4 δώρα υγείας που πρέπει να κάνετε στα αγαπημένα σας πρόσωπα αυτές τις γιορτές

Ευχόμαστε όλοι οι άνθρωποι στη ζωή μας να ζήσουν απόλυτα υγιείς. Δυστυχώς, αυτό δεν είναι δυνατό, καθώς έχουμε πάντα ανθρώπους που υποφέρουν από διαφορετικές ιατρικές παθήσεις.

Ευτυχώς, είτε τα αγαπημένα σας πρόσωπα υποφέρουν από προβλήματα ύπνου, είτε προσπαθούν να παραμείνουν σε φόρμα είτε αντιμετωπίζουν οποιοδήποτε άλλο πρόβλημα, υπάρχουν πολλά δώρα που μπορείτε να τους κάνετε που θα σας βοηθήσουν να φέρετε την τόσο απαραίτητη ισορροπία στην ταραχώδη περίοδο των γιορτών και να βοηθήσετε βάζουν πρώτα τον εαυτό τους και την υγεία τους.

Λοιπόν, έχετε ένα αγαπημένο σας πρόσωπο που εργάζεται σκληρά για να μείνει στην κορυφή μιας χρόνιας πάθησης υγείας, να αναζητά ευεξία ή απλά να θέλει να διασκεδάσει; Εδώ είναι εξαιρετικά δώρα που μπορείτε να τους κάνετε αυτή τη σεζόν:

1. Βασικά προϊόντα για να βοηθήσετε στην αντιμετώπιση του διαβήτη

Μπορείτε να χαρίσετε στα αγαπημένα σας πρόσωπα πολλά απαραίτητα για να τους βοηθήσετε να αντιμετωπίσουν τον διαβήτη. Για ένα, το κόστος ινσουλίνης είναι υψηλό και το αγαπημένο σας πρόσωπο θα έχει σημαντική ανακούφιση εάν μπορείτε να ελαφρύνετε το βάρος δίνοντάς του μια δωροκάρτα από ένα μεγάλο και αξιόπιστο φαρμακείο όπου παίρνει την ινσουλίνη του.

Ένα μεγάλο κουτί Glucose Gel που χρησιμοποιείται για την αύξηση του χαμηλού σακχάρου στο αίμα είναι επίσης ένα εξαιρετικό δώρο για ένα αγαπημένο πρόσωπο με διαβήτη τύπου 1. Θυμηθείτε να αγοράσετε το Gel από μια αξιόπιστη εταιρεία. Εάν το αγαπημένο σας πρόσωπο έχει ένα προτιμώμενο ήπιο, ρωτήστε το γι ‘αυτό, ώστε να το αγοράσετε.

Τα άτομα με διαβήτη έχουν βελόνες, τζελ, δοκιμαστικές ταινίες, μετρητές, χάπια και πολλές άλλες προμήθειες. Εάν ο αγαπημένος σας έχει πολλές προμήθειες παντού, μπορείτε να του αγοράσετε μια θήκη, τσαντάκι ή ακόμα και ένα ρούχο που τον βοηθά να κρατήσει τις προμήθειες και να τις κρατήσει σε ένα μέρος.

Εάν έχετε ακούσει το αγαπημένο σας πρόσωπο να λέει ότι θα ήθελε να έχει κάποιον να τον βοηθήσει να περάσει το ταξίδι του διαβήτη, μπορείτε να βρείτε έναν προπονητή που θα του δώσει υποστήριξη και καθοδήγηση. Ο προπονητής πρέπει να είναι κάποιος που ζει επίσης με διαβήτη και μπορεί να βοηθήσει το αγαπημένο σας πρόσωπο να επιτύχει τους στόχους διαχείρισης του διαβήτη.

2. Αξεσουάρ υποστήριξης ύπνου

Υπνος

Σύμφωνα με τον συγγραφέα του «The Sleep Solution», τον Δρ. Christopher Winter, ειδικό στον ύπνο και νευρολόγο, τα προϊόντα ύπνου ενθαρρύνουν την καλή ώρα για ύπνο και την υγιεινή του ύπνου, αλλά δεν αντικαθιστούν τον ίδιο τον ύπνο. Επομένως, μην αγοράσετε το δώρο και περιμένετε από τον αγαπημένο σας να κοιμηθεί αυτόματα.

Εάν έχετε ένα αγαπημένο σας πρόσωπο που δυσκολεύεται να κοιμηθεί, υπάρχουν πολλά προϊόντα που μπορείτε να αγοράσετε για να τον βοηθήσετε να αποκτήσει λίγη ηρεμία και χαλάρωση και να έχει έναν καλό ύπνο. Μερικά από αυτά τα προϊόντα περιλαμβάνουν:

Ζυγισμένη κουβέρτα: Μια ζυγισμένη κουβέρτα παρέχει βαθιά πίεση αφής στο σώμα και επιβραδύνει το νευρικό σύστημα, κάνοντας κάποιον να αισθάνεται πιο προσγειωμένος και ασφαλής. Όταν το σώμα είναι ήρεμο, μπορείτε εύκολα να χαλαρώσετε το μυαλό, κάτι που σας βοηθά να κοιμηθείτε γρήγορα.

Δεν αρέσει σε όλους να κοιμούνται με μια βαριά κουβέρτα, οπότε για να βεβαιωθείτε ότι δεν ξοδεύετε χρήματα σε ένα δώρο που δεν χρησιμοποιείται ποτέ, ρωτήστε το αγαπημένο σας πρόσωπο αν του αρέσει μια βαριά κουβέρτα.

Μηχάνημα ήχου: Μια μελέτη που δημοσιεύτηκε στο Sleep Medicine το 2021 έδειξε ότι τα άτομα που χρησιμοποίησαν α μηχάνημα λευκού θορύβου ξυπνούσε λιγότερο συχνά, αποκοιμήθηκε πιο γρήγορα και ανέφερε καλύτερη ποιότητα ύπνου.

Για ένα αγαπημένο πρόσωπο που παραπονιέται για βαριά κίνηση που τον κρατά ξύπνιο τη νύχτα, θορυβώδεις γείτονες ή άλλους λανθασμένους θορύβους, ένα μηχάνημα θορύβου είναι ένα εξαιρετικό δώρο που προάγει τον ύπνο που μπορείτε να το πάρετε.

Ξυπνητήρι ανατολής: Αυτό το ρολόι εκπέμπει τεχνητό φως που βοηθά ένα άτομο να ξυπνήσει. Τα άτομα που χρησιμοποιούν ξυπνητήρι ανατολής έχει αποδειχθεί ότι έχουν αυξημένη εγρήγορση και βελτιωμένη γνωστική και σωματική απόδοση.

Εκτός από αυτά τα δώρα, άλλα εξαιρετικά δώρα που βοηθούν τον ύπνο σας περιλαμβάνουν: έναν ιχνηλάτη ύπνου, εφαρμογή διαλογισμού, μεταξωτά σεντόνια και πολλά άλλα.

3. Τεστ DNA

Οι ειδικοί ονομάζουν αυτό το απόλυτο προσωπικό δώρο, καθώς το τεστ δίνει τη δυνατότητα στο αγαπημένο πρόσωπο να γνωρίζει τη γενετική του σύνθεση, η οποία είναι μοναδική και ειδική για εκείνους.

Όταν κάνετε δώρο σε φίλο ή συγγενή σας ένα τεστ DNA, τους δίνετε το δώρο της γνώσης καθώς μέσω του τεστ, τους βοηθάτε να ανακαλύψουν τις διάφορες γενετικές παραλλαγές που φέρουν, κάτι που τους επιτρέπει να ελέγχουν καλύτερα τη ζωή τους.

Μέσω του τεστ DNA, τα αγαπημένα σας πρόσωπα θα κατανοήσουν καλύτερα τον εαυτό τους σχετικά με τον αθλητισμό, τη διατροφή, την ομορφιά και άλλες πτυχές της ζωής τους. Μέσω της γνώσης που αποκτούν, μπορούν να βρουν έναν μοναδικό δρόμο που τους βοηθά να είναι υγιείς και ευημερούντες.

Ενώ πολλές εταιρείες προσφέρουν τεστ DNA ως δώρα, ένα από τα καλύτερα που μπορείτε να αγοράσετε είναι το JGift από JScreen.

Μπορείτε να αγοράσετε The ReproGEN JGift ($149), CancerGEN JGift ($199) ή ReproGEN + CancerGEN Combo JGift ($299). Όλα εξαρτώνται από τις ανάγκες του αγαπημένου σας προσώπου.

Το δώρο ReproGen βοηθά τον αγαπημένο σας να δοκιμάσει για δρεπανοκυτταρική αναιμία, Tay-Sachs, κυστική ίνωση και εκατοντάδες άλλες ασθένειες, ενώ το δώρο CancerGen βοηθά στη δοκιμή γονιδίων που είναι ευαίσθητα στον καρκίνο. Μπορείτε να κάνετε εξετάσεις για διάφορους καρκίνους όπως ωοθηκών, μαστού, παχέος εντέρου, προστάτη και πολλούς άλλους.

Τα συνδυαστικά τεστ δώρου τόσο για ασθένειες όσο και για καρκίνους.

Αφού λάβετε το JGift, το αγαπημένο σας πρόσωπο χρειάζεται μόνο να ζητήσει δοκιμή εισάγοντας τον κωδικό κουπονιού JGift στον ιστότοπο JScreen και η JScreen του στέλνει το κιτ δοκιμής.

Η πραγματοποίηση ενός τεστ DNA είναι απλή — ο παραλήπτης παίρνει ένα δείγμα από το σάλιο του και το στέλνει στο JScreen. Οι τεχνικοί της JScreen ελέγχουν το σάλιο και στη συνέχεια τα αποτελέσματα παρέχονται από τους αδειοδοτημένους γενετικούς συμβούλους της JScreen.

Οι σύμβουλοι παρακολουθούν το αγαπημένο σας πρόσωπο μέσα από τα αποτελέσματα και τους εξηγούν τη σημασία τους.

Από τα αποτελέσματα, τα αγαπημένα σας πρόσωπα μπορούν να καταλάβουν εάν έχουν τα γονίδια που τους προδιαθέτουν σε διάφορες καταστάσεις, τα οποία είναι χρήσιμα για να τους βοηθήσουν να λάβουν μέτρα για να αποτρέψουν την εμφάνιση των καταστάσεων στο μέλλον.

Για παράδειγμα, εάν έχουν ένα γονίδιο που τους προδιαθέτει για καρκίνο των ωοθηκών, μπορούν να κάνουν τακτικά τεστ για καρκίνο, ώστε να μπορούν να εντοπίσουν τον καρκίνο στα αρχικά στάδια και να τον ελέγξουν.

4. Συνδρομή στο γυμναστήριο

Εάν το αγαπημένο σας πρόσωπο πάσχει από παχυσαρκία, υψηλή αρτηριακή πίεση ή διαβήτη ή λατρεύει τη γυμναστική, μπορείτε να του πάρετε ένα δώρο μέλος στο γυμναστήριο.

Κατά τη λήψη της συνδρομής, βεβαιωθείτε ότι το γυμναστήριο είναι κοντά στο σπίτι τους. Θα πρέπει επίσης να έχει έναν αφοσιωμένο εκπαιδευτή που θα τους ενθαρρύνει και θα τους καθοδηγεί στην εκπαίδευση.

Για να κάνετε το δώρο εντυπωσιακό, αποκτήστε συνδρομή στο γυμναστήριο τουλάχιστον ενός έτους.