5 Συστάσεις για Χώρους Συνεργασίας στην Τζακάρτα

Κουραστήκατε να εργάζεστε από το σπίτι ή το διαμέρισμα κατά τη διάρκεια της πανδημίας; Προσπαθήστε να εργάζεστε από έναν χώρο εργασίας κάθε τόσο. Ο χώρος εργασίας είναι ένας χώρος που νοικιάζεται για άτομα που θέλουν να εργαστούν. Παρακάτω είναι μερικές συστάσεις για χώρους συνεργασίας στην Τζακάρτα που αξίζει να δοκιμάσετε. Διαβάστε μέχρι το τέλος για να πάρετε τις πλήρεις πληροφορίες.

Προτεινόμενος χώρος εργασίας στην Τζακάρτα

Cohive

Αρχικά, το Cohive είχε το όνομα Cocowork Τζακάρτα. Στη συνέχεια, το όνομα άλλαξε το 2018. Υπάρχουν δύο τύποι δωματίων που παρέχονται εδώ: ιδιωτικός χώρος και κοινόχρηστος χώρος. Ο ιδιωτικός χώρος είναι πιο κατάλληλος για όσους θέλουν να εργαστούν μόνοι τους με ηρεμία. Εν τω μεταξύ, η κοινή χρήση χώρου είναι πιο κατάλληλη για όσους θέλουν να συνεργαστούν με άλλους επισκέπτες.

Επί του παρόντος, η Cohive έχει ήδη αρκετές τοποθεσίες στην Τζακάρτα, όπως στις περιοχές Sudirman, Kuningan, SCBD, Kemang και Setiabudi. Απλώς επιλέξτε αυτό που είναι πιο κοντά στον τόπο διαμονής σας.

GoWork

Οι χώροι εργασίας στο GoWork ενοικιάζονται για οποιαδήποτε διάρκεια ανάλογα με τις ανάγκες των επισκεπτών. Υπάρχουν επιλογές για μηνιαίες, ημερήσιες ή και ετήσιες ενοικιάσεις. Όχι μόνο ενοικιάζεται από ιδιώτες, αλλά το GoWork μπορεί επίσης να ενοικιαστεί από πολλές startup εταιρείες.

Το GoWork προσφέρει πολυτελείς εσωτερικούς χώρους με σχετικά ολοκληρωμένες εγκαταστάσεις. Ακόμη και ένα ειδικό γραφείο είναι διαθέσιμο εδώ, το οποίο επιτρέπει στους χρήστες να χρησιμοποιούν το ίδιο γραφείο κάθε φορά που το επισκέπτονται.

Soma Co-Working Cafe

Θέλετε να νοικιάσετε έναν χώρο εργασίας αλλά φοβάστε ότι θα είναι ακριβό; Το Soma Co-Working Cafe παρέχει έναν χώρο εργασίας που μπορεί να ενοικιαστεί για 90.000 IDR την ημέρα. Εάν νοικιάσετε για ένα μήνα, η τιμή θα είναι πολύ χαμηλότερη, μόνο 1 εκατομμύριο IDR ή ισοδύναμο με 30.000 IDR την ημέρα. Ενώ η τιμή είναι προσιτή, οι επισκέπτες θα λάβουν επίσης δωρεάν καφέ. Δεν είναι περίεργο που αυτός ο χώρος εργασίας, που βρίσκεται στο Kebon Sirih, είναι ο αγαπημένος όλων.

Καφές ταξιδιού

Εάν θέλετε να εργαστείτε σε μια πιο χαλαρή ατμόσφαιρα, μια καφετέρια που παρέχει χώρο εργασίας μπορεί να είναι μια επιλογή. Επί του παρόντος, υπάρχουν πολλά καφέ στην Τζακάρτα που είναι άνετα για εργασία από απόσταση. Ένα από αυτά είναι το Journey Coffee που βρίσκεται στο Tebet.

Αυτό το καφέ προσφέρει ποικιλία από καφέ, ποτά χωρίς καφέ, διάφορα σνακ, ακόμη και τοπικό ινδονησιακό φαγητό όπως τηγανητό ρύζι. Εδώ, οι επισκέπτες μπορούν να επιλέξουν δύο διαφορετικά μέρη για να εργαστούν. Στον 1ο όροφο, υπάρχει ένα κλιματιζόμενο δωμάτιο που περιλαμβάνει χώρο για μη καπνιστές. Αν θέλετε να καπνίσετε, μπορείτε να επιλέξετε την τοποθεσία στην ταράτσα.

Σύσκεψη

Η τελευταία σύσταση από τη Νότια Τζακάρτα είναι το Conclave. Αυτό το μέρος είναι πραγματικά ήδη δημοφιλές στους κατοίκους της Τζακάρτα. Το Conclave προσφέρει μια ήρεμη και ευνοϊκή ατμόσφαιρα. Με αυτόν τον τρόπο, οι επισκέπτες μπορούν να είναι πιο παραγωγικοί για να ολοκληρώσουν την εργασία τους.

Εκτός από τα μέρη που προτείνονται παραπάνω, η Τζακάρτα έχει επίσης πολλούς άλλους χώρους συνεργασίας. Μη διστάσετε να δοκιμάσετε να εργαστείτε σε έναν χώρο εργασίας και να νιώσετε την εμπειρία.