7 ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ κόλπα για το Red Dead Redemption 2!

Ένα από τα πιο εκπληκτικά βιντεοπαιχνίδια ανοιχτού κόσμου που δημιουργήθηκαν ποτέ είναι το Red Dead Redemption 2. Άλλες δραστηριότητες είναι διαθέσιμες στο παιχνίδι, όπως side quests, κυνήγι ζώων και ληστείες τραπεζών. Ως αποτέλεσμα, το Red Dead Redemption 2 φαίνεται περιστασιακά ακαταμάχητο.

7 ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ κόλπα για το Red Dead Redemption 2!

Δυσκολεύεστε να προσανατολιστείτε στο Red Dead Redemption 2; Συνεχίστε να διαβάζετε για μερικές χρήσιμες συμβουλές και γρήγορους τρόπους για να προχωρήσετε. Εκτός από αυτό, μπορείτε επίσης να τηρείτε rdr2 απατεώνες.

Κορυφαία κόλπα για αυτό το παιχνίδι

Για να εκτιμήσετε το Red Dead Redemption 2, πρέπει να κατανοήσετε αρκετές βασικές έννοιες. Θα πρέπει επίσης να σας επιτρέψουν να παίξετε το παιχνίδι με επιτυχία και σχετικά αήττητο. Δείτε τα παρακάτω κόλπα.

  1. Σημειώστε τον προορισμό στον χάρτη

Ο χάρτης του Red Dead Redemption 2 είναι σχετικά μεγάλος. Στο Κεφάλαιο 2, μια γρήγορη επιλογή ταξιδιού είναι δυνατή με τη βελτίωση των καταλυμάτων του Άρθουρ επειδή ο κόσμος είναι τόσο μεγάλος.

Αλλά όπως και με τους Χάρτες Google, σημειώστε έναν προορισμό στον χάρτη σας εάν κάνετε ποδήλατο. Με επιλεγμένο προορισμό, το παιχνίδι θα σας κατευθύνει στο συντομότερο μονοπάτι, επιτρέποντάς σας να ταξιδέψετε χωρίς να κρατάτε τίποτα στα χέρια σας.

  1. Τα Bounties Off το συντομότερο δυνατό

Θα λάβετε μια ανταμοιβή για κάθε έγκλημα που διαπράττετε, όσο ακούσιο κι αν είναι. Αυτό θα ισχύει μόνο για την περιοχή όπου διαπράχθηκε το αδίκημα, καθιστώντας το μελλοντικό ταξίδι εκεί δύσκολο.

Μην σκοτώνετε ανθρώπους για να ξεφύγετε από τις αρχές εάν έχετε ήδη διαπράξει ένα έγκλημα. Με αυτόν τον τρόπο θα αυξηθεί το ποσό της ανταμοιβής σας.

Αντίθετα, μετατρέψτε τον εαυτό σας στην αστυνομία ή φύγετε από την περιοχή ενώ την κοιτάζουν. Πηγαίνετε στο ταχυδρομείο της γειτονιάς για να πληρώσετε το μπόνους όταν μπορείτε.

Διαβάστε επίσης: Είναι τα παιχνίδια Blockchain το μέλλον της βιομηχανίας τυχερών παιχνιδιών;

  1. Πρακτική ιππασίας

Σύμφωνα με τις απατεώνες rdr2, η τεχνική του αλόγου είναι να σφυρίζεις πατώντας επάνω στο d-pad. αν κρατηθείς στο d-pad, το άλογό σου θα σε ακολουθήσει. Χτυπήστε όποτε μπορείτε γιατί το άλογό σας θα αναγεννήσει επίσης την αντοχή και τους πυρήνες υγείας.

  1. Μίλα σε άγνωστους

Τα παιδιά διδάσκονται να αποφεύγουν την αλληλεπίδραση με αγνώστους, ωστόσο συνιστάται στο Red Dead Redemption 2. Ακόμη και τα αυθαίρετα NPC μπορούν να παρέχουν γνώσεις που είναι συναρπαστικές ή πολύτιμες. Ή να σας δώσει ένα βραβείο για την υποστήριξή τους.

Τα άτομα που πρέπει να αναζητήσετε είναι ξένα στις αποστολές ξένων. Θα λάβετε μπόνους, συμβουλές και συμπληρωματικές ιστορίες που καλύπτουν συχνά πολλά κεφάλαια.

  1. Κρατήστε τα όπλα καθαρά

Μπορείτε να αποκτήσετε μια μεγάλη ποικιλία όπλων κατά τη διάρκεια του Red Dead Redemption 2. Επιπλέον, εκτός και αν είστε απόλυτος άγιος, θα πυροβολήσετε το καθένα από αυτά πολλές φορές.

Επισημάνετε ένα όπλο στον τροχό του όπλου, ανοίξτε το για καθαρισμό και επιθεωρήστε το με το δεξί ραβδί. Μπορείτε να επιλέξετε να το καθαρίσετε αφού δείτε την τρέχουσα κατάστασή του.

Τα όπλα σας θα λερωθούν. καθώς λερώνονται, γίνονται πιο αργά στη φόρτωσή τους και λιγότερο ακριβή. Επομένως, επενδύστε σε λίγο γράσο όπλων και διατηρήστε το οπλοστάσιό σας πιο συχνά από ό,τι ο χαρακτήρας σας.

  1. Φέρτε την ανταλλακτική στολή

Υπάρχουν πολλές επιλογές κομψών ρούχων. Παρόλο που ο παίκτης ντύνεται κατάλληλα για τον καιρό σε κάθε ένα, ο παίκτης εξακολουθεί να έχει ωραία εμφάνιση. Κάθε στολή βαθμολογείται για κρύο, μέτριο ή ζεστό καιρό. Μια ειδοποίηση στην οθόνη θα σας πει εάν τα ρούχα σας επηρεάζουν αρνητικά τα στατιστικά του Άρθουρ.

Ωστόσο, το να έχετε επιπλέον ρούχα στο ταξίδι είναι χρήσιμο. Μπορείτε να ψωνίσετε καινούργια ρούχα στο ράφτη ενώ κάνετε κάμπινγκ και αλλάζετε ρούχα στη σκηνή σας. Μπορείτε να αποθηκεύσετε δύο ρούχα στην τσάντα σέλας του αλόγου σας ενώ ντύνεστε. Επομένως, μπορείτε να συσκευάσετε ένα για κάθε τύπο καιρού.

  1. Καταναλώστε Τρόφιμα

Μπορεί να έχετε προμήθειες για φαγητό, αλκοόλ ή ακόμα και κάπνισμα, αλλά πρέπει να έχετε τροφή για να διατηρήσετε την υγεία σας. Όχι, αλήθεια. Για να διατηρήσετε το βάρος σας σταθερό, πρέπει να τρώτε μερικές φορές.

Αυτό συνεπάγεται την κατανάλωση ξηρών κροτίδων ή κρέατος ψημένο στη σχάρα πάνω από τη φωτιά. Ο παίκτης θα γίνει πιο αδύναμος και θα χάσει βάρος αν δεν φάτε.

Από την άλλη, η υπερφαγία είναι σαν να βάζει βάρος στις καουμπόικες μπότες του. Θα εξαντλήσουν τις ενέργειές τους πιο γρήγορα. Πολλές διαφορετικές διαδικασίες μπορούν να παράγουν τροφή.

Τελικός Λόγος

Συνιστάται ιδιαίτερα μερικές φορές να κάνετε ένα διάλειμμα από την κύρια ιστορία και να περιπλανηθείτε στον κόσμο του Red Dead Redemption 2. Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, θα ταξιδέψετε σε πολλά εδάφη και θα απολαύσετε ένα όμορφο περιβάλλον. Η πιο σημαντική και ευχάριστη πτυχή του παιχνιδιού είναι η ικανότητα να σχεδιάζεις συναρπαστικές περιπέτειες.