ιστότοπός σας δεν εμφανίζεται στα αποτελέσματα αναζήτησης.

2. Δημοσίευση Εκπαιδευτικού Περιεχομένου

Υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα στο blogging. Παρέχει στους επισκέπτες του ιστότοπου υλικό που αντιμετωπίζει τα προβλήματά τους. Βοηθά επίσης να διατηρήσετε τον ιστότοπό σας ενημερωμένο για τις μηχανές αναζήτησης. Σας κάνει πιο ορατούς όταν οι δυνητικοί πελάτες πραγματοποιούν αναζήτηση στο διαδίκτυο και επιδεικνύουν τις γνώσεις του τομέα σας.

Σε γενικές γραμμές, είναι καλή ιδέα να φτιάξετε ένα πρόγραμμα ιστολογίων που να περιέχει τον συγγραφέα, το θέμα, την εστίαση και τον στόχο κάθε άρθρου.

Σκεφτείτε να συμπεριλάβετε παρουσιάσεις διαφανειών, γραφήματα πληροφοριών, λευκές βίβλους, βίντεο και ιστολόγια στον ιστότοπό σας. Να έχετε πάντα υπόψη σας ότι δεν είστε ο μόνος που προσπαθεί να πείσει κάποιον να αγοράσει. Χρησιμοποιήστε το υλικό σας για να κάνετε πειστικές παρουσιάσεις.

Παρόλο που μπορεί να χρειαστεί λίγος χρόνος για να αρχίσει το ιστολόγιό σας να παράγει αποτελέσματα. Εάν συνεχίσετε να γράφετε χρήσιμο περιεχόμενο, θα αυξήσετε τελικά τη θέση της εταιρείας σας στις σελίδες αποτελεσμάτων μηχανών αναζήτησης. Αυτό θα σας βοηθήσει να αυξήσετε τον αριθμό των οργανικών επισκεπτών που στέλνετε στον ιστότοπό σας.

3. Email Marketing

Το μάρκετινγκ παραγωγής, όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, είναι συχνά ένα μακρύ παιχνίδι. Μπορείτε να συγκεντρώσετε ενδιαφερόμενους δυνητικούς πελάτες μέσω ενημερωτικά δελτία μάρκετινγκ μέσω email ώστε να μπορείτε να αναδύεστε περιοδικά στα εισερχόμενά τους. Σε κρατάει στην κορυφή του μυαλού μαζί τους.

Κάθε email παρέχει ένα νέο σημείο επαφής και μια νέα παρότρυνση για δράση. Αυτό ενημερώνει τον πιθανό πελάτη ότι έχετε πρόσβαση για να προσφέρετε μια τιμή ή περισσότερες λεπτομέρειες. Το μάρκετινγκ μέσω email μπορεί να ανατεθεί σε πρακτορεία μάρκετινγκ. Μια μεταποιητική επιχείρηση μπορεί να χρησιμοποιήσει κατασκευαστικά γραφεία μάρκετινγκ που μπορούν να βοηθήσουν στη δημιουργία και τη διατήρηση προγραμμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

4. Διαφημίσεις Google και πληρωμή ανά κλικ (PPC)

Διαφήμιση είναι μια στρατηγική που διασφαλίζει ότι η επωνυμία σας φαίνεται και ακούγεται από εκείνους που διαφορετικά μπορεί να μην γνωρίζουν την ύπαρξή σας. Υπάρχουν πλέον πολύ περισσότερες επιλογές για προώθηση σε πιθανούς πελάτες λόγω της ανάπτυξης του Διαδικτύου.

Η διαφήμιση μπορεί να είναι μια πολύ αποτελεσματική προσέγγιση για τη δημιουργία δυνητικών πελατών. Μπορεί να γίνει σε ιστότοπο, τηλεόραση, YouTube, μηχανή αναζήτησης, εκτύπωση ή οποιονδήποτε άλλο αριθμό πλατφορμών. Και αυτές τις μέρες, μπορείτε να μεταφέρετε το μήνυμά σας χρησιμοποιώντας οποιοδήποτε από τα διαθέσιμα μέσα (βίντεο, ήχος, φωτογραφίες και κείμενο).

Οι καμπάνιες μάρκετινγκ επί πληρωμή μπορούν να τοποθετήσουν γρήγορα την κατασκευαστική σας εταιρεία στις σελίδες αποτελεσμάτων αναζήτησης. Αλλά η διαφήμισή σας πρέπει να είναι συναρπαστική. Αυτό συνεπάγεται τη διεξαγωγή της απαραίτητης έρευνας για τον προσδιορισμό των λέξεων-κλειδιών προς στόχευση. Επίσης, ερευνήστε πώς τα προφίλ αγοραστών σας μπορούν να πραγματοποιούν αναζητήσεις στο διαδίκτυο.

Η αγορά-στόχος σας θα είναι σε θέση να εντοπίσει την επιχείρησή σας στο διαδίκτυο εύκολα, εάν έχετε μια καλά ανεπτυγμένη στρατηγική ψηφιακού μάρκετινγκ. Βεβαιωθείτε ότι περιλαμβάνει λέξεις-κλειδιά, ΔΕΗκαι διαφημίσεις google.

5. Χρησιμοποιήστε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Μια άλλη πλατφόρμα όπου μπορείτε να ενισχύσετε την αναγνώριση της επωνυμίας και την αφοσίωση των καταναλωτών είναι τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Επιπλέον, επιτρέπει φυσικές συνδέσεις με υποψήφιους πελάτες. Το Twitter, το Facebook και το Instagram μπορούν όλα να είναι αποτελεσματικές πλατφόρμες μάρκετινγκ B2B. Οι κατασκευαστές μπορούν επίσης να επιλέξουν να ξεκινήσουν με το LinkedIn και να αποκτήσουν σημαντική παρουσία εκεί.

Σχεδιάστε τις αναρτήσεις ακολουθώντας τις ώρες της ημέρας που το κοινό-στόχος σας χρησιμοποιεί περισσότερο τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Αυτό θα βοηθήσει στην αύξηση της αφοσίωσης και της αναγνώρισης της επωνυμίας. Κατά τον προγραμματισμό αναρτήσεων σε ιστότοπους όπως το Facebook, υπάρχουν διαθέσιμα στατιστικά στοιχεία που δείχνουν πότε το κοινό σας είναι περισσότερο συνδεδεμένο.

6. Χορηγίες εκδηλώσεων και βραβεία

Η χορηγία μιας εκδήλωσης που σχετίζεται με την επιχείρηση μπορεί να βοηθήσει στην αύξηση της εμπιστοσύνης των καταναλωτών και στην αναγνώριση της επωνυμίας. Μόλις έχετε μια λίστα με πιθανές εκδηλώσεις, επικοινωνήστε μαζί τους και ρωτήστε για ευκαιρίες χορηγίας. Στη συνέχεια, επεξεργαστείτε μια αμοιβαία συμφέρουσα συμφωνία.

Οι εκδηλώσεις μπορούν επίσης να πραγματοποιηθούν εικονικά. Τα διαδικτυακά σεμινάρια είναι επί του παρόντος μια δημοφιλής τεχνική μάρκετινγκ που μπορεί να παράγει έναν αρκετά μεγάλο αριθμό δυνητικών πελατών. Μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να εκπαιδεύσετε τη βάση των πιθανών πελατών σας σε κρίσιμες πληροφορίες.

Η πραγματοποίηση ενός διαγωνισμού επιχειρηματικών βραβείων μπορεί επίσης να είναι ένας θαυμάσιος τρόπος για να προωθήσετε το εμπορικό σήμα της εταιρείας σας. Επιπλέον, μπορεί να είναι ένας πολύ καλός τρόπος δικτύωσης στη γειτονιά!

7. Επαγγελματικές κάρτες

Σήμερα, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και η ψηφιακή διαφήμιση είναι συχνά προτιμώμενες μέθοδοι προώθησης. Αλλά μην κάνετε έκπτωση στα απλά επαγγελματική κάρτα!

Κατά τη δικτύωση, είναι χρήσιμο να έχετε ένα απτό token για να το διανείμετε σε πιθανούς πελάτες. Επειδή μπορεί να το κρατήσουν στο πορτοφόλι τους και να το βλέπουν πιο συχνά από ό,τι θα λάμβαναν ένα email μόνο μία φορά. Οι επιχειρήσεις εκτύπωσης επαγγελματικών καρτών παρέχουν συχνά εκπτώσεις για μεγάλες παραγγελίες. Έχουν επίσης προσβάσιμα πρότυπα. Αυτό απλοποιεί σε μεγάλο βαθμό τη διαδικασία σχεδιασμού.

8. Εκπαιδευτικό Βίντεο

Ορισμένες επιχειρήσεις έχουν αρχίσει να παράγουν εκπαιδευτικές ταινίες για να περιγράψουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους. Αυτό οφείλεται στη δημοτικότητα των ιστότοπων που ανεβάζουν βίντεο όπως το YouTube. Αυτά μπορούν να φιλοξενηθούν εξωτερικά σε έναν ιστότοπο όπως το YouTube ή το Vimeo ή απευθείας στον ιστότοπο της επιχείρησής σας.

Βίντεο μάρκετινγκ και εικονικές περιηγήσεις είναι καινοτόμοι και ενδιαφέροντες τρόποι προβολής των προϊόντων σας. Σκεφτείτε να δημιουργήσετε βίντεο με ασφάλεια, οδηγίες και παρασκήνια. Αυτό θα βοηθήσει στην επίδειξη της διαδικασίας κατασκευής των αντικειμένων σας.

9. Infographics

Τα γραφήματα μπορεί να είναι ένα καταπληκτικό εργαλείο για την ενημέρωση των σημερινών και των πιθανών πελατών. Τα ζωηρά συμπληρωματικά χρώματα και οι ελκυστικές εικονογραφήσεις βοηθούν στην προσέλκυση του ενδιαφέροντος του αναγνώστη.

Infographics είναι πιο πιθανό να κοινοποιηθούν από τα άρθρα απλού κειμένου στην εποχή των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι οι μελέτες έχουν δείξει ότι ο εγκέφαλός μας κατανοεί τα οπτικά στοιχεία πιο γρήγορα από τις λέξεις. Τα γραφεία μάρκετινγκ για κατασκευαστές μπορούν να σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε εντυπωσιακά γραφήματα για την προώθηση της κατασκευαστικής σας επιχείρησης.

10. Δοκιμάστε σωστά τους ιστότοπους

Δοκιμάστε τον ιστότοπό σας αφού έχει περιεχόμενο και άλλα χρήσιμα στοιχεία. Ανεξάρτητα από το πόσο φανταστικό είναι το περιεχόμενό σας, αν οι χρήστες περνούν άσχημα χρησιμοποιώντας τον ιστότοπο, δεν έχει σημασία. Οι άνθρωποι μπορεί να έχουν αμφιβολίες εάν δεν μπορείτε να προσφέρετε μια απρόσκοπτη, φιλική προς το χρήστη εμπειρία ιστού.

Αυτό θα επαληθεύσει ότι όλα τα κουμπιά, οι σύνδεσμοι και άλλες λειτουργίες του ιστότοπού σας λειτουργούν όπως προβλέπεται. Ελέγξτε τα σε διάφορα προγράμματα περιήγησης και σε πολλές συσκευές.

συμπέρασμα

Οι κατασκευαστικές εταιρείες μπορούν να προσελκύσουν νέες προοπτικές και να διατηρήσουν τους υπάρχοντες πελάτες με το μάρκετινγκ. Μπορούν επίσης να ενισχύσουν τις πωλήσεις χρησιμοποιώντας περιεχόμενο και ηγετική σκέψη για να πουλήσουν τα αγαθά και τις υπηρεσίες τους στο διαδίκτυο.