5 πιο συνηθισμένες αιτίες σφαλμάτων υπολογιστή

Μερικές φορές φαίνεται ότι η τεχνολογία μας απογοητεύει όταν βασιζόμαστε περισσότερο σε αυτήν. Μπορεί να μην υπάρχει τίποτα ασυνήθιστο σε αυτό. Αλλά φαίνεται να ισχύει, αλλά υπάρχουν πολύ πιο ενοχλητικά αποτελέσματα από την περικοπή σφαλμάτων υπολογιστή, ειδικά σε δύσκολες στιγμές. Αντί να φωνάζετε στο IT και να χτυπάτε το πληκτρολόγιο με απογοήτευση, ρίξτε μια ματιά σε αυτές τις πέντε πιο κοινές αιτίες εγκλήματος στον υπολογιστή από την Blue Chip και ελπίζουμε μια γρήγορη λύση. Εάν δεν το κάνουν, μπορεί να χρειαστείτε κάποια βοήθεια από τους ειδικούς σας. Σε περίπτωση που χρειαστεί να ανανεώσετε την πολιτική τοπικής ομάδας ή αντιμετωπίζετε κάποιο πρόβλημα με τις ρυθμίσεις πολιτικής ομάδας, θα πρέπει να δοκιμάσετε gpupdate force εντολή.

Ανεπιθύμητο λογισμικό

Το ανεπιθύμητο λογισμικό είναι μια κύρια αιτία σφαλμάτων υπολογιστή. Γενικά, το ανεπιθύμητο λογισμικό έχει τη μορφή κακόβουλου λογισμικού με το οποίο κατανοούμε τα μολυσματικά και τα σκουλήκια υπολογιστών, τους δούρειους ίππους, το rootkit, το λογισμικό υποκλοπής spyware, τα adware και άλλα είδη κακόβουλου λογισμικού.

Ανεπιθύμητο λογισμικό εγκαταστάθηκε στον υπολογιστή με διάφορους τρόπους. Μπορεί να εμφανίζει συνημμένα μετάδοσης, ειδικά γραμμές zip και exe. Γινόταν λήψη εν αγνοία μας όταν επισκεπτόμαστε ορισμένους ιστότοπους. Αυτή είναι η βόλτα μου ενάντια στο λογισμικό που φαίνεται να έχει διαρρεύσει και το οποίο αποφασίζουμε να εγκαταστήσουμε. Να προκύψει ως συγκεκριμένη επίθεση στα τρωτά σημεία του λειτουργικού συστήματος ή του λογισμικού cybersurfer που είναι εγκατεστημένο στον υπολογιστή μας. Αν πάρεις ένα 0x0 0x0 σφάλμα κατά τη χρήση του υπολογιστή σας και, στη συνέχεια, βουτήξτε σε αυτόν τον σύνδεσμο

Υπερθέρμανση

Οι φορητοί υπολογιστές έχουν έναν μικρό ανεμιστήρα που διατηρεί τα ηλεκτρονικά εξαρτήματα δροσερά. Ή τουλάχιστον κάτω από τις κρίσιμες θερμοκρασίες όπου μπορεί να καταστραφούν. Σε σπάνιες περιπτώσεις, ο εθισμένος θα αποτύχει να θερμάνει τον υπολογιστή, και όταν το κάνει. Υπάρχει μια συσκευή ασφαλείας που θα τερματίσει ανεξέλεγκτα τα σφάλματα του υπολογιστή.

Ο εθισμένος αντλεί δροσερό αέρα μέσω ενός αεραγωγού που τροφοδοτείται με μια λάσπη αέρα. Περιστασιακά η είσοδος αέρα ή/και η λάσπη μπορεί να παγώσει με σκόνη και υπολείμματα ή στην περίπτωση προφυλακτήρων. Η είσοδος αέρα μπορεί να έχει μπλοκαριστεί από ένα φυσικό αντικείμενο. Μπορεί να έχει το ίδιο αποτέλεσμα με έναν αποτυχημένο εξαρτημένο. Ο υπολογιστής υπερθερμαίνεται και κλείνει. Πιθανότατα θα χάσετε τυχόν μη αποθηκευμένα δεδομένα όταν συμβεί αυτό.

Ελλειπης ΜΝΗΜΗ

Μερικές φορές ο υπολογιστής μπορεί να εξαντληθεί από εσωτερική μνήμη ή μνήμη RAM, ειδικά όταν εκτελούνται ορισμένες εφαρμογές μνήμης. Μπορεί να έχει διαφορετικά αποτελέσματα. Η εφαρμογή μπορεί απλώς να γίνει ασταθής ή ένα σφάλμα μπορεί να προκαλέσει διακοπή της επικοινωνίας.

Ο υπολογιστής μπορεί να παραλύσει σχεδόν, ο υπολογιστής μπορεί να τερματιστεί ή να επανεκκινηθεί αυτόματα ή μπορεί απλώς να γίνει ασταθής. Μερικές φορές η κατάσταση μπορεί να αποκατασταθεί με τη διακοπή της λειτουργίας. Αλλά τις περισσότερες φορές δεν ανταποκρινόταν να το κάνω με τον κανονικό τρόπο. Και αυτό γίνεται χρησιμοποιώντας τα κουμπιά Ctrl, Alt και Del.

Αποτυχία ενημέρωσης λειτουργικού συστήματος και εφαρμογών

Η εγκατάσταση ενημερώσεων συστήματος μπορεί να είναι σχετικά κουραστική, ειδικά. Όταν βλέπετε ότι η γραμμή σας μπορεί να έχει επιβάρυνση 30 ενημερώσεων των Windows. Ωστόσο, η αποτυχία να το κάνει μπορεί να οδηγήσει σε ένα ευρύ φάσμα υποκείμενων ζητημάτων που κυμαίνονται από ευπάθειες ασφαλείας έως αποτυχίες εφαρμογών. Η αποτυχία εκσυγχρονισμού της φόρτωσης και της εκτέλεσης λογισμικού προστασίας από ιούς και βάσεων δεδομένων μπορεί επίσης να θέσει τους υπολογιστές σε κίνδυνο για τους τύπους προβλημάτων που περιγράψαμε. Εάν έχετε την τάση να διατηρείτε τον υπολογιστή σας σε λειτουργία 24/7. Χρειάζεται να το επανεκκινήσετε περιστασιακά και να βεβαιωθείτε ότι τα συστήματα είναι σε λειτουργία.