Τι χρειάζεται για να γίνετε Κβαντικός Ενεργειακός Θεραπευτής;

Ένας πρωτοποριακός ερευνητικός τομέας που δείχνει συνεχώς κβαντικές επιδράσεις στο ανθρώπινο σώμα ονομάζεται κβαντική θεραπεία. Αυτή η μορφή θεραπείας χρησιμοποιεί διάφορες τεχνικές για την τόνωση και την εξισορρόπηση των φυσικών διεργασιών μέσω της εμπλοκής, της συνοχής και της μη τοπικότητας. Ο τελικός στόχος είναι να ενθαρρύνουμε τα κύτταρα στο σώμα μας να επουλωθούν αναπνέοντας μέσα και έξω και μιλώντας για το τι συμβαίνει μέσα μας με την οικογένεια ή τους φίλους μας.

Μερικές φορές οι άνθρωποι αναρωτιούνται τι χρειάζεται για να γίνει ένας θεραπευτής κβαντικής ενέργειας. Υπάρχουν πολλά επίπεδα στα οποία μπορεί κανείς να γίνει επαγγελματίας για αυτό το είδος θεραπείας, και όλα βρίσκονται στον χρόνο και την αφοσίωση που αφιερώνετε σε αυτό. Ακολουθούν έξι παράγοντες που πρέπει να λάβετε υπόψη εάν θέλετε να γίνετε θεραπευτής κβαντικής ενέργειας:

  • Αντίληψη συστημάτων ανθρώπου-φύσης
  • Εμπειρία σε θεραπευτικές τεχνικές και τεχνολογίες
  • Ασφάλεια και αυτοπροστασία
  • Δεξιότητες επικοινωνίας
  • Εργασιακή ηθική

Ας ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά στο τι περιλαμβάνει καθένα από αυτά τα σημεία.

1. Αντίληψη Συστημάτων Ανθρώπου-Φύσης

Είναι σημαντικό να καταλάβουμε ότι τα κβαντικά φαινόμενα είναι καλύτερα ορατά και αισθητά στο περιβάλλον μας, όχι μόνο σε πειράματα φυσικής. Εάν δεν αισθανόμαστε τον αντίκτυπο της κβαντικής θεραπείας, τότε μπορεί να είναι χρήσιμο να γίνουμε μέλος μιας οργάνωσης για επαγγελματίες κβαντικής θεραπείας.

Όταν σκεφτόμαστε και βλέπουμε τα αποτελέσματα της κβαντικής θεραπείας στο περιβάλλον μας, μπορεί να μας βοηθήσει να αναπτύξουμε μια σαφή κατανόηση του τι συμβαίνει μέσα μας, κάτι που είναι επίσης μια φυσική διαδικασία. Μπορεί να αναρωτιόμαστε γιατί βιώνουμε αυτό το συγκεκριμένο αποτέλεσμα όταν τόσα άλλα πράγματα συμβαίνουν γύρω μας εκείνη τη στιγμή. Το κλειδί είναι να αναζητήσετε τη σύνδεση μεταξύ αυτών των δύο γεγονότων.

2. Εμπειρία με θεραπευτικές τεχνικές και τεχνολογίες

Η κβαντική θεραπεία είναι μια μέθοδος για να ενθαρρύνουμε τα κύτταρα του σώματός μας να αυτοθεραπεύονται. Μπορούμε να υποστηρίξουμε τις φυσικές μας διαδικασίες μαθαίνοντας τις απαραίτητες τεχνικές και τεχνολογίες. Ακριβώς επειδή κάποιος γεννιέται με ένα χάρισμα ή έχει ειδικές ικανότητες δεν σημαίνει ότι αυτό το άτομο θα μπορεί να πραγματοποιήσει κβαντική θεραπεία. Αυτή είναι μια επίκτητη δεξιότητα που απαιτεί εξάσκηση και επανάληψη.

Μπορείτε να αρχίσετε να πειραματίζεστε με την κβαντική ενέργεια φέρνοντάς την στο σπίτι σας. Αντικείμενα όπως α κάρτα κβαντικής τεχνολογίας ή ένα μπλοκ κβαντικών συχνοτήτων μπορεί να σας μυήσει στη διαδικασία φόρτισης του σπιτιού σας με θετική ενέργεια.

4. Ασφάλεια και Αυτοπροστασία

Όταν επιδιώκουμε να κατανοήσουμε το περιβάλλον μας, πρέπει να γνωρίζουμε τα θεμέλια ασφάλειας και αυτοπροστασίας οποιασδήποτε πνευματικής πρακτικής. Είναι απαραίτητο να είμαστε ασφαλείς από οποιεσδήποτε επιβλαβείς μορφές ενέργειας που μπορεί να μας βλάψουν σε συγκεκριμένο περιβάλλον ή στο σπίτι. Αυτές οι αρνητικές μορφές ενέργειας συνήθως συνδέονται με θυμό, μίσος, ζήλια και άλλα αρνητικά συναισθήματα. Μπορούν να είναι μια μορφή ενέργειας που διατηρείται στο περιβάλλον.

5. Επικοινωνιακές δεξιότητες

Η ικανότητα επικοινωνίας με τους άλλους για το τι συμβαίνει μέσα μας είναι ένας κρίσιμος παράγοντας στην κβαντική θεραπεία γιατί μας βοηθά να κατανοήσουμε καλύτερα τον εαυτό μας από τη σκοπιά των άλλων που μπορούν να μας βοηθήσουν να ξεκαθαρίσουμε τις σκέψεις και τα συναισθήματά μας. Ως επαγγελματίες της κβαντικής θεραπείας, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τη φαντασία μας για να δούμε τι συμβαίνει μέσα μας. Μπορούμε επίσης να μιλήσουμε στους άλλους για το τι συμβαίνει μέσα μας. Αυτό απαιτεί υψηλό επίπεδο επικοινωνιακών δεξιοτήτων και βασικές γνώσεις για το πώς λειτουργεί το ανθρώπινο σώμα σε ενεργειακό επίπεδο.

6. Εργασιακή ηθική

Εργασιακή ηθική στην κβαντική θεραπεία

Είτε είστε ιδρυτής είτε μέλος ενός οργανισμού για την κβαντική θεραπεία, μπορείτε να δημιουργήσετε ή να δημιουργήσετε μια ισχυρή ομάδα με δουλεύοντας αρμονικά, να μοιράζεστε τις σκέψεις και τα συναισθήματά σας για το τι συμβαίνει μέσα μας και να επικοινωνείτε αυτές τις πληροφορίες σε άλλους. Μπορείτε να εργαστείτε ως ομάδα για να βοηθήσετε άλλους και να δημιουργήσετε ένα υποστηρικτικό, δημιουργικό περιβάλλον χωρίς αρνητικότητα.

Τελικές σκέψεις

Οι πληροφορίες και οι εμπειρίες που αναφέρονται παραπάνω είναι ένα σημείο εκκίνησης για να γίνετε θεραπευτής κβαντικής ενέργειας ή θεραπευτής-ιατρός. Η ανάπτυξη αυτής της κατανόησης θα σας βοηθήσει να δείτε και να αισθανθείτε τα αποτελέσματα της κβαντικής θεραπείας στο περιβάλλον σας, γεγονός που σας επιτρέπει να κατανοήσετε πώς μπορεί να ενεργοποιήσει το ενεργειακό σας σύστημα σε διαφορετικά επίπεδα. Όλοι αυτοί οι παράγοντες θα συμβάλουν στη διαδικασία αυτοθεραπείας σας.