4 Συμβουλές για να τραβήξετε εκπληκτικές φωτογραφίες προϊόντων ρούχων

Από όλες τις επιχειρήσεις στη βιομηχανία της μόδας, μόνο γύρω Το 47% εξ αυτών καταφέρνουν να κολλήσουν μετά από τέσσερα χρόνια λειτουργίας. Υπάρχουν πολλοί λόγοι που δεν πάνε πουθενά.

Ένα από αυτά είναι οι κακές φωτογραφίες προϊόντων. Κανείς δεν θα αγοράσει ρούχα από τον ιστότοπό σας αν φαίνεται ότι τα τραβήξατε φωτογραφίες με τη φωτογραφική μηχανή σας. Θα βρουν την επιχείρησή σας πρόχειρη στην καλύτερη περίπτωση.

Τα καλά νέα είναι ότι το να γίνεις καλύτερος στη φωτογραφία προϊόντων ρούχων δεν είναι πολύ δύσκολο. Με τα κατάλληλα εργαλεία και την τεχνογνωσία, θα προσελκύετε νέους πελάτες δεξιά και αριστερά.

Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να ξεκινήσετε. Ρίξτε μια ματιά σε αυτόν τον οδηγό για να μάθετε πώς να μεταφέρετε τις φωτογραφίες των προϊόντων ρούχων σας στο επόμενο επίπεδο.

1. Αποφασίστε για μια μέθοδο εμφάνισης

Το πρώτο βήμα για να γίνετε καλύτεροι στις φωτογραφίες ηλεκτρονικού εμπορίου ρούχων είναι η επιλογή μιας μεθόδου προβολής.

Πολλοί πελάτες συνοφρυώνονται βλέποντας επίπεδες φωτογραφίες προϊόντων επειδή δεν φαίνεται πολύ επαγγελματικό. Οι πελάτες θέλουν να είναι σε θέση να οπτικοποιούν τον εαυτό τους φορώντας τα προϊόντα σας.

Γι’ αυτό θα έπρεπε κάντε κλικ για υπηρεσίες μανεκέν φαντασμάτων. Θα παρέχει μια ρεαλιστική προσδοκία για το πώς φαίνονται τα ρούχα σας χωρίς να χρειάζεται να ξοδέψετε χρήματα για να προσλάβετε μοντέλα.

Φυσικά, αν έχετε κάποια επιπλέον χρήματα και θέλετε να εμπλακείτε με μοντέλα, μπορείτε. Κάνοντάς το αυτό, μπορεί να εισχωρήσει κάποια προσωπικότητα στην επωνυμία σας.

2. Πάρτε τον εξοπλισμό σας

Τώρα που ξέρετε πώς θέλετε να εμφανίσετε τα ρούχα σας, ήρθε η ώρα να συναρμολογήσετε τον εξοπλισμό σας για να τραβήξετε τις φωτογραφίες σας.

Το smartphone σας θα λειτουργεί ως κάμερα, αλλά αν έχετε χώρο στον προϋπολογισμό σας, δεν υπάρχει υποκατάστατο για ένα επαγγελματικό.

Συνιστούμε επίσης να σηκώσετε ένα τρίποδο. Εάν κρατάτε την κάμερα στο χέρι σας, μπορεί να έχετε κάποιο ανεπιθύμητο κούνημα.

Η ύπαρξη του κατάλληλου εξοπλισμού φωτισμού είναι επίσης σημαντική. Εάν δεν έχετε πολύ φυσικό φως για να εργαστείτε, θα χρειαστεί να αγοράσετε ένα κιτ. Είναι επίσης απαραίτητο να έχετε ένα κιτ σκηνικού στούντιο.

3. Προετοιμάστε τα προϊόντα σας

Το επόμενο βήμα είναι η προετοιμασία των προϊόντων σας για τη φωτογραφική τους λειτουργία. Το τελευταίο πράγμα που θέλετε είναι να βάλετε ένα σωρό φωτογραφίες με τσαλακωμένα ρούχα στον ιστότοπό σας. Επενδύστε σε ένα καλό σίδερο.

Φροντίστε να κουμπώνετε ομοιόμορφα τα πουκάμισά σας. Εάν τα ρούχα σας έχουν φούντες οποιουδήποτε είδους, διαμορφώστε τα όσο πιο τακτοποιημένα γίνεται και μην ξεχάσετε να ελέγξετε τα ρούχα σας για λεκέδες.

4. Τραβήξτε τις φωτογραφίες σας

Θα πρέπει να είστε έτοιμοι να αρχίσετε να τραβάτε φωτογραφίες των προϊόντων σας. Τοποθετήστε την κάμερά σας στο τρίποδο και βεβαιωθείτε ότι το μοντέλο ή το μανεκέν σας βρίσκεται στο κέντρο του κάδρου πριν τραβήξετε την πρώτη σας φωτογραφία.

Τραβήξτε μερικές λεπτομερείς λήψεις με τη λειτουργία ζουμ της φωτογραφικής σας μηχανής. Εάν τα ρούχα είναι πολύ μεγάλα για το μοντέλο σας, χρησιμοποιήστε καρφίτσες για να κάνετε προσαρμογές.

Συμβουλές φωτογραφίας προϊόντων ένδυσης για να ζήσετε

Όπως μπορείτε να δείτε, υπάρχουν πολλά που πηγαίνουν στη φωτογραφία προϊόντων ένδυσης. Οι πελάτες δεν πρόκειται να ανταποκριθούν καλά στο να τοποθετήσουν επίπεδες φωτογραφίες που τραβήξατε με το τηλέφωνό σας.

Δώστε στα προϊόντα σας κάποια διάσταση βάζοντάς τα σε μανεκέν και μοντέλα. Πρέπει επίσης να επενδύσετε στον κατάλληλο εξοπλισμό για τη δουλειά.

Για περισσότερες συμβουλές που θα βοηθήσουν το κατάστημα ρούχων σας να ανθίσει, ανατρέξτε στα επαγγελματικά μας άρθρα.