Τι περιμένετε από την αισθητική οδοντιατρική στο

Όταν εξετάζουν την αισθητική οδοντιατρική, οι περισσότεροι άνθρωποι οραματίζονται ένα χαμόγελο του Χόλιγουντ με εκθαμβωτικά λευκά δόντια. Δεδομένου ότι η λεύκανση δοντιών είναι ένα δημοφιλές και επιτυχημένο καλλυντικό φάρμακο σήμερα, η αισθητική οδοντιατρική είναι μια από τις πιο συχνά συνταγογραφούμενες οδοντιατρικές θεραπείες για όσους θέλουν να βελτιώσουν την αισθητική του χαμόγελου τους. Γνωρίζετε όμως ότι η ενίσχυση της οπτικής ελκυστικότητας του χαμόγελου σας μπορεί να βελτιώσει πάντα τα συνολικά χαρακτηριστικά του προσώπου σας; Με απλά λόγια, η αισθητική οδοντιατρική μπορεί ακόμη και να τονώσει τη διάθεση και την αυτοεκτίμησή σας!

Εάν είστε κάτοικος του Falls Church, VA, πρέπει να έχετε ερευνήσει το οδοντίατρος πέφτει εκκλησία va, που μπορεί να σας προσφέρει τις κατάλληλες επεμβάσεις αισθητικής οδοντιατρικής. Στο πρόσφατο παρελθόν, υπήρξε αύξηση των οδοντιατρικών υπηρεσιών αποκατάστασης στην περιοχή αυτή. Και ευτυχώς, υπάρχουν τώρα αρκετοί καταπληκτικοί γιατροί που είναι καλά εξοπλισμένοι για να προσφέρουν τις καλύτερες θεραπείες αισθητικής οδοντιατρικής σε όσους επιθυμούν να λάβουν θεραπεία.

Σε αυτό το άρθρο, θα μάθετε για τις διάφορες πτυχές της αισθητικής οδοντιατρικής που μπορείτε να περιμένετε από την επίσκεψή σας σε έναν οδοντίατρο στο Fall Church, VA.

1. Λεύκανση δοντιών

Οι τεχνικές λεύκανσης δοντιών βελτιώνουν την εμφάνιση και την ευεξία των δοντιών σας. Καθώς ωριμάζετε, τρώγοντας και πίνοντας διάφορα τρόφιμα και ποτά, το χρώμα των δοντιών σας ξεθωριάζει εγγενώς και δημιουργεί λεκέδες. Ορισμένες ασθένειες ή φάρμακα μπορούν επίσης να προκαλέσουν αποχρωματισμό των δοντιών. Παρόλο που ο καθαρισμός των δοντιών σας και το τακτικό βούρτσισμα είναι ευεργετικό για την οδοντική σας υγιεινή, δεν θα αποκαταστήσει τη φωτεινότητα των δοντιών σας. Τα λευκαντικά δοντιών, όπως συνταγογραφούνται από τους οδοντιάτρους, μπορούν να αποκαταστήσουν τη φυσική λευκότητα των δοντιών σας, να τα καθαρίσουν σε βάθος και να ενισχύσουν το χαμόγελό σας.

2. Dental Bonding

Είναι μια διαδικασία αισθητικής οδοντιατρικής που χρησιμοποιείται για τη διόρθωση ενός πελεκημένου, σπασμένου ή σπασμένου δοντιού. Βοηθά επίσης στη θεραπεία των αποχρωματισμένων δοντιών, των κενών μεταξύ των δοντιών, ακόμη και στη μεγέθυνση ενός δοντιού μικρότερου από τα υπόλοιπα. Το «κόλλημα» είναι κατασκευασμένο από μια σύνθετη ρητίνη που γεμίζει τις ρωγμές στο δόντι σας για να το κάνει να φαίνεται ολοκαίνουργιο. Σε αντίθεση με την κορώνα (που χρησιμοποιείται για σφραγίσματα), το σύνθετο χρώμα θα είναι ισοδύναμο με το χρώμα του δοντιού, κάνοντάς το να φαίνεται φυσικό.

3. Καπλαμάδες

Καπλαμάδες είναι λεπτές, λεπτές στρώσεις πορσελάνης/όψεων στο χρώμα των δοντιών που δένονται στα δόντια σας. Χρησιμοποιούνται για να στερεοποιήσουν και να τονώσουν τη φυσική δομή των δοντιών σας. Εάν τα δόντια σας είναι λερωμένα, ξεφλουδισμένα, σπασμένα, παραμορφωμένα ή έχουν κενά, οι όψεις μπορεί να είναι σε θέση να αποκαταστήσουν το πλαίσιο των δοντιών σας και να σας χαρίσουν το χαμόγελο των ονείρων σας. Αυτές οι οδοντικές όψεις, λεπτές σε γκοφρέτα, ανθεκτικές στους λεκέδες παρέχουν πιο φυσική εμφάνιση στα δόντια σας και είναι πιο ελκυστικές για πολλές άλλες οδοντιατρικές επεμβάσεις.

4. Οδοντιατρική γέφυρα

Οδοντιατρική γέφυρα μέσω της αισθητικής οδοντιατρικής

Αυτό μπορεί να καλύψει το κενό στο χαμόγελό σας εάν έχετε σπάσει ή λείπουν δόντια. Οι οδοντικές γέφυρες είναι στιβαρά και ανθεκτικά ψεύτικα δόντια κατασκευασμένα από μέταλλα όπως ο χρυσός ή η πορσελάνη που αναμειγνύονται με τα φυσικά σας δόντια. Ένα πελεκημένο δόντι ή δόντια μπορεί να καταλήξει να προκαλέσει δομικές αλλαγές στο στόμα και τη γνάθο, καθιστώντας πιο δύσκολο να τρώτε ή να μιλάτε σωστά. Μπορείτε να επαναφέρετε το χαμόγελο, τον τρόπο ομιλίας, την ικανότητα μάσησης και τη δομή του προσώπου σας με τη σωστή οδοντική γέφυρα.

συμπέρασμα

Έτσι, τώρα ξέρετε τι μπορείτε να περιμένετε από μια διαβούλευση αισθητικής οδοντιατρικής με οδοντιάτρους στο Falls Church, VA. Ωστόσο, φροντίστε να κάνετε κάποια έρευνα γιατί οι οδοντιατρικές διαδικασίες πρέπει να γίνονται σωστά και μόνο από έναν ειδικό οδοντίατρο, όπως και κάθε άλλη θεραπεία. Περνώντας τις κριτικές των γιατρών και των κλινικών στο διαδίκτυο, θα μπορείτε να επιλέξετε το σωστό για τον εαυτό σας σε χρόνο μηδέν.