10 λόγοι για τους οποίους πρέπει να το χρησιμοποιείτε στη διαφήμιση

Σε αυτήν την ψηφιακή εποχή, η διαφήμιση έχει γίνει πρόκληση για τις επιχειρήσεις λόγω του υψηλού ανταγωνισμού. Κάθε επιχείρηση αναζητά καινοτόμες ιδέες μάρκετινγκ.

Οι έμποροι σήμερα χρησιμοποιούν μάρκετινγκ βίντεο κινουμένων σχεδίων στις διαφημίσεις τους για να μεταδώσουν το μήνυμά τους αποτελεσματικά. Μετά από τεράστια επιτυχία στον κόσμο της ψυχαγωγίας, τα κινούμενα σχέδια έχουν αποκτήσει επιρροή στη διαφήμιση.

Τα βίντεο κινουμένων σχεδίων έφεραν επανάσταση στο ψηφιακό μάρκετινγκ και καθόρισαν την προ-ψηφιακή εποχή των εμπορικών κινουμένων σχεδίων.

Μάρκετινγκ κινουμένων σχεδίων: 10 λόγοι για τους οποίους πρέπει να το χρησιμοποιείτε στη διαφήμιση

Το βίντεο κινουμένων σχεδίων ήταν ένα σχετικά ακριβό εργαλείο μάρκετινγκ, αλλά έγινε οικονομικά αποδοτικό λόγω των εξελίξεων υψηλής τεχνολογίας. Σήμερα, όχι μόνο μεγάλοι οργανισμοί αλλά και μικρές εταιρείες χρησιμοποιούν επίσης βίντεο κινουμένων σχεδίων για διαφήμιση.

Η εμφάνιση των κινούμενων σχεδίων επιτρέπει στις επιχειρήσεις να βελτιώνουν τα αποτελέσματά τους φθηνότερα και γρηγορότερα. Η δύναμη μάρκετινγκ του βίντεο κινουμένων σχεδίων είναι πλέον προσβάσιμη σε κάθε εταιρεία που θέλει να βελτιώσει τη διαφήμισή της.

Φτάνει πια με αυτή την κουβέντα. Ας δούμε αυτό το blog. θα συζητήσουμε τους λόγους για τους οποίους πρέπει να επιλέξετε το μάρκετινγκ κινουμένων σχεδίων για αποτελεσματική διαφήμιση.

Είναι εξαιρετικά αποτελεσματικό στην αύξηση της προσοχής του κοινού

Οι έμποροι πιστεύουν ότι οι άνθρωποι αγοράζουν από εκείνες τις μάρκες που τους προσφέρουν ένα ιδανικό προϊόν για να λύσουν τα προβλήματά τους. Ωστόσο, υπάρχουν μερικές βασικές φάσεις πριν χρησιμοποιήσετε το βίντεο κινουμένων σχεδίων για τη διαφήμιση ενός προϊόντος στο κοινό. Δείτε πώς μπορείτε να σχεδιάσετε τη στρατηγική σας:

 • Θα πρέπει να τραβήξετε την προσοχή του κοινού
 • Στη συνέχεια, μπορείτε να προσφέρετε μια λύση στο πρόβλημά τους
 • Ως αποτέλεσμα, προσελκύετε το κοινό
 • Στη συνέχεια, μπορείτε να δείξετε πώς το προϊόν ή η υπηρεσία σας βοηθά τους πελάτες, γεγονός που δικαιολογεί την τιμή.

Οι περισσότερες εταιρείες αποτυγχάνουν στο πρώτο βήμα. Η προσοχή των πελατών είναι το πιο πολύτιμο πράγμα, αλλά το εύρος προσοχής των ανθρώπων έχει μειωθεί. Είναι δύσκολο να τραβήξεις την προσοχή των πελατών.

Ωστόσο, δεν μπορούμε να κατηγορήσουμε το κοινό για αυτό. Έτσι λειτουργεί ο εγκέφαλος κάθε ανθρώπου.

Διάφοροι περισπασμοί περιβάλλουν τους σύγχρονους πελάτες με συσκευές όπως smartphone. Χρειάζεστε ένα εργαλείο με επιρροή όπως ένα βίντεο κινουμένων σχεδίων για να βελτιώσετε τη διαφήμισή σας.

Το μάρκετινγκ βίντεο κινουμένων σχεδίων είναι ο καλύτερος τρόπος για να ξεπεράσετε την προσοχή. Να θυμάστε ότι ο στόχος σας είναι να τραβήξετε την προσοχή των πελατών και να επηρεάσετε την αγοραστική τους συμπεριφορά.

Μπορείτε να απαντήσετε σε όλα τα ερωτήματα πελατών με ένα σύντομο βίντεο

Ας υποθέσουμε ότι έρχεστε σε έναν ιστότοπο ενός οίκου λογισμικού. Θέλετε να μάθετε για τα λογισμικά και τα οφέλη του, αλλά δεν έχετε αρκετό χρόνο για να διαβάσετε όλες τις πληροφορίες στον ιστότοπο. Εδώ ένα βίντεο μπορεί να λειτουργήσει καλύτερα.

Τα βίντεο μπορούν να απλοποιήσουν τις περίπλοκες έννοιες και να τις κάνουν πιο κατανοητές από τους θεατές παρά τα δεδομένα κειμένου. Ένα βίντεο 2 λεπτών είναι ο καλύτερος τρόπος για να καλύψετε πολύτιμες πληροφορίες και να προσελκύσετε την προσοχή σε αυτές τις άξιες στιγμές.

Ένας θεατής λαμβάνει όλες τις απαντήσεις σε μόλις 120 δευτερόλεπτα και τώρα, ο πιο πιθανός χρήστης θα μεταβεί στην επόμενη φάση της διαδρομής του πελάτη.

Βελτιώνει την αναγνωρισιμότητα της επωνυμίας

Σύμφωνα με τους εμπόρους, η διαφήμιση βίντεο είναι ο πιο προτιμώμενος τρόπος που χρησιμοποιούν οι πελάτες για να βρουν την καλύτερη επωνυμία. Οι εταιρείες χρησιμοποιούν μάρκετινγκ βίντεο κινουμένων σχεδίων στο TikTok και στο Instagram για να αποκτήσουν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα έναντι των επωνυμιών που προσφέρουν το ίδιο προϊόν ή υπηρεσία.

Ενισχύστε τις πωλήσεις και τα έσοδά σας

Σύμφωνα με στατιστικά που εμφανίζονται από τον Wyzowl, τα βίντεο κινουμένων σχεδίων επηρεάζουν ολόκληρη τη διοχέτευση πωλήσεων. Π.χ., το 84% των εταιρειών το θεωρεί εργαλείο ενίσχυσης στη δημιουργία μολύβδου. Το 43% των οργανισμών βλέπει ότι η επισκεψιμότητα των κλήσεων υποστήριξης μειώνεται όταν ενσωματώνουν ένα επεξηγητικό βίντεο στον ιστότοπό τους.

Επιπλέον, η διαφήμιση βίντεο κινουμένων σχεδίων αυξάνει την απόδοση της επένδυσης. Θα ήταν συνετό να προσθέσετε ένα βίντεο κινουμένων σχεδίων για να βελτιώσετε τη στρατηγική μάρκετινγκ σας.

Αυξήστε τις πωλήσεις και τα έσοδά σας με το μάρκετινγκ κινουμένων σχεδίων

Βίντεο κινουμένων σχεδίων Το διασκεδαστικό στοιχείο προσελκύει το κοινό

Αυτά τα βίντεο περιλαμβάνουν διασκεδαστικά στοιχεία και έναν ελκυστικό τρόπο μετάδοσης του μηνύματος. Οι άνθρωποι προτιμούν την απλότητα στις διαφημίσεις και θα εξετάσουν την επωνυμία σας εάν την κατανοήσουν εύκολα.

Οι χαρακτήρες κινουμένων σχεδίων σε βίντεο σάς επιτρέπουν να εξηγήσετε την πιο σύνθετη υπηρεσία και προϊόν πιο αποτελεσματικά. Έτσι, οι χαρακτήρες του βίντεο κινουμένων σχεδίων μπορούν να κάνουν την ιδέα σας εύκολη στην αφομοίωση.

Η εταιρεία 3M σε έρευνα αποκάλυψε ότι ο ανθρώπινος εγκέφαλος κατανοεί οπτικό περιεχόμενο 60.000 φορές πιο γρήγορα από το απλό κείμενο. Ακούγεται ενδιαφέρον, έτσι δεν είναι;

Είναι φιλικό προς τον προϋπολογισμό

Μπορεί να σκέφτεστε, τι κάνει το Κόστος τρισδιάστατου κινούμενου βίντεο? Όταν οι άνθρωποι κατανοούν τα οφέλη της απόδοσης επένδυσης (ROI), αυτό το ερώτημα τίθεται στο μυαλό τους. Τα κινούμενα σχέδια είναι ένα από τα πιο οικονομικά εργαλεία και δεν χρειάζονται πολύ χρόνο για την παραγωγή τους. Επιπλέον, αυτά τα βίντεο είναι πολύ ελκυστικά, ακόμα κι αν οι χρήστες τα δημιουργούν με περιορισμένο προϋπολογισμό.

Όταν το συγκρίνουμε με βίντεο ζωντανής δράσης, υπάρχει μια σημαντική διαφορά μεταξύ τους. Αλλά δεν είναι δυνατό αν σκέφτεστε να εξοικονομήσετε τον προϋπολογισμό σας για παραγωγή βίντεο ζωντανής δράσης.

Ο λόγος είναι ότι στην παραγωγή ζωντανού βίντεο, πρέπει να προσλάβετε άτομα και να νοικιάσετε εξοπλισμό και χώρο για τη λήψη. Δεν μπορείτε να διαχειριστείτε όλα αυτά τα πράγματα μόνοι σας.

Στα βίντεο κινουμένων σχεδίων, η διαδικασία είναι εύκολη. Πρέπει να προσλάβετε ένα πρακτορείο κινουμένων σχεδίων που θα καλλιεργήσει την ιδέα σας σε ένα δημιουργικό βίντεο. Ωστόσο, μπορείτε να εξοικονομήσετε τον προϋπολογισμό σας για ενοικίαση χώρων, διακοσμητικών, ηθοποιών και εξοπλισμού.

Οι τιμές των βίντεο κινουμένων σχεδίων είναι πολύ λογικές και ευέλικτες και οι τιμές ποικίλλουν ανάλογα με το χρονοδιάγραμμα που μπορείτε να δώσετε σε ένα πρακτορείο παραγωγής, την πολυπλοκότητα των κινούμενων σχεδίων και τη διάρκεια του βίντεο.

Γιατί να χρησιμοποιείτε χαρακτήρες κινουμένων σχεδίων στη διαφήμιση;

Γιατί να χρησιμοποιείτε χαρακτήρες κινουμένων σχεδίων στη διαφήμιση;

Οι θεατές αγοράζουν το προϊόν ή την υπηρεσία σας όταν καταλαβαίνουν, αλλά πρώτα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι αισθάνονται κατανοητοί. Οι χαρακτήρες κινουμένων σχεδίων αντιπροσωπεύουν όμορφα τις ζωές των ανθρώπων.

Αυτοί οι χαρακτήρες διευκολύνουν το κοινό να συσχετιστεί με τον χαρακτήρα κινουμένων σχεδίων. Τα αποτελέσματα θα είναι πιο αποτελεσματικά εάν οι πελάτες αντιμετωπίζουν τα ίδια ζητήματα και προβλήματα στην πραγματική ζωή.

Με αυτόν τον τρόπο, οι έμποροι μπορούν να ενεργοποιήσουν την αγοραστική συμπεριφορά των θεατών πιο εύκολα. Οι άνθρωποι χρησιμοποιούν χαρακτήρες κινουμένων σχεδίων για να εξηγήσουν ακόμη και ευαίσθητα θέματα χωρίς να είναι βαρετοί. Οι χαρακτήρες κινουμένων σχεδίων βίντεο είναι πολύ αποτελεσματικοί στο να εξηγούν πιο ήπια τη σκληρή πραγματικότητα.

Έτσι, όταν οι άνθρωποι αισθάνονται συναισθηματικά δεμένοι με τον χαρακτήρα, παρακολουθούν το πλήρες βίντεο και καταλαβαίνουν γρήγορα το μήνυμά σας. Τώρα μπορείτε να τους προσελκύσετε και να επηρεάσετε την αγοραστική τους συμπεριφορά με το δικό σας επικοινωνιακή στρατηγική.

Οι άνθρωποι νιώθουν στοργή για τους χαρακτήρες κινουμένων σχεδίων. Αυτό το πλεονέκτημα των βίντεο κινουμένων σχεδίων τραβάει την προσοχή του κοινού.

Πρώτον, οι χαρακτήρες κινουμένων σχεδίων μας θυμίζουν τα ξέγνοιαστα παιδικά μας χρόνια. Ανακαλεί το παρελθόν μας, κάτι που φέρνει όμορφες αναμνήσεις. Δεύτερον, οι χαρακτήρες κινουμένων σχεδίων περιλαμβάνουν διασκεδαστικά στοιχεία και είναι ο καλύτερος τρόπος έκφρασης συναισθημάτων.

Άφθονες ευκαιρίες για προσαρμογή

Οι άνθρωποι πάντα αξιολογούν την ποιότητα των προϊόντων ή των υπηρεσιών κρίνοντας τη διαφήμιση μιας μάρκας. Τα βίντεο κινουμένων σχεδίων μπορούν να είναι ένα αποτελεσματικό εργαλείο στην επόμενη καμπάνια μάρκετινγκ. Βελτιώνει την επικοινωνία σας με τους πελάτες, το κοινό και τους υποψήφιους πελάτες.

Όλα εξαρτώνται από την ιδέα και τη φαντασία σας! Ένα καρτούν δημιουργείται πάντα σύμφωνα με την ιδέα μιας εταιρείας. Επομένως, αυτοί οι χαρακτήρες είναι πάντα μοναδικοί. Οι εμψυχωτές κάνουν ένα βίντεο από την αρχή. Επιτρέπει στους ανθρώπους να δημιουργήσουν μια εικόνα και έναν χαρακτήρα και να χτίσουν μια ιστορία με πολλούς συναρπαστικούς τρόπους.

Τα βίντεο κινουμένων σχεδίων σάς επιτρέπουν να προσαρμόσετε το βίντεο σύμφωνα με την ιδέα σας. Αυτά τα βίντεο σας βοηθούν να εξηγήσετε τα πλεονεκτήματα και τα βασικά χαρακτηριστικά. Επομένως, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το μάρκετινγκ βίντεο κινουμένων σχεδίων για να αξιοποιήσετε απεριόριστες ευκαιρίες. Έτσι, δημιουργήστε ένα βίντεο που θα έχει μακροχρόνιο αντίκτυπο στο κοινό σας.

Κάντε κάθε περίπλοκη ιδέα εύκολη με συναρπαστικά οπτικά

Ανεξάρτητα από τον οργανισμό που εκπροσωπείτε, έχετε κάποια περίπλοκα προϊόντα ή υπηρεσίες που θέλετε να προωθήσετε. Πώς τα παρουσιάζετε με ευκολονόητο τρόπο; Λάβετε βοήθεια μέσω του μάρκετινγκ βίντεο κινουμένων σχεδίων.

Η ομορφιά των βίντεο κινουμένων σχεδίων είναι ότι περιλαμβάνει μεταφορές για την απεικόνιση καταστάσεων. Οι μεταφορές βοηθούν να εξηγηθούν οι περίπλοκες έννοιες πιο αποτελεσματικά χωρίς κρυφές ιστορίες ή εικόνες.

Ίσως είναι αρκετό για τους πελάτες σας να καταλάβουν τα πάντα με μια οπτική απεικόνιση. Μπορείτε να δείξετε πώς λειτουργεί το προϊόν σας με έναν οδηγό βήμα προς βήμα.

Πού να μοιράζεστε βίντεο για μάρκετινγκ;

Πού να μοιράζεστε βίντεο για μάρκετινγκ;

Τελικά, τελειώνετε το βίντεό σας και το επόμενο βήμα είναι πού να το μοιραστείτε; Δημοσίευση σε πολλές πλατφόρμες. Μπορείτε να δημοσιεύσετε ένα δημιουργικό βίντεο κινουμένων σχεδίων σε οποιαδήποτε πλατφόρμα όπου το κοινό-στόχο σας είναι παρόν:

 • Reddit
 • YouTube
 • Ίνσταγκραμ
 • Facebook
 • Pinterest
 • Quora
 • Τικ Τοκ

Όταν δημοσιεύετε το βίντεό σας στο διαδίκτυο, περιμένετε τα εκπληκτικά αποτελέσματα. Όσο περισσότεροι άνθρωποι βλέπουν το βίντεό σας, τους αρέσει και το μοιράζονται, κάτι που θα αυξήσει την απήχησή σας στο επόμενο επίπεδο. Ο κόσμος λατρεύει τα βίντεο κινουμένων σχεδίων και θα αναδημοσιεύσει και θα αναδημοσιεύσει τα βίντεό σας.

Με λίγα λόγια

Το μάρκετινγκ βίντεο κινουμένων σχεδίων μπορεί να δημιουργήσει την εικόνα της επωνυμίας σας. Ωστόσο, δημιουργήστε ένα βίντεο υψηλής ποιότητας με συναρπαστική ιστορία και καθαρή φωνή. Εάν δεν έχετε εξειδίκευση σε κινούμενα σχέδια βίντεο, αυτές οι 10 κορυφαίες εταιρείες βίντεο επεξήγησης κινουμένων σχεδίων θα

Μπορείτε να επιτύχετε τους επιχειρηματικούς σας στόχους αναθέτοντας τη δημιουργία βίντεο σε μια επαγγελματική εταιρεία κινουμένων σχεδίων. Μια επαγγελματική ομάδα κινουμένων σχεδίων και εικονογράφοι μπορούν να δημιουργήσουν την ιδέα σας σε ένα καινοτόμο βίντεο.

Εάν δεν χρησιμοποιείτε μάρκετινγκ βίντεο κινουμένων σχεδίων, αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να το ενσωματώσετε στο πλάνο μάρκετινγκ. Οι εταιρείες χρησιμοποιούν διαφημίσεις βίντεο για να προσελκύσουν το κοινό τους. Έτσι, θα δώσει στην επωνυμία σας ανταγωνιστικό πλεονέκτημα έναντι των άλλων και θα ενισχύσει τις πωλήσεις σας.

Επιπλέον, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη διαφήμιση βίντεο για να αυξήσετε την αναγνωρισιμότητα της επωνυμίας σας και να αξιοποιήσετε τα νέα τμήματα πελατών. Σε αυτό το απαιτητικό περιβάλλον αγοράς, είναι απαραίτητο να προσελκύσουμε νέους και δυνητικούς πελάτες και να διατηρήσουμε τους υπάρχοντες πελάτες.