Τα καλύτερα εργαλεία ήχου σε κείμενο για εξοικονόμηση χρόνου

Ποιο είναι το πρώτο πράγμα που σας έρχεται στο μυαλό όταν ακούτε τη λέξη μεταγραφή; Φαντάζεστε τον εαυτό σας να σκύβετε πάνω από τον υπολογιστή με τα ακουστικά στα αυτιά σας ενώ προσπαθείτε συνεχώς να ξεκινήσετε και να σταματήσετε την εγγραφή ήχου με τα δάχτυλά σας να χτυπούν το επιθυμητό γράμμα;

Μπορείτε να συνεχίσετε με αυτήν την παλιά μέθοδο μεταγραφής του ήχου σας. Ωστόσο, εάν σκοπεύετε να εξοικονομήσετε χρόνο και να εστιάσετε σε άλλα σημαντικά πράγματα, σκεφτείτε να χρησιμοποιήσετε ένα εργαλείο ήχου σε κείμενο που μπορεί να μεταγράψει με ακρίβεια όλα τα αρχεία ήχου σας μέσα σε λίγα λεπτά.

Είτε θέλετε να μετατρέψετε τον ήχο για vlogging, δημοσιογραφία, εκπαίδευση ή οποιονδήποτε άλλο σκοπό, αυτά τα εργαλεία μπορούν να κάνουν τη ζωή σας ευκολότερη και απλούστερη.

Τα καλύτερα εργαλεία ήχου σε κείμενο για εξοικονόμηση χρόνου

Αυτά τα εργαλεία μεταγραφής βασίζονται στην τεχνητή νοημοσύνη, όπως η επεξεργασία φυσικής γλώσσας και η μηχανική εκμάθηση για τη μεταγραφή ήχου σε κείμενο.

Με κάθε εργαλείο που καυχιέται ότι φέρνει μια επαναστατική αλλαγή στην επιχείρησή σας, η επιλογή του σωστού μπορεί να φαίνεται σαν μια δύσκολη μάχη.

Για να κάνουμε τη ζωή σας πιο εύκολη, παρέχουμε μια λίστα με κορυφαία εργαλεία ήχου σε κείμενο για να εξοικονομήσετε χρόνο και να κάνετε τη μεταγραφή μια περιπάτους.

Τα καλύτερα εργαλεία ήχου σε κείμενο για εξοικονόμηση χρόνου

Ακολουθούν τα καλύτερα εργαλεία ήχου σε κείμενο που πρέπει να λάβετε υπόψη για τις ανάγκες της επιχείρησής σας:

  1. Ευτυχισμένος Γραμματέας

Ευτυχισμένος Γραμματέας

Ανεβάζετε τακτικά podcast ή βίντεο στον ιστότοπό σας ή σε άλλες πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης;

Εξακολουθείτε να μην μπορείτε να λάβετε τις επιθυμητές προβολές στο podcast ή στα βίντεό σας;

Έχετε προσπαθήσει να προσθέσετε υπότιτλους στα βίντεό σας και να δείτε πώς αλληλεπιδρούν οι πελάτες σας με τα βίντεό σας

Βίντεο?

Σκεφτείτε το ως εξής: Θα προτιμούσαν οι πελάτες σας να παρακολουθήσουν ένα βίντεο συνταγής με ανοιχτό ήχο ή θα ήθελαν να έχουν έναν υπότιτλο ώστε να μαγειρεύουν ενώ παρακολουθούν;

Καθώς όλα συνοψίζονται σε ευκολίες, η προσθήκη υπότιτλων στα βίντεό σας έχει νόημα. Αυτός είναι ο λόγος που οι εταιρείες χρησιμοποιούν σιγά σιγά λογισμικό αυτόματης δημιουργίας υποτίτλων όπως το HappyScribe για να προσθέτουν υπότιτλους σε κάθε βίντεο που ανεβάζουν.

Αυτό το έξυπνο εργαλείο μεταγράφει τα αρχεία βίντεο σε κείμενο σε χρόνο μηδέν, χρησιμοποιώντας αυτόματη μεταγραφή με τεχνητή νοημοσύνη.

Το πιο ενδιαφέρον είναι ότι επιτρέπει τη μεταγραφή σε 60+ γλώσσες, επιτρέποντάς σας να συνδεθείτε με κοινό σε όλο τον κόσμο, καταργώντας έτσι το γλωσσικό εμπόδιο.

Το HappyScribe μπορεί να υπερηφανεύεται για ακρίβεια 85% στη μεταγραφή και σας επιτρέπει να μορφοποιήσετε τους τίτλους σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας.

Σας επιτρέπει να επιλέξετε από πολλές ρυθμίσεις και κάνει το βίντεό σας έτοιμο για δημοσίευση. Ένα άλλο αξιοσημείωτο χαρακτηριστικό του HappyScribe είναι ότι σας επιτρέπει να επεξεργαστείτε τον κωδικό ώρας έναρξης. Αυτό σας βοηθά να αποφασίσετε πότε ξεκινούν οι υπότιτλοι. Μπορείτε ακόμη και να το ενσωματώσετε με τις αγαπημένες και συχνά χρησιμοποιούμενες εφαρμογές σας όπως το YouTube και το Zapier.

Τιμολόγηση: Χρεώσεις 0,20 € ανά λεπτό για αυτόματες μεταγραφές και 1,70 € ανά λεπτό για επαγγελματίες μεταγραφείς.

Γιατί να χρησιμοποιήσετε το HappyScribe; Με Το 85% των βίντεο στο Facebook παρακολουθείτε σε σίγαση, οι υπότιτλοι μπορούν να αυξήσουν τις προβολές σας.

  1. Amberscript

Amberscript

Όταν επιλέγετε λογισμικό που μεταγράφει ήχο, η ποιότητα και η ακρίβεια είναι πρωταρχικής σημασίας. Είτε κρατάτε σημειώσεις για την τάξη και γράφετε βασικά ιστολόγια και άρθρα, χρειάζεστε ένα αξιόπιστο εργαλείο. Ένα τέτοιο εργαλείο είναι το Amberscript.

Αυτή η εξαιρετική υπηρεσία προσφέρει ακριβή μεταγραφή φωνής σε κείμενο. Το εργαλείο εξοικονομεί τον πολύτιμο χρόνο σας γιατί απλά πρέπει να ανεβάσετε το αρχείο ήχου σας. Μόλις η μεταγραφή σας είναι έτοιμη, μπορείτε να την επεξεργαστείτε με βάση τις οδηγίες επωνυμίας σας.

Καθώς το λογισμικό χρησιμοποιεί τεχνολογία AI, είναι γρήγορο και εξοικονομεί χρόνο. Αυτό που διαφοροποιεί την Amberscript από άλλες είναι ότι συμμορφώνεται με τους νόμους GDPR και διασφαλίζει ασφάλεια και ασφάλεια.

Είτε θέλετε να μεταγράψετε ηχογραφημένες συνεντεύξεις είτε συναντήσεις πελατών, μην ψάξετε περισσότερο από το Amberscript γιατί είναι ο μοναδικός προορισμός σας για κάθε τύπο υπηρεσίας μεταγραφής.

Τιμολόγηση: Χρεώνει 8 $ για 1 ώρα ήχου και το πρόγραμμα συνδρομής τους ξεκινά από 25 $ το μήνα για 5 ώρες μεταφόρτωσης ήχου. Οι υπηρεσίες χειροκίνητης μεταγραφής τους ξεκινούν από 1,2 $ ανά λεπτό.

Γιατί να χρησιμοποιήσετε το Amberscript; Σύμφωνα με έρευνα, ένας χειροκίνητος μεταγραφέας παίρνει τέσσερις έως έξι ώρες για να μεταγράψετε μια ώρα ήχου. Η χρήση λογισμικού μεταγραφής όπως το Amberscript μπορεί να εξοικονομήσει χρόνο.

  1. Temi

Temi

Το Temi είναι ένα ισχυρό εργαλείο αυτόματης μεταγραφής εξοπλισμένο με έναν αποκλειστικό αλγόριθμο που προσδιορίζει διαφορετικά ηχεία και σας επιτρέπει ακόμη να δημιουργήσετε προσαρμοσμένες χρονικές σημάνσεις. Η μεταγραφή όλων των τύπων αρχείων ήχου και βίντεο με το Temi είναι μια απλή διαδικασία.

Το μόνο που χρειάζεται είναι να ανεβάσετε το αρχείο ήχου σας, να εκτελέσετε το εργαλείο και να κάνετε λήψη της ολοκληρωμένης μεταγραφής.

Μετά τη δημιουργία της μεταγραφής, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το εργαλείο επεξεργασίας κειμένου της πλατφόρμας για να γυαλίσετε τη μεταγραφή σας. Η Temi προσφέρει μόνο μια βασική επιλογή επεξεργασίας.

Σε αντίθεση με άλλα εργαλεία, το Temi σάς επιτρέπει να χρησιμοποιείτε το πρόγραμμα περιήγησης ιστού και μπορείτε ακόμη και να εγκαταστήσετε την εφαρμογή Temi στο Android ή το iPhone σας για να μεταγράψετε το περιεχόμενο ήχου και βίντεο τη στιγμή που το εγγράφετε.

Το λογισμικό μπορεί να υπερηφανεύεται για ακρίβεια 90-95% με βάση την ποιότητα ήχου.

Το πιο ενδιαφέρον για το Temi είναι ότι μπορείτε να αποθηκεύσετε και να εξάγετε μεταγραφές ως PDF, VTT και SRT.

Τιμολόγηση: Προσφέρει μία δωρεάν μεταγραφή κάτω των 45 λεπτών και χρεώνει 0,20 $ ανά λεπτό ήχου.

Γιατί να χρησιμοποιήσετε το Temi; Το Temi διαθέτει τεχνολογία αναγνώρισης ηχείων που διαφοροποιεί το ένα ηχείο από το άλλο.

  1. Αντιγράφω

Αντιγράφω

Χρησιμοποιώντας τη Μεταγραφή, μπορείτε να μετατρέψετε αποτελεσματικά τις ομιλίες, τα podcast, τις κλήσεις, τις συνεντεύξεις και τις διαλέξεις σας σε κείμενο. Το πιο ενδιαφέρον είναι ότι σας επιτρέπει να μετατρέψετε ήχο σε κείμενο σε περισσότερες από 60 γλώσσες.

Όταν τα αρχεία που ανεβάζετε έχουν ελάχιστο θόρυβο φόντου, το λογισμικό χρειάζεται λιγότερο χρόνο για να σας δώσει τη μεταγραφή. Ωστόσο, όταν ο ήχος σας δεν ακούγεται, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια δυνατότητα που σας επιτρέπει να αναπαράγετε τον ήχο και να τον υπαγορεύετε με τη φωνή σας. Αυτό μετατρέπει τον ήχο σας σε κείμενο.

Εάν η μουσική υπόκρουση είναι πολύ σκληρή, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία μη αυτόματης μεταγραφής. Η χειροκίνητη λειτουργία τους έχει μια ροή εργασίας που επιβραδύνει την ταχύτητα του ήχου και την επαναφέρει αυτόματα.

Σε αντίθεση με τα περισσότερα λογισμικά της λίστας, το Transcribe προσφέρει ένα πεντάλ ποδιού που σας βοηθά να εξοικονομήσετε χρόνο κατά τη διαδικασία της μεταγραφής.

Τιμολόγηση: Η αυτομεταγραφή τους ξεκινά από 20 $ ετησίως, ενώ η αυτόματη μεταγραφή τους ξεκινά από 20 $ ανά έτος και 6 $ ανά ώρα.

Γιατί να χρησιμοποιήσετε τη Μεταγραφή; Εκτός από φιλικό προς τον χρήστη, το Transcribe είναι ένα ασφαλές λογισμικό που διασφαλίζει ότι όλα τα μεταγραμμένα δεδομένα σας, συμπεριλαμβανομένων των αρχείων ήχου και κειμένου, παραμένουν ασφαλή.

  1. Όλα συμπεριλαμβάνονται

Όλα συμπεριλαμβάνονται

Όπως υποδηλώνει το όνομα, το Otter είναι ένα λογισμικό μεταγραφής AI που σας βοηθά να μετατρέψετε αρχεία ήχου σε κείμενο με ένα ή δύο μόνο κλικ. Εάν θέλετε συχνά να μετατρέπετε συνομιλίες και φωνητικές σημειώσεις, δεν υπάρχει καλύτερη επιλογή από το Otter.ai.

Το Otter.ai παρέχει ακρίβεια που κυμαίνεται μεταξύ 80-95%. Αυτό που κάνει το Otter.ai να διαφέρει από άλλα είναι ότι μπορεί να παρέχει μια μεταγραφή από εγγραφές Zoom και ακόμη και μορφή βίντεο. Μπορείτε να κάνετε λήψη της μεταγραφής σε πολλές μορφές, όπως Microsoft Word, παρουσιάσεις PowerPoint και PDF.

Αυτό που κάνει το Otter.ai να διαφέρει από άλλα είναι η δυνατότητα παραγωγικότητας του εργαλείου. Αυτό το εργαλείο όχι μόνο μεταγράφει αρχεία, αλλά παράγει επίσης έξυπνες σημειώσεις, όπως αναγνωριστικό ομιλητή, λέξεις-κλειδιά περίληψης, φράσεις-κλειδιά και εικόνες.

Είναι διαθέσιμο ως διεπαφή ιστού και εφαρμογή για iOS και Android. Είναι ενδιαφέρον ότι το Otter Assistant ενσωματώνεται με το Microsoft Team, το Google Meet και το Zoom.

Καθώς η Otter χρησιμοποιεί τεχνολογία AI, γίνεται καλύτερη και πιο έξυπνη με κάθε συνομιλία. Το λογισμικό χρησιμοποιεί τεχνολογία αναγνώρισης ηχείων, προηγμένη περίληψη και προσαρμοσμένο λεξιλόγιο, ώστε να μπορείτε να εργάζεστε και να συνεργάζεστε πιο έξυπνα στον χώρο εργασίας σας.

Με βάση τις απαιτήσεις σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Otter για συναντήσεις και εκπαίδευση.

Τιμολόγηση: Προσφέρετε ένα βασικό δωρεάν πρόγραμμα και το επαγγελματικό τους σχέδιο ξεκινά από 8,33 $ το μήνα, ενώ το επιχειρηματικό τους σχέδιο ξεκινά από 20 $ ανά χρήστη ανά μήνα.

Γιατί να χρησιμοποιήσετε το Otter.ai; Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τη λήψη σημειώσεων συσκέψεων όταν χρησιμοποιείτε το Otter επειδή το εργαλείο προσφέρει μεταγραφή σε πραγματικό χρόνο. Αυτό διασφαλίζει ότι δεν θα χάσετε ποτέ λέξη και θα μοιραστείτε σημειώσεις για καλύτερη συνεργασία.

Τυλίγοντας

Η πρόοδος της τεχνητής νοημοσύνης και της μηχανικής μάθησης φέρνει αργά και σταθερά μια επαναστατική αλλαγή στην αγορά μεταγραφής. Σύμφωνα με τους ειδικούς, ο κλάδος είναι πιθανό να σημειώσει ρυθμό ανάπτυξης CAGR 6,1% από το 2020 έως το 2027.

Ενώ κάθε λογισμικό που αναφέρεται στη λίστα παρέχει ταχύτερες αυτόματες μεταγραφές, επιλέξτε αυτό που ταιριάζει στις απαιτήσεις της επιχείρησής σας.

Όταν ψάχνετε για αξιόπιστο λογισμικό, επιλέξτε ένα που προσφέρει εξαιρετική αναγνωσιμότητα, επειδή ένα τέτοιο λογισμικό μπορεί να αναλύει παύσεις μεταξύ κειμένων και να κατανοεί διαφορετικά μέρη του λόγου, χρόνους και διαλέκτους.

Επίσης, λάβετε υπόψη τον χρόνο διεκπεραίωσης, επειδή δεν χρησιμοποιείται ένα εργαλείο που απαιτεί ώρες για τη μεταγραφή ενός μικρού αρχείου ήχου. Κατά μέσο όρο, ένα αρχείο μιας ώρας μπορεί να διαρκέσει περίπου 20-30 λεπτά.

Ένα άλλο χαρακτηριστικό που πρέπει να λάβετε υπόψη είναι η ποιότητα ήχου που μπορεί να μεταγράψει το λογισμικό. Μια διαισθητική διεπαφή είναι μια άλλη πτυχή που πρέπει να αναζητήσετε στο λογισμικό μεταγραφής.

Δύο εργαλεία που διαφοροποιούν άλλα στη λίστα είναι το HappyScribe και το Amberscript. Εκτός από οικονομικά προσιτά, αυτά τα δύο εργαλεία προσφέρουν ποιοτική απόδοση με υψηλή ακρίβεια.

Λοιπόν, ποιο εργαλείο ήχου σε κείμενο επιλέγετε;