Συμβουλές για να δημιουργήσετε ένα όμορφο και επιτυχημένο Avatar

Το Avatar είναι μια δημοφιλής φόρμα σχεδίασης που υπάρχει εδώ και λίγο καιρό, πιθανώς ως αποτέλεσμα του γεγονότος ότι τα γραφικά υπολογιστών χρησιμοποιούνται για σχεδόν όσο καιρό οι άνθρωποι. Ο πρωταρχικός σκοπός ενός avatar είναι να είναι μια αναπαράσταση του χρήστη ή “avatar” ανάλογα με την περίπτωση. ΕΝΑ εικονικό avatar είναι ένα σύνολο εικόνων που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να αναπαραστήσουν ένα άτομο. Οι εικόνες που χρησιμοποιούνται για τη δημιουργία ενός avatar είναι συνήθως διαφορετικές από τις αρχικές εικόνες που θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν σε μια πραγματική κατάσταση. Υπάρχουν όμως και άλλοι τρόποι για να δημιουργήσετε ένα πειστικό και ζωντανό εικονικό avatar. Δοκιμάστε να φτιάξετε το δικό σας και θα έχετε μια πολύ πιο αυθεντική και ρεαλιστική ματιά στον εαυτό σας.

Τι είναι το Avatar;

Ένα άβαταρ είναι ένα σύνολο ψηφιακών αναπαραστάσεων του εαυτού μας που μπορούν να τεθούν σε μια υπηρεσία όπως το Pinterest, το Twitter, το Instagram ή το Facebook. Ένα σχέδιο avatar μπορεί να είναι οτιδήποτε, από μια εικόνα του φίλου σας έως μια πλήρη συλλογή έργων τέχνης που έχει δημιουργήσει ο χρήστης. Το κύριο πλεονέκτημα ενός avatar είναι ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως αυτοπροσωπογραφία αν και μπορεί να είναι αρκετά παρόμοιο ή διαφορετικό από τη φυσική εμφάνιση του εαυτού του.

Συμβουλές για να δημιουργήσετε ένα όμορφο και επιτυχημένο Avatar

Ένα εικονικό avatar μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο στο διαδίκτυο όσο και εκτός σύνδεσης, κάτι που μπορεί να είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να αναδείξετε τη δημιουργικότητά σας και να αποδώσετε μια περσόνα που μπορείτε στη συνέχεια να χρησιμοποιήσετε σε διαφορετικούς ρόλους ή κλάδους. Στην πραγματικότητα, υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τύποι avatar που μπορούν να χρησιμοποιηθούν στο διαδίκτυο, συμπεριλαμβανομένων αυτοπροσωπογραφιών, emoji και avatar Facetime.

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε ένα avatar για να υποδυθείτε άλλους, καθώς με ένα προφίλ εικόνας, μπορείτε να υποδυθείτε άλλα άτομα και σκηνές. Το εικονικό avatar μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για την αποθήκευση πληροφοριών όπως φωτογραφίες, βίντεο και μηνύματα. Το κύριο μειονέκτημα της δημιουργίας του δικού σας avatar είναι ότι χρειάζεται πολλή δημιουργικότητα και προσπάθεια που χρησιμοποιείται για τη δημιουργία ενός άβαταρ πραγματικής ζωής, γι’ αυτό είναι συνήθως ένα σύνολο εικόνων. Τούτου λεχθέντος, υπάρχουν μερικές τεχνικές που μπορούν να σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε ένα καλύτερο εικονικό avatar, και είναι τόσο εύκολες όσο και γρήγορες. Ετοιμαστείτε να ανεβάσετε τη δημιουργικότητά σας στο επόμενο επίπεδο.

Πώς να φτιάξετε ένα εικονικό avatar;

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να αποφασίσετε τι τύπος avatar θα θέλατε να φτιάξετε όπως chibi, κινούμενα σχέδια, υπερήρωες, φιγούρες, anime, διασταύρωση ζώων και emoji. Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τύποι avatar που μπορούν να χρησιμοποιηθούν, οπότε βεβαιωθείτε ότι γνωρίζετε τι τύπο προσπαθείτε να δημιουργήσετε. Μόλις αποφασίσετε τι τύπο avatar θέλετε, μπορείτε να αρχίσετε να εξετάζετε τις διαθέσιμες επιλογές. Υπάρχουν πολλές διαφορετικές επιλογές όταν πρόκειται για τη δημιουργία ενός εικονικού avatar, οπότε βεβαιωθείτε ότι καταλαβαίνετε ποιον τύπο avatar θέλετε.

Ανάλογα με τον τύπο του avatar που θέλετε, μπορείτε είτε να το αγοράσετε κομμάτια προς πώληση στο Διαδίκτυο είτε να φτιάξετε το δικό σας στο σπίτι. Εάν αποφασίσετε να φτιάξετε το δικό σας, μπορείτε είτε να χρησιμοποιήσετε έναν δωρεάν ιστότοπο που σας επιτρέπει να ανεβάσετε τις φωτογραφίες σας είτε μπορείτε να κάνετε ένα απλό σκίτσο και στη συνέχεια να χρησιμοποιήσετε αυτό το σκίτσο ως βάση για ένα εικονικό avatar. Το καλύτερο παράδειγμα όπου μπορείτε να φτιάξετε ένα avatar δωρεάν είναι Picrew. Αυτός ο διαδικτυακός κατασκευαστής avatar επιτρέπει σε όλους να αφήσουν τη δημιουργικότητά τους να βγει στον κόσμο. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε από διαφορετικές προκαθορισμένες ρυθμίσεις στο Picrew ή να δημιουργήσετε τις δικές σας προεπιλογές. Ωστόσο, είναι πολύ καλύτερο να δοκιμάσετε όλες τις δυνατότητες που έχει να προσφέρει το Picrew για να δείτε τι μπορεί να λειτουργήσει καλύτερα για εσάς.

Μπορείτε επίσης να κάνετε μερικές προσαρμογές στο μέγεθος, την ανάλυση και άλλες πτυχές της εικόνας προτού την στείλετε στο διακομιστή. Είναι επίσης καλή ιδέα να βεβαιωθείτε ότι η ανάλυση της εικόνας που δημιουργείτε είναι αρκετά μεγάλη, ώστε να εμφανίζεται σωστά διαμορφωμένη στην οθόνη του υπολογιστή σας.

Συμβουλές για να φτιάξετε το δικό σας Avatar: Εμφάνιση, Μην Πείτε

Όταν δημιουργείτε ένα νέο avatar, είναι σημαντικό να λάβετε υπόψη δύο πράγματα: πώς φαίνεται ο χρήστης στην πραγματική ζωή και πώς εμφανίζονται στο εικονικό σας avatar. Κάνοντας το πρώτο βήμα για να αποκτήσετε ένα υπέροχο νέο avatar είναι να βεβαιωθείτε ότι η φωτογραφία σας είναι αρκετά μεγάλη ώστε να αναδεικνύει τον χαρακτήρα σας.

Εάν πρόκειται να κάνετε μια εικόνα, μην την αφήσετε ως περίγραμμα ή σχέδιο γυμνών οστών. Σκεφτείτε τις λεπτομέρειες, όπως η πόζα του χαρακτήρα σας, η υλική περιγραφή τους και οποιαδήποτε άλλα μικροπράγματα που αναδεικνύουν τον χαρακτήρα σας.

Μην αφήνετε απλώς τον γενικό σχεδιασμό του avatar σας στον διακομιστή. Σκεφτείτε τη συνολική εμφάνιση του χαρακτήρα σας και πώς νιώθετε να τον βλέπετε στην πραγματική ζωή. Αν δείτε μια εικόνα που δεν αναδεικνύει καλά τον χαρακτήρα σας, ίσως είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσετε αυτήν την επιλογή.

Διαβάστε επίσης: Πώς οι μικρές επιχειρήσεις μπορούν να προσαρμόσουν το Metaverse

Γιατί είναι σημαντικό ένα Avatar;

Δημιουργήστε ένα όμορφο και επιτυχημένο Avatar

Εάν θέλετε να δημιουργήσετε ένα avatar που αντιπροσωπεύει καλά τον χαρακτήρα σας, θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι είναι όσο πιο ζωντανό γίνεται. Είναι σημαντικό να βεβαιωθείτε ότι η εικόνα που χρησιμοποιείτε είναι ακριβής, λόγω του γεγονότος ότι δεν θέλετε το εικονικό σας avatar να μοιάζει σαν να σας έχουν βγάλει από περιοδικό ή να σας έχουν τραβήξει σε ταινία.

Ο καλύτερος τρόπος για να το κάνετε αυτό είναι να τραβήξετε μια φωτογραφία του εαυτού σας και να την μειώσετε έτσι ώστε να φαίνεται σαν να φαίνεται στα μάτια της πραγματικής σας ζωής. Μόλις τραβήξετε την εικόνα, κόψτε το αρχείο σε μέγεθος και στείλτε το στον διακομιστή.

Ένα άλλο σημαντικό πράγμα που πρέπει να έχετε κατά νου είναι ότι δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε χρώμα στο νέο σας avatar. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε χρώμα σας αρέσει αν θέλετε να δημιουργήσετε μια πιο δημιουργική εμφάνιση στον εαυτό σας.

Περίληψη

Ένα avatar είναι ένας απλός αλλά διασκεδαστικός τρόπος να αναπαραστήσετε ένα άτομο. Είναι μια φωτογραφία που αντιπροσωπεύει το άτομο με όλα του τα όπλα, τις πανοπλίες και τις προμήθειες που του έχουν τοποθετηθεί με ρεαλιστικό τρόπο. Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τύποι avatar που μπορούν να χρησιμοποιηθούν στο διαδίκτυο και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τρόποι για να δημιουργήσετε ένα avatar και αυτό το άρθρο θα σας δώσει πολλές ιδέες.