6 ενδείξεις ότι το Lip Filler μπορεί να είναι κατάλληλο για εσάς

Ευχηθήκατε ποτέ να μπορούσατε να οδηγήσετε τους άλλους να πιστέψουν ότι είστε νεότεροι από εσάς; Αν απαντήσατε ναι, είστε σε καλή παρέα. Το 2019, η Αμερικανική Εταιρεία Πλαστικών Χειρουργών ανέφερε ότι πραγματοποιήθηκαν περίπου 6.000 λίφτινγκ στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Η ανάπτυξη της τεχνολογίας κατέστησε επίσης δυνατή τη βελτίωση της εμφάνισής του χωρίς να υποβληθεί σε επεμβατική χειρουργική επέμβαση, όπως η διαδικασία πλήρωσης χειλιών.

Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε εάν τα χειλικά πλήρωσης είναι κατάλληλα για εσάς και αν μπορείτε να μετράτε τον εαυτό σας ανάμεσα σε άλλους που τα έχουν πάρει.

Πρέπει να πάρετε fillers χειλιών;

Η ενίσχυση των χειλιών με δερματικά fillers, συχνά κατασκευασμένα από υαλουρονικό οξύ, είναι συνηθισμένη στις μέρες μας. Αυτό το υλικό είναι ένα φυσικό λιπαντικό και μαξιλάρι για τις αρθρώσεις σας και άλλους ιστούς. Το υαλουρονικό οξύ είναι το κύριο συστατικό σε δημοφιλή υλικά πλήρωσης ιστών όπως το Juvederm και το Restylane. Μπορεί να γίνει ένεση στα χείλη για να φαίνονται πιο γεμάτα και νεανικά.

Η ευκολία μιας μη επεμβατικής καλλυντικής θεραπείας όπως το πλήρωση χειλιών και ο σύντομος χρόνος αποκατάστασης συνέβαλαν στην αύξηση της δημοτικότητάς του. Υπολογίζεται ότι πάνω από 30.000 στην Αυστραλία έκαναν αυξητική χείλη. Έτσι, αν θέλετε να έχετε δερματικό και πληρωτικό χειλιών στη Μελβούρνηθα έχετε πολλές επιλογές για να διαλέξετε.

1. Θέλετε να καθυστερήσετε τα σημάδια της γήρανσης των χειλιών

Το κολλαγόνο των χειλιών και η φυσική σύνθεση του υαλουρονικού οξέος του σώματος υποβαθμίζονται με την ηλικία, κάνοντας τα χείλη να φαίνονται πιο ξηρά και λιγότερο σαρκώδη. Το αποτέλεσμα είναι μια πιο επίπεδη εμφάνιση και πιο έντονες γραμμές στα χείλη σας. Οι κακές συνήθειες ενός ατόμου, όπως το κάπνισμα, μπορούν επίσης να επιταχύνουν τη διαδικασία γήρανσης του δέρματος.

Αλλά υπάρχουν καλά νέα: υπάρχουν μέθοδοι για να το αντιμετωπίσετε. Το Lip filler είναι μια τέτοια επιλογή. Αυτή η διαδικασία μπορεί να κάνει θαύματα για τις γυναίκες γύρω στα πενήντα και μετά που αρχίζουν να εμφανίζουν τα ενδεικτικά συμπτώματα της γήρανσης.

Με λίγα λόγια, αυτή η θεραπεία θα κάνει τις ρυτίδες και τις λεπτές γραμμές σας λιγότερο αισθητές. Μια ευρεία ποικιλία πληρωτικών χειλιών είναι διαθέσιμη, από διακριτικά έως εντυπωσιακά, για να καλύψει τις συγκεκριμένες απαιτήσεις και προτιμήσεις σας.

2. Θέλετε να διορθώσετε την ασυμμετρία των χειλιών σας

Αν τα χείλη σας δεν είναι απόλυτα συμμετρικά, δεν πειράζει. Οι ανωμαλίες των χειλιών συχνά υποτιμώνται. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο θα διαφύγει την προσοχή σας εκτός αν του δώσετε λίγο περισσότερο χρόνο και εστίαση ή αν το επισημάνει κάποιος άλλος. Αλλά ακόμη και τα ελαφρώς υπερμεγέθη χείλη μπορεί να είναι πηγή σημαντικής ανασφάλειας.

Το καλό είναι αν η διαφορά στο ύψος των χειλιών είναι αποτέλεσμα ατυχήματος ή η φυσική σας γενετική, η θεραπεία με πλήρωση χειλιών μπορεί να σας βοηθήσει να επιτύχετε συμμετρία. Αυτή είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για εσάς να επιτύχετε πιο φυσικές αναλογίες χειλιών.

Η διαδικασία μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για να μειώσει την εμφάνιση ουλών στα χείλη μετά από ένα ατύχημα. Λάβετε υπόψη, ωστόσο, ότι μπορεί να χρειαστείτε περισσότερες από μία επισκέψεις στον εγχυτήρα σας προτού δείτε οποιεσδήποτε αλλαγές. Αυτό συμβαίνει επειδή είναι προτιμότερο να παρέχονται ενέσεις σε διαιρεμένες δόσεις κατά τη διάρκεια πολλών επισκέψεων και όχι όλες ταυτόχρονα.

3. Επιθυμείτε περισσότερο ορισμό στο σχήμα των χειλιών σας

χείλια

Ας προσποιηθούμε ότι η συμμετρία των χειλιών σας είναι καλή. Ωστόσο, ανήκετε στην άλλη ομάδα ανθρώπων που παρατηρούν πρόβλημα με τα χείλη τους: σε αυτούς με λιγότερο ευδιάκριτη μορφή χειλιών.

Συχνά, ένα αδύναμο τόξο του Έρως φταίει για ένα υποκαθορισμένο σχήμα χειλιών που προκύπτει από την ατομική μορφή των χειλιών, ειδικά για το πρόσωπο. Το τόξο του Έρως είναι ο όρος που χρησιμοποιείται για τα δύο σημεία στο κέντρο του άνω χείλους σας.

Το ανεπαρκές περίγραμμα των χειλιών μπορεί να προκαλέσει την εξαφάνιση του περιγράμματος των χειλιών στο δέρμα του προσώπου. Για το λόγο αυτό, συνιστάται να κάνετε μια επέμβαση πλήρωσης χειλιών. Τα πληρωτικά χειλιών θα σας βοηθήσουν να καθορίσετε το τόξο του Έρωτα και θα αναδείξετε την πληρότητα των χειλιών σας ενισχύοντας τη φυσική γραμμή των χειλιών.

4. Θέλετε να βελτιώσετε την εμφάνισή σας

Μπορείτε να έχετε γέμιση χειλιών για να νιώσετε καλύτερα με τον εαυτό σας. Δεδομένου ότι τα fillers χειλιών μπορούν να ενισχύσουν την εμφάνιση της πληρότητας των χειλιών, αυτό θα σας βοηθήσει να νιώσετε και να φαίνεστε χρόνια νεότεροι.

Δεν είναι απαραίτητο να τονίζετε πώς θα μπορούσατε να φαίνεστε στους άλλους. Αυτό συμβαίνει επειδή τα πληρωτικά χειλιών μπορεί να είναι προσαρμοσμένα στη μοναδική ανατομία, τις αισθητικές προτιμήσεις και τους θεραπευτικούς στόχους κάθε ασθενούς. Οι γιατροί σας θα σας βοηθήσουν να επιλέξετε ένα ζευγάρι χείλη που ταιριάζουν καλά με τα χαρακτηριστικά σας.

Επιπλέον, τα γέμιση χειλιών μπορούν να βοηθήσουν τα χείλη σας να φαίνονται πιο γεμάτα και υγιή. Τα πιο δημοφιλή ενέσιμα πληρωτικά χειλιών χρησιμοποιούν υαλουρονικό οξύ, μια χημική ουσία που υπάρχει ήδη στο σώμα. Το υαλουρονικό οξύ έχει υψηλή συγγένεια με το νερό, έτσι τραβάει την υγρασία στα χείλη σας, δίνοντάς τους μια πιο σαρκώδη, πιο υγιή εμφάνιση.

5. Δεν χρειάζεται ανάκτηση

Τα fillers χειλιών, σε αντίθεση με πολλές άλλες επεμβάσεις αυξητικής προσώπου, χρειάζονται ελάχιστη συντήρηση και γρήγορη αποκατάσταση. Οι ασθενείς με πλήρωση χειλιών μπορούν να κάνουν τις κανονικές τους συνήθειες αμέσως μετά. Επιπλέον, αυτή η τεχνική έχει αμελητέα έως καθόλου γνωστά αρνητικά αποτελέσματα. Στην πραγματικότητα, το υαλουρονικό οξύ έχει εξαιρετικά χαμηλές περιπτώσεις ανεπιθύμητων ενεργειών. Αυτό συμβαίνει γιατί το ανθρώπινο σώμα παράγει και αυτό το στοιχείο.

Ένας γιατρός μπορεί αρχικά να παρέχει μια μικρή ποσότητα πληρωτικού μέσω ένεσης στο χέρι του ασθενούς για να ελέγξει για αλλεργικές αντιδράσεις.

6. Παρέχει μακροχρόνια αποτελέσματα

Τα αποτελέσματα των ενέσεων πλήρωσης χειλιών είναι ορατά αμέσως και διαρκούν έως και εννέα μήνες. Εάν κάνετε επαναλαμβανόμενες θεραπείες, τα αποτελέσματα θα παραμείνουν πολύ περισσότερο. Η απόκτηση του απαιτούμενου βαθμού παχυσαρκίας μπορεί να πάρει κάποιο χρόνο, γι’ αυτό να είστε υπομονετικοί. Αλλά δεν θα υπάρχει πόνος ή ταλαιπωρία από την αλλαγή του μεγέθους ενός εμφυτεύματος, κάτι που είναι θετικό.

Επίσης, τα αποτελέσματα των πληρωτικών χειλιών μπορούν να αναιρεθούν ανά πάσα στιγμή. Αυτό σημαίνει ότι αν κουραστείτε ποτέ από τα χείλη σας ή αν δοκιμάσατε κάτι νέο την τελευταία φορά, μπορείτε εύκολα να επιστρέψετε στο αρχικό σας σετ. Η διαδικασία μπορεί να επιτευχθεί με την εξάλειψη υαλουρονιδάση, ένα ένζυμο υπεύθυνο για τη διάσπαση του υαλουρονικού οξέος. Είναι μια απλή διαδικασία και μπορεί να εισαχθεί περισσότερο υλικό πλήρωσης εάν είναι απαραίτητο.

Αποκτήστε το Plump

Το να κάνετε μια προσπάθεια να βελτιώσετε την εμφάνισή σας και τη γενική σας ευεξία έχει αποδειχθεί ότι ενισχύει την αυτοπεποίθηση. Επομένως, εάν σκοπεύετε ποτέ να λάβετε επαγγελματική βοήθεια για τη βελτίωση της εμφάνισής σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις παραπάνω λεπτομέρειες σχετικά με τα γέμιση χειλιών ως σημείο εκκίνησης για τη νέα σας εμφάνιση.