Τέλος, ένα οικονομικό σύστημα τηλεφώνων για επιχειρήσεις με εταιρικές δυνατότητες: Inperium Talk

Παρουσιάζουμε το Inperium Talk, ένα σύγχρονο τηλεφωνικό σύστημα cloud που περιλαμβάνει τις λειτουργίες που θέλετε — σε τιμή που μπορείτε να αντέξετε οικονομικά.

Για πολλές επιχειρήσεις σήμερα, δεν έχει πλέον νόημα να πληρώνουν για ένα ακριβό απεριόριστο πρόγραμμα τηλεφώνου. Εξάλλου, ενώ οι πωλητές σας μπορεί να κάνουν πολλές κλήσεις, οι λογιστές σας μπορεί να μην αγγίζουν σχεδόν τα τηλέφωνά τους. Ωστόσο, πολλοί πάροχοι εξακολουθούν να χρεώνουν τις εταιρείες 40 $ ή περισσότερα για κάθε αριθμό!

Ωστόσο, χρειάζεστε ένα τηλεφωνικό σύστημα και πρέπει να κάνει πολύ περισσότερα από το να ενεργοποιεί απλώς τις κλήσεις με πελάτες. Χρειάζεστε επαγγελματικές λειτουργίες όπως κλήσεις συνδιάσκεψης, προώθηση κλήσεων και μενού δρομολόγησης. Επιπλέον, χρειάζεστε πολλά κανάλια επικοινωνίας, από συνομιλία στον ιστότοπό σας και σελίδες κοινωνικών μέσων έως βιντεοκλήσεις σε πλατφόρμες όπως το Zoom, το Skype, το Teams και το WhatsApp. Αλλά πού μπορείτε να αποκτήσετε τα ισχυρά χαρακτηριστικά που χρειάζεστε χωρίς να πληρώσετε υπερβολικά για απεριόριστα λεπτά που δεν χρησιμοποιείτε;

Inperium Talk είναι μια επιχειρηματική τηλεφωνική υπηρεσία που βασίζεται σε σύννεφο γεμάτη συναρπαστικές λειτουργίες σε λογική τιμή. Με το νέο μας σχέδιο τιμολόγησης που έχει σχεδιαστεί για νεοφυείς επιχειρήσεις και μικρομεσαίες επιχειρήσεις, μπορείτε να δώσετε σε κάθε έναν από τους υπαλλήλους σας έναν αριθμό τηλεφώνου με μόλις 5 $ το μήνα και να πληρώσετε μόνο για τα λεπτά που πραγματικά χρησιμοποιείτε. Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε περισσότερα.

Inperium Talk - Τέλος, ένα επαγγελματικό τηλεφωνικό σύστημα με εταιρικές δυνατότητες για προϋπολογισμούς εκκίνησης

Μια πληθώρα ισχυρών χαρακτηριστικών

Βασική λειτουργικότητα

Το Inperium Talk είναι ένα σύγχρονο επαγγελματικό τηλεφωνικό σύστημα που παρέχει τις δυνατότητες που χρειάζεστε για να χειριστείτε αποτελεσματικά τις επαγγελματικές κλήσεις — καθώς και για να παρακολουθείτε την αποτελεσματικότητα των ομάδων σας, να βελτιώσετε την ικανοποίηση των πελατών, να ελέγξετε το κόστος και να ξεχωρίσετε από τους ανταγωνιστές σας.

Τα βασικά χαρακτηριστικά του Inperium Talk περιλαμβάνουν:

 • Τοπικοί και διεθνείς αριθμοί τηλεφώνου
 • Επαγγελματικά μηνύματα κειμένου
 • Μενού IVR πολλαπλών επιπέδων
 • Αυτόματοι ρεσεψιονίστ
 • Προώθηση κλήσεων και μεταφορές κλήσεων
 • Κλήση συνδιάσκεψης
 • Ουρές κλήσεων και αυτοματοποιημένη επανάκληση
 • Προσαρμοσμένοι φωνητικοί χαιρετισμοί
 • Μετατροπή κειμένου σε ομιλία με τεχνητή νοημοσύνη που δημιουργεί ηχογραφήσεις με ανθρώπινο ήχο
 • Μεταγραφή ομιλίας σε κείμενο κλήσεων, μηνυμάτων αυτόματου τηλεφωνητή και άλλων μέσω AI
 • Ενοποίηση με συστήματα CRM και άλλες εφαρμογές τρίτων
 • Αναλύσεις δραστηριότητας κλήσεων

Εύκολη εγκατάσταση και φιλική προς το χρήστη διεπαφή

Η ρύθμιση του Inperium Talk είναι απίστευτα απλή και γρήγορη — μπορείτε να δημιουργήσετε έναν νέο λογαριασμό και να είστε έτοιμοι να πραγματοποιήσετε και να λάβετε κλήσεις σε λιγότερο από πέντε λεπτά! Ο οδηγός ενσωμάτωσης θα σας καθοδηγήσει σε όλα τα βασικά βήματα ρύθμισης είτε από ένα πρόγραμμα περιήγησης ιστού είτε από την εφαρμογή μας για κινητά για iOS ή Android.

24/7 υποστήριξη πελατών

Το Inperium Talk περιλαμβάνει ζωντανή βοήθεια 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, οπότε αν έχετε κάποια ερώτηση ή αντιμετωπίζετε κάποιο πρόβλημα με την υπηρεσία, μπορείτε να λάβετε την αξιόπιστη και φιλική υποστήριξη πελατών που χρειάζεται η επιχείρησή σας.

Εφαρμογές iOS και Android

Το Inperium Talk προσφέρει εφαρμογές τόσο για συσκευές Android όσο και για iOS, ώστε να μπορείτε να παραμένετε συνδεδεμένοι και να είστε παραγωγικοί εν κινήσει. Μπορείτε εύκολα να πραγματοποιείτε και να λαμβάνετε κλήσεις, να βάζετε απρόσκοπτα έναν καλούντα σε αναμονή για να αποδεχτείτε μια νέα κλήση, να ελέγχετε τα μηνύματα αυτόματου τηλεφωνητή σας και πολλά άλλα. Αυτή η ευελιξία κάνει τη λειτουργία της εταιρείας σας πιο εύκολη από ποτέ!

Ευέλικτες επιλογές τιμολόγησης

Σχέδια τιμολόγησης

Προωθήστε την επιχείρησή σας χωρίς να σπάσετε τα χρήματα. Επιλέξτε το καλύτερο πρόγραμμα τιμολόγησης και επιλογή χρέωσης για την εταιρεία σας:

 • Πληρώστε όσο πηγαίνετε: Αυτό το νέο σχέδιο τιμολόγησης έχει σχεδιαστεί για νεοφυείς επιχειρήσεις, επιχειρηματίες και άλλους οργανισμούς με περιορισμένο προϋπολογισμό. Αντί να πρέπει να δεσμευτείτε για ένα πακέτο, μπορεί να μην το χρησιμοποιήσετε, απλώς πληρώνετε 5 $/μήνα για κάθε αριθμό τηλεφώνου και είτε αγοράζετε ένα πακέτο λεπτών είτε απλώς πληρώνετε για τα λεπτά που χρησιμοποιήσατε κάθε μήνα.
 • Ουσιώδης: Ανεξάρτητα από το πόσους χρήστες έχετε, πληρώνετε μια βασική προμήθεια για ολόκληρη την εταιρεία είτε 25 $ το μήνα (χρεώνεται μηνιαίως) είτε 20 $ το μήνα (χρεώνεται ετησίως), η οποία περιλαμβάνει 1 αριθμό τηλεφώνου και 1.000 λεπτά εσωτερικής κλήσης και 100 μηνύματα SMS ανά μήνας.
 • Επαγγελματίας: Αυτό το πρόγραμμα έχει μια βασική προμήθεια για όλη την εταιρεία είτε 99 $ ανά μήνα (χρεώνεται μηνιαίως) είτε 79,20 $ ανά μήνα (χρεώνεται ετησίως), η οποία περιλαμβάνει 1 αριθμό τηλεφώνου και 2.000 λεπτά κλήσεων εσωτερικού και 200 ​​μηνύματα SMS το μήνα.
 • Επιχείρηση: Πληρώνετε μια βασική προμήθεια για ολόκληρη την εταιρεία είτε 199 $ ανά μήνα (χρεώνεται μηνιαίως) είτε 159,20 $ ανά μήνα (χρεώνεται ετησίως), η οποία περιλαμβάνει 1 αριθμό τηλεφώνου και 3.000 λεπτά κλήσεων εσωτερικού και 300 μηνύματα SMS το μήνα.

Επιπλέον αριθμοί και λεπτά

Ανεξάρτητα από το πρόγραμμα ή τον κύκλο χρέωσης που θα επιλέξετε, κάθε επιπλέον αριθμός τηλεφώνου κοστίζει μόλις 5 $ το μήνα.

Μπορείτε να προσθέσετε λεπτά κλήσεων στο πρόγραμμά σας και να μειώσετε το κόστος ανά λεπτό με τα ακόλουθα πακέτα λεπτών κλήσεων:

 • Μικρό (500 λεπτά): 19,50 $
 • Μεσαίο (1.000 λεπτά): 39 $
 • Μεγάλο (2.500 λεπτά): 75 $
 • X-Large (5.000 λεπτά): 139 $

Δωρεάν δοκιμή με πλήρη λειτουργικότητα

Δεν θα πρέπει ποτέ να δεσμευτείτε για μια νέα τηλεφωνική υπηρεσία χωρίς να τη δοκιμάσετε μόνοι σας. Το Inperium Talk προσφέρει α Δωρεάν δοκιμή 14 ημερών ώστε να μπορείτε να αξιολογήσετε πλήρως την ποιότητα και την ευκολία χρήσης του. Έχετε ακόμη και πλήρη υποστήριξη!

συμπέρασμα

Σήμερα, κάθε επιχείρηση χρειάζεται ένα τηλεφωνικό σύστημα που να είναι ευέλικτο, αξιόπιστο και εύκολο στη χρήση. Η πλατφόρμα Inperium Talk που βασίζεται σε σύννεφο είναι η τέλεια λύση. Παρέχει όλα τα χαρακτηριστικά που χρειάζεστε και έχετε την ευελιξία να επιλέξετε ανάμεσα σε πολλά οικονομικά προγράμματα. Επιπλέον, μπορείτε να αλλάξετε σχέδια εύκολα καθώς η επιχείρησή σας μεγαλώνει και οι ανάγκες σας αλλάζουν.

Όταν βρείτε έναν τρόπο να βελτιστοποιήσετε την επιχείρησή σας, αδράξτε τον!